REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Deputatul Pro România, Mircea Dobre, către Făgădău: Dă-te jos din birou!

Deputatul Pro România, Mircea Dobre, către Făgădău: Dă-te jos din birou!

Replica API 15 februarie 2020 | 00:25 467

Așa se face treabă, în teren

Așa se face treabă, în teren

PRO România Constanța a organizat vineri, 14 februarie, o conferință de presă la sediul partidului, susținută de candidatul PRO România la Primăria Constanța, Mircea Dobre, și candidatul la funcția de președinte al Consiului Județean Constanța, Răzvan Filipescu.

Mircea Dobre: ”Dă-te jos din birou, asta trebuie să facă și primarul și președintele Consiliului Județean!”

Mircea Dobre a vorbit despre relația „profesională” cu actualul primar al Constanței, Decebal Făgădău, și a criticat actuala administrație locală.

„Nu sunt de acord cu ceea ce se întâmplă în acest moment în Constanța din punct de vedere profesional. Ori se înțelege foarte clar că trebuie să se apuce cineva de treabă, ori dacă nu, atunci noi vom fi în opoziție. Nu vreau consilieri locali care să se apuce să facă audiențe după trei ani și jumătate de mandat.

Nu ai de unde să știi toate problemele cetățeanului dacă stai toată ziua în birou”.

Eu nu cred că la aceste alegerile locale, vreun partid va mai avea majoritatea în consiliul local”, a declarat Mircea Dobre.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cornul si laptele sunt viata mea
1
0
Da-te jos din birou , sa iti ia locul un alt BOU . Asa a vrut sa spuna Dobre !
3
0
Mare adevar spui vis a vis de specia umana Carnu Marian, este o panarama si nu are pic de bun simt in tot ceea ce face ! Cu alte cuvinte un gunoi.
3
0
A uitat sa-si termine fraza "Da te jos din birou ca vreau si eu la ciolan !"
5
0
Dar de R.Babus si G.Visan ce parere aveti? Sunt buni la primarie? Eu merg pe mana lor. Adevarati oameni politici ai vremurilor noastre
2
2
Cati hristu primar
1
2
parastasului
1
0
Vad ca psd are postaci numai academicieni.
4
3
Fagadau este un FATALAU AROGANT!
12
0
Mircea Dobre Facultate Spiru Haret. Alt asa zis intelectual de 2 lei maxim.
24
2
Daca s ar concretiza ar fi ceva minunat pentru cetatenii din zona. In felul acesta supermarketul pentru care Gheorghe Florin de la RAEDPP a luat spaga nu se va mai construi. Haideti sa iesim cu totii sa ii aratam acestui Gheorghe ca spaga lui nu va reusi sa schimbe acest cartier.
7
2
Ce vrajeala ieftina! Pai mai dobre, tu ai afaceri in constanta.. daca era pe bune, te scotea psd ul din antreprenoriatul constantean! Nu mai pacaliti oamenii, caci voi toti sunteti prieteni.. psd pnl etc Vreti sa va impartiti voturile la alegeri!
21
2
nu mergeti la vot! Toti sunt niste hoti.
7
16
cel mai periculos mi se pare stelian, cu fata aia inocenta, discursul ala inocent amestecat cu revolta, el chipurile vrea sa salveze constanta. Dar s a intrebat cineva ce echipa are in spate?
13
4
E manevra mah. Toata mascarada asta este pentru a redirectiona voturile oricarui contrcandidat a lui fagadau. Chiar ne luati de prosti? Pai daca ia asta 1000 de voturi, mai ia si alt independent inca 1000, uitebasa inclina balanta. Sa vedeti cati asa zisi independenti vor aparea la candidatura pentru primarie. Toti sustinuti de psd. Voi ce credeti ca este adunatura asta de la pro? Un fel de unpr. Din pacate, pnl, a batut palma cu psd.
9
3
Acest pervers Carnu Marian vrea sa fie primar? Hai sa va spun ce facea cand era organizator de competitii ne fura banii din plic ce erau dati de catre domnul Paul Penu, asa le fura si la Arbitrii din premele de joc, un om de joasa calitate si fara scrupule fata de nimeni .Vrea doar sa prosteasca lunea si atat...Atentie navodareni !!!
8
1
E asa de haios Falcutza in incercarile sale de a se erija in barabatzelul politicii locale. Un prostovan amuzant si 100% inofensiv.
19
1
Mai Dobrica, tu chiar ai mare tupeu la cat de prost esti. Cu studiile tale la Spiru Haret, tie chiar nu ti-e rusine, avem atatia politicieni inteligenti care au invatat la timpul lor, nu la 30 de ani. Mars la brutarie!!!
21
1
Nenorociti. Toti niste nenorociti de la primul la ultimul. In frunte cu Fagadau continuind cu Stelian Ion, Chitac, Dobre asta, sobolanul ala de Palas, toti dar absolut toti o adunatura de nesimtiti care nu vor altceva decat foloase. Ajuta-ne doamne si da-ne unul, un om iubitor de oras ca primar
14
4
Desi este tanar, Dobre jr are deja apucaturile escrocilor si nesimtitilor lui colegi din vechea garda. Faptul ca are tupeul de a prostii pe fata pe cei care sunt suficient de fraieri si-l asculta, spune totul despre caracterul. Ipocritul asta sa nu uite ca a pricopsit orasul cu un specimen ca Babu.Insistand sa isi instaleze sluga ca vice, stiind ca Babu este incapabil si suficient de marlan, demonstreza cat de meschin este interesul lui fata de urbe. Teatrul ieftin pe care il joaca va fi taxat de constanteni la alegeri, insa fudulia este mai presus de orice in cazul Dobre.
25
2
Ei sunt foarte buni prieteni,cata prosteala cine credeti ca va mai crede
21
2
Asta n-are covrigi de vandut ? Deja o arde in posibil candidat la Primarie , incearca marea cu degetul .Stai potolit boss , aduni maxim 1000 de voturi din zona CET
19
1
Amice Abalim ia mai taci din gura ca numai prosti spui din gura ta bai Maimutoi Tolomac Si Jos sai zici Ciumei Galbene de PNL-isti Ca Merita pe de plin Multa Muie si Lasa in Pace Psd-ul ce Rau ti-a facut Tie si nu mai Injura ca Taranul Prost de la Vaci si stai cuminte in banca ta ca dau de pamant cu tine cu injuraturi urate Clar Bai Maimutoi Tolomac!
7
17
JOS CIUMA PSD. BADESCU LAURENTIU Dati afara aceasta ciuma rosie PSD ista. A ocupat postul de manager cu spagi grase si ne a terorizat pe toti. Acesta ciuma si cu lingai lui DORCEA ALEXANDRU un analfabet care ne a steicat toate masinile un sobolan care nici nu stie sa scrie. IACOB MONICA o contabila care nu are habar de bugete. ONEA IULIA ciuma PSD ista combinata cu BADESCU LAURENTIU si cu multi alti. Acesti lingai sa dispara din ambulanta mai ales DORCEA ALEXANDRU care face pe seful cadrelor medicale si le insulta. Dl dr Cealera te rugam sa faci curat si alungi aceste ciume Te sustinem
14
10

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367