REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Derapaj al lui Petre Daea: 'La mărimea pe care o aveți, vă ajung 100 de grame de jumări'. Video

Derapaj al lui Petre Daea: 'La mărimea pe care o aveți, vă ajung 100 de grame de jumări'. Video

A.F. 16 decembrie 2022 | 17:44 2151

Ministrul Agriculturii, Petre Daea (PSD), i-a replicat vineri unui reporter corpolent al TVR care îl întreba despre prețul ridicat al jumărilor la târgului tradițional din curtea ministerului, că la „volumul” ziaristului nu ar fi bine să cumpere un kilogram de jumări. „Nu vă fac gras, vă fac cum sunteți”, a adăugat demnitarul, care a menționat că nu are o problemă cu grașii, ci are o problemă cu „persoanele inteligente” ca respectivul reporter.

Petre Daea

Dialogul dintre jurnalistul TVR și ministrul Agriculturii, Petre Daea:

Reporter: - Un kilogram de jumări costă 120 de lei, cum vi se pare?

Petre Daea: - O să vă dau și dumneavoastră mai puține jumări, la volumul dumneavoastră, în așa fel încât să înțelegeți că există posibilitatea…

– Dar 120 de lei, cum vi se pare kilogramul?

– Este un preț al interesului pentru domeniu și al respectului față de munca lor. Nu este bine nici să luăm un kilogram, iar dumneavoastră, la mărimea pe care o aveți, nu este bine să luați un kilogram de jumări. Vă ajung 100 de grame.

– Auziți, domnul ministru, aveți o problemă cu persoanele grase?

– Nu! Am o problemă cu persoanele inteligente ca dumneavoastră și veniți lângă mine, aici, să vă răspund și eu, tot așa, cu oferta aceasta, consider o întrebare decentă.

– Credeam că aveți o problemă cu persoanele grase.

– Nu, nu, n-am niciun fel de problemă. N-am niciun fel de problemă. Am tot timpul dragoste față de oameni, indiferent cum arată. Iar dumneavoastră arătați atât de bine, încât vă ofer o jumară. Ia luați-o dumneavoastră, să vedeți cât de bună este.

– Păi, m-ați făcut gras și acuma…

– Nu vă fac gras, vă fac cum sunteți.

Momentul apare la minutul 2:

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dacă pui întrebări ca prostul, cam asemenea răspunsuri primești! Ce sunt prețurile puse de Daea? Nu este economie de piața? p***t este cine da,nu cine cere!
9
1
nu-l vede nimeni ??? 120 de lei jumarile ? Sunt poleite cu haur ? Ca daea e un idiot communist j***s e iarasi un adevar de necontestat. Si mwist si hot !!!
7
6
Adevaru ca s-a umplut de grasi si obezi. Unde uiti numai roabe de kkt, cu cate o sticla de cola in mana, o shaworma, ceva de papica sa nu lesine. Numai putori sedentare care daca urca 10 scari au pulsul 2000. Toti au probleme cu glanda. Aveti probleme cu mancatu, atata tot.
12
4
Dl Daea sigur că e ironic.... si nu a luat in calcul că greutatea persoanei pe care a jignit -o poate sa nu fie de la mâncare ci de la stress ,dereglari hormonale , probleme ale glandei tiroide dobândite din cauza problemelor cotidiene . Pentru unii e mai usor să ironizezi decâ să inteleagă realitatea.
9
11
E cel mai tare ministru
14
11
Foarte bine i-a făcut reporterului care a câutat-o cu lumânarea.... Ăștia care vând sunt adevărații producători, nu intermediari care umflă cu nesimțire prețurile, votanții de serviciu. Gil stai cuminte, nu te duce mintea la o confruntare cu argumente, tu ești cu invectivele..
16
10
ca petrov v-a facut gaozari si v-a placut!!!
15
5
Domnul De-aia e un jeg! Si nu e o jignire, este ceea ce este...UN JEG.
17
13

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272