REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Deputatul Mircea Banias, convins că PSD joacă teatru în privinţa ministrului Justiţie, Tudorel Toader

Deputatul Mircea Banias, convins că PSD joacă teatru în privinţa ministrului Justiţie, Tudorel Toader

Replica API 12 aprilie 2019 | 01:16 554

Zilele trecute, preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat public că nu şi-l mai asumă pe Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, precizând, totodată, că nu îl mai consideră atât de important, tot circul acesta începând odată cu modificările pe care ministrul le-a adus legilor justiţiei, modificări care au scos în stradă procurorii. Concret, este vorba despre proiectul de OUG, care prevede ca Secţia pentru Procurori din CSM să fie eliminată din procedura de numire a şefilor marilor parchete. De asemenea, ministrul Justiţiei vrea să-i dea şefului Secţiei speciale de investigare a magistraţilor puteri depline. Deputatul Pro România, constănţeanul Mircea Banias, este de părere că acest scandal se va încheia odată cu înlocuirea...nu a ministrului Toader, ci a întregului Guvern Dăncilă.

„Se pare că Dragnea nu-l mai agreează pe ministrul Justiţiei, însă nu ştim care este adevărul absolut. Am mai văzut declaraţii de genul acesta, dar nu pot să constat că în guvernul Grindeanu a existat un ministru de Justiţie, acelaşi ministru a fost şi în guvernul Tudose şi acelaşi ministru există şi în guvernul Dăncilă. Alţi miniştri s-au schimbat de nu ştiu câte ori până acum. E o chestiune anormală să nu-l vrea PSD, dar el să rămână în Guvern. E o chestiune de faţădă, altă explicaţie nu există. Au venit extratereştri să-l pună pe Tudorel Toader ministru al Justiţiei?!”, a declarat, pentru Replica, Mircea Banias.

Acesta a mai precizat că tot acest circ ne afectează în mod negativ şi s-ar încheia odată cu schimbarea guvernului nu, neapărat, cu înlocuirea lui Toader la ministerul Justiţiei.

„Toată chestiunea asta ne afectează negativ. Lucrurile ar trebui tranşate şi rezolvate. Există căi legale. Ne dezavantajează toată chestiunea aceasta. Nu ştiu dacă este important să fie înlocuit, mi se pare un circ ieftin şi nu mă preocupă ce se întâmplă cu el. Eu sper să cadă Toader împreună cu toţi colegii lui, să fie înlocuit Guvernul cu oameni care se pricep şi vor să facă treabă în România”, a conchis Banias.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272