REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Deputatul Boroianu nu mai e membru PNL?!

Deputatul Boroianu nu mai e membru PNL?!

Replica API 13 februarie 2018 | 00:46 448

Comentariu: parlamentarii de Constanţa, din opoziţie sau de la putere, atitudine de DISPREŢ la dresa propriului electorat şi a presei

Comentariu: parlamentarii de Constanţa, din opoziţie sau de la putere, atitudine de DISPREŢ la dresa propriului electorat şi a presei

Robert Boroianu

În timp ce liderii PSD şi ALDE sunt preocupaţi să “ocupe” agenda publică dând explicaţii pe teme de genul “ce a mai spus fugarul Ghiţă”, “ce acuzaţii a mai lansat procurorul Iorga Moraru” ori “ce mai inventează peste noapte ministrul Muncii şi se va aplica în curând în domeniul salarizării şi pensiilor” – dar nici una dintre discuţii nu limpezeşte situaţia şi nu convinge românul că partidele aflate la guvernare încep să se “achite” de promisiunile din campania electorală, opoziţia DOARME!

La Constanţa avem cel mai la îndemână şi mai flagrant caz de “opoziţie care doarme”. În afară de încercările timide ale unor tineri de la PNL de a spune câte ceva, dar fără să aibă susţinerea unor luări de poziţie ale seniorilor PNL, mai avem un PMP în alianţă “punctuală” cu PSD. Iar taman acum, singurul deputat PMP de Constanţa, Robert Turcescu, şi-a adus aminte că partidul din care face parte trebuie să fie în opoziţie şi a somat să fie ruptă alianţa cu PSD! Aşa că a deschis uşa băii de la partid, să arate toate “rufele murdare” pe care le are de “împărţit” cu preşedintele PMP Constanţa, Claudiu Palaz. Probabil însă că războiul Turcescu-Palaz are un alt substrat decât cel lăsat la vedere, aşa că le urăm “păruială” plăcută în continuare şi îi asigurăm că PSD şi ALDE şi-au cumpărat deja şi popcorn…

Revenind la PNL, este impardonabil ca un partid aflat în opoziţie să nu iasă public şi să critice măsurile guvernanţilor. În afară de comunicatele de presă trimise când şi când de preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă, aţi mai sesizat ceva? Ba, discutând prin târg cu lumea, pe seama liberalilor, cineva a întrebat: “Dar Robert Boroianu mai este în PNL?”. Foarte bună întrebare, aşa că o preluăm, cu menţiunea că nici măcar colegii de partid ai acestuia nu au habar cu ce se ocupă deputatul în ultima perioadă: “E secretar general al organizaţiei judeţene, însă…”.

Dincolo de acest “însă”, ne aşteptam ca opoziţia, mai cu seamă prin parlamentari, să organizeze periodic conferinţe de presă, nu de alta, dar ar fi fost un semn de respect faţă de cei care i-au trimis pe fotoliile călduţe de la Bucureşti. Ar fi fost ocazia perfectă, prin intermediul conferinţelor, să-şi transmită mesajele de critică la adresa guvernării, să-şi spună punctele de vedere, chiar şi cu riscul de a fi criticaţi de unii dintre jurnalişti (măcar s-ar mai fi auzit de ei!) şi să prezinte bilanţul activităţii. Altminteri, ne putem imagina că s-au dus în Parlament să doarmă, să încaseze indemnizaţii nesimţite, să-şi pună la punct afacerile (mai cu seamă că acum sunt “cineva”, oameni cu influenţă) şi să-şi asigure pensii consistente. Urâte concluzii, după cum se poate vedea, însă adevărate, cu menţiunea că domnii în cauză mai au un obicei: acela de a-şi aduce aminte de cetăţeni şi presă doar în preajma alegerilor. Atunci îşi aduc aminte şi să răspundă la telefoane, şi să organizeze conferinţe de presă şi aşa mai departe. Posibil ca de data asta (la următoarele alegeri) să schimbăm puţin strategia şi să-i lăsăm să se descurce cu publicaţiile de partid pe care şi le “făuresc” în ultima perioadă, că d-aia sunt parlamentari.

Ar mai fi şi alte de adăugat, dar e corect să menţionăm că şi din partea PSD tratamentul e cam acelaşi: cu greu “se urnesc” să deschidă gura parlamentarii de Constanţa, că despre conferinţe de presă – nici pomeneală, mai cu seamă în contextul actual de la partid! Ca o încheiere: pariu că la PSD Constanţa nu se schimbă preşedintele? Şi dacă se schimbă... ce? Va face un anume senator două conferinţe de presă pe an în loc de una? Au mai rămas alţi 7 parlamentari (cu o excepţie sau două) care n-au deschis gura în faţa presei de anul trecut sau chiar de mai mulţi ani.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trompetele lui NICU ROSU AU APARUT IAR, avem si noi orgoliu si caracter sau ne tarfim pentru un pitic ?
1
0
Mai Jigodie imputita cum poti esi tu in fata celor care te au votat cand tu esti un mare Escroc.
3
0
george dragomir groparul sef al pnl constanta.
4
0
Un limbric tzepar.
4
0
Mai PNL-stilor voi nici acuma nu ati aflat ca Boroianu e un mare Infrctor in spalari de bani cu legitimatie avizata de SRI,ANAF si cu stinta voastra la partid ca primeti sponzorizari din fraude si spalari de bani,de la firma Gepeto si ei faceau mezeluri din toate cacaturile si eu am fost sabotat de catre Zeitle Prc Adina Florea,Puiu Zarafina si gasca lor ca le spuneam adevarul sau ma faceti prost si tampit la recomandarile si spagile lui Boroianu R.Aurel si a lui Marin Costica.Cu Av,de performanta cu influenta si relati,eu inca nu am inebunit sunt normal.
5
0
acest psd-ist , impreuna cu sifilitucul de muhscina au pus cruce pe pnl cta! doi cretin care nu sunt la parnaie datorita socoselor cu bani carate judecatorilor !
10
0
Bine ca am plecat noi din pnl din cauza lui...
10
1
stire de doi bani,de ce nu dezvoltati subiectul ca stroe este pe topogan,ca palaz este azi la bucuresti sa-i dea Base un cap in gura,ca avem cel mai murdar oras de cad este fagadau primar.Ce sa faca opozitia si u a facut?
14
0
Broasca asta cheala isi fave manevrele cu hotul de Scupra de la PSD degeaba se da mare liberal, ei au facut manevre cu terenuri la poasul Cismea, si la Oasis, au cumparat procurori si judecatori si acum ii doare-n cur de populime. Se pre ca si Orban e interesat de analfabetismul lor ca vrea si el ceva la Ovidiu, se aude ca-l va pune pe orbitanul de Pinocchio intr-o functie unde nu are voie sa scoata niciun sunet la fel ca carnatarul din imagine, Nu de altcrva dar le-ar face PNL-ul de cacat, ca de ras s-a facut. SICTIR!
15
1
Pnl si Psd exact aceeasi oameni! Vedeti la Eforie! Toata clica lui Brailoiu este in spatele lui Serban abonata la banii publici! Serban nici nu clipeste in fata lor!
15
2
Pizda asta cocosata a avut vreo i terpelare sau vreo initiativa legislativa ?
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108