REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
12° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Deputatul Robert Turcescu îi cere DEMISIA procurorului general Augustin Lazăr

Deputatul Robert Turcescu îi cere DEMISIA procurorului general Augustin Lazăr

Replica API 8 aprilie 2019 | 01:30 482

Deputatul PMP de Constanța, Robert Turcescu, îi cere demisia procurorului general Augustin Lazăr, după ce în spațiul public au apărut informații potrivit cărora procurorul general Augustin Lazăr ar fi fost în comisia care a refuzat să îl elibereze pe deținutul politic Iulius Filip din Penitenciarul Aiud.

”Ce-o fi în mintea lui Augustin Lazăr? Mi-e greu să cred că nu realizează cât rău face întregului sistem judiciar cu fiecare zi în care se încăpățânează să nu demisioneze din funcția de Procuror General. Rănile din vremea comunismului nu sunt vindecate în neamul ăsta, generațiile noastre, ale părinților și ale bunicilor noștri nu i-au iertat pe torționari. Trecutul nu se prescrie, Lazăre! Cere-ți iertare și du-te acasă, trebuia s-o fi făcut de mult”, a precizat deputatul Robert Turcescu, pe pagină să de Facebook.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine este asta.......? Votat de constanteni..nu-i de mirare.. A Mazare, Eduard Martin, Voicu, Remus Cernea..s-a votat si un ungur la Cta...Vai.
1
1
Suparat tare Palas asta, si-a pus toti prietenii sa comenteze negativ la Turcescu. Palase, mai ai putin si esti istorie. Poate iti iei si servici
3
0
domn' colonel , cu basini in portofel ! ai simtit ca perversul tortionar taica lazar e pe duca .....si te bagi si tu in seama . Acum 3 luni ce ziceai descoperitule ?
2
3
Robert Turcescu se-arunca si el ca gaina la muci la fel ca si Traian Basescu cu justitia! LCK trebuie sustinuta in lupta ei cu HOTII, la fel si Augustin Lazar si Parchetul General care cu HOTII si BORFASII se lupta. Pacat de Robert ca promitea...Asta e, se mai schimba omul.
7
2
Palaz esti suparat ca Robert ti-a cerut demisia?
6
1
Mai bine s-ar ocupa de Cta ca e deputat de cta ---El face ce stie adica bla bla bla
3
2
Bravo limbistii mei ma simt curat la pula si cur.Continuuati cu limbile voastre aspre si ale circarului johhanis muianos.
3
2
ALUPIGUS.MERITA SA ISI DEA DEMISIA EL DAR SI TU.DOI SECURISTI!
5
2
tortionarilor securisti!!! si nepotilor lor angajati in deconcentrate!!! prietenii stiu de ce!!!
6
0
Daca Lazar a sustinut o si o sustine pe Kovesi, asta nu inseamna ca si fostul sistem securist o sustine pe baschetbalista?
6
3
Daca Lazar procuroru nu e vinovat, atunci sa-i arestam pe cei care ordonau schingiuirea acestor dizidenti. Vad ca nu zice nimeni de securistii aia. Macar aia. Dar pe noi ne intereseaza sa il aparam pe geniul justitiei Lazar.
2
5
Incruntat si grizonat nu inseamna competent si bine intentionat pentru tara. Doar un actor netalentat si stupid intr-o piesa pusa in scena de agenturile estice.
13
2
Tu vorbesti ! SECURISTULE
12
3
Dupa ce Loazar va fi exclus ,se vor trezi multi din cei ce-l pupa-n adancul curului sa-l critice. Cat a fost clar ce mizerabil a fost mereu dar era inca neatacat de presa,toi taceau ca cacatii in iarba. Lichelele se dau mari dupa ce altii risca,tot lichelele isi asuma apoi meritul de a fi iinlaturat ticalosii. Lichelele devin dupa aia ticalosi si inlocuiesc pe ceei dati jos. Asa e in natura,buruienile daunatoare napadesc totul si sunt greu de starpit.
9
3
Robert, a pus Palas postacii sa iti comenteze. Nu fii trist, pisa-te pe el.
3
6
Curva esti , curva ai sa mori . Mars javra in cotet .
16
1
TURNATORULE DE PARINTI SI FRATI, CE CACAT CAUTI IN PARLAMENT!
16
1
Avem o gloata de maidanezi politruci. Cum apare o pisica deghizata in ghioarla hat pe el. Dar nimeni chiar nimeni nu inchide robinetul lui mugurel care ne tot abureste cu roboru, cu uite cursu nu e cursu ca in final adevaratii calai ai neamului sa-si primeasca pensiile nesimtite la noua ambasada de la erusalem. Sunt tare curios sa vad recesemantul pe care-l va secretiza si pe acesta anagramata oare citi mai traiesc din asesori populari din perioada 46-56. Acolo sunt banii nostri. Pardon durerea noastra.
10
1
Robert Porcescu, cumva?
20
0
Securitatea bolsevica ucigasa e inca vie si favorizata din belsug de foarte multa prostie - CEI CE SUSTIN BESTIA BOLSEVICA MERITA ACELASI TRATAMENT CU AL LUI IULIUS FILIP SI AL CELORLALTI DETINUTI sa simta PE PIELEA LOR! Problema e ca astia care guitza in sprijinul tortionarului lazar sunt exact cei care comiteau tortura!
8
5
Asta nu era colonel bashist???
26
0
aveam o parere mai buna despre Turcescu, dar vad ca m-am inselat; este doar un mic jeg ca si ceilalti din PMP
29
0
,,Cine e Robert Turcescu?Doar Dumnezeu stie!"Mai bine si-ar vedea de mizeriile din.partid si mai ales de faptele lui Traian Basescu!
26
1
Col. Turcescu este un derbedeu politic telecomandat de servicii.
34
1
Turcescu si PMP. Doua glume proaste.
34
1
Sa mi sugi pula impreuna ca cele trei zdrente si tu esti tot o zdreanta
10
10
Coloanele te vad mereu dar fara rucsac Ce ai facut cu el Papa de la stat te coafeaza INOCENTI cei de la cta
17
0
unu ca erdogan ar trebui cunva Isarescu Lazar sunt masoni daca sunt atunci de ce nu sunt si buni patrioti ca in statutul masonic de ce
5
5
Turcescule ,domn colonel,ce plm cauti tu in constanta jeg ordinar.Du te draq la tine in pitesti fraiere.De aia pmp are scor mic in judet oportunistule
29
0
lazar s-a nascut in 1956 ,despre ce detinuti politici trebuia sa aiba grija ?lasati propaganda antena3 ca mai securist a fot voiculescu decit minorul lazar care trebuia sa elbereze detinuti politici
29
9
... ii transmit dobitocului de la 12:16 ca tara e condusa de hotzii pe care i-a votat el, nu de iohannis. Dar asa e cind esti dobitoc, crezi una dar in realitate e alta.
27
6
Cat de mult ai decazut!
16
3
Robert, tu nu ai fost in stare sa lamuresti PMP ca Palas joaca cu PSD si ca va candida la primarie din partea lor dar vrei demisia altora. Uite-te in ograda ta carpa ce esti.
30
0
Se apropie campania..toti cer demisii
15
5
TRAIASCA TORTIONARU,
14
12
Nu demisia ci acuzarea acestui excrement fetid de tortionar sadic si evident psihopat din moment ce nu dovedeste niciun pic de empatie umana ori responsabilitate sociala!
18
17
like negative sa i spele la organele genitale cu limbile lor aspre pe cei trei derbedei kovesi,johannis,lazar
12
22
Ce mizerie de om!Sluga lui Vintu la Realitatea tv -Cosmin Gusa sef PSD dovedit securist-el vorbeste?
32
9
Tuciurescu parintii si bunicii tai faceau cazane si burlane nau treaba cu tortionarii nu te mai baga in seama sau nu ti ai luat medicamentele
33
9
Turcescule ce spui tu nu se pune fiindca esti un securist ordinar care si-a batut joc de increderea romanilor,tu ai spus asta la postul tv B1 nu eu.Eu stiu doar ca in securitate nu intri si iesi ca la restaurant.
44
6
Bila, cere-i Chiorului de Base, ca la randul lui sa-i ceara Blondinei din Costa Rica, sa vina acasa si sa-si asume greselile si sa faca parnaie, ca doar Blonda se inscrisese la un masterat in Teologie.
36
10
transmit celor mai mari borfasi ai aceste tari johannis,lazar,kovesi mult mai multa MUIE.acesti derbedei conduc aceasta colonie numita ROMANIA
25
42

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212