REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

DESCINDERI cu 100 de MASCAȚI într-un dosar de TRAFIC de DROGURI

DESCINDERI cu 100 de MASCAȚI într-un dosar de TRAFIC de DROGURI

Replica API 25 martie 2021 | 23:57 2135

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Galați au efectuat 74 de percheziţii domiciliare, în cadrul unui dosar penal având ca obiect comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, precum și operațiuni cu substanțe psihoactive.

Astăzi, 24 martie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galați și procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galați au efectuat 74 de percheziții domiciliare, în județele Galați, Brăila și Dâmbovița, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc, precum și operațiuni cu substanțe psihoactive. Totodată, au fost puse în aplicare 165 de mandate de aducere.

Din cercetări a reieșit că, pe parcursul ultimilor doi ani, persoanele bănuite de comiterea acestor infracțiuni ar fi comercializat în județele Galați, Brăila și Dâmbovița, droguri de risc și mare risc, precum și cocaină sintetică, substanțe provenite din afara teritoriului țării.

În urma activităților desfășurate, au fost descoperite și ridicate droguri din categoria celor menționate mai sus și diverse sume de bani.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La acțiune au participat polițiști din cadrul brigăzilor de combatere a criminalității organizate Bacău și Prahova, inspectoratelor de poliție județene Galați și Brăila și 100 de luptători din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale și serviciilor pentru acțiuni speciale Buzău, Vaslui, Bacău, Iași și Brăila, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Galați.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
RADUCANU RAZVAN din MANGALIA fiu de fost politist este un criminal nenorocit a omorat lumea cu drogurile lui!!! Si o sa mai omoare si pe altii cu drogurile ALO DIICOTU! Raducanu Razvan si Cristi Dafina vand droguri atat in Mangalia cat si prin Mamaia si la Bucuresti! Este implicat si CRISTI BOZOLAN de la POLITIE care il acopera pe alt dealer din MANGALIA si anume FINUL LUI unu zis VERDE! Se mai vand multe droguri si in zona LA MOARA tot in MANGALIA. DIRECT LA PUSCARIE CU TOTI VANZATORII DE MOARTE !!!
1
0
Indesate pe gat pana dau ortul popi la nemernici astia care distrug vietile copiilor si tinerilor prosti !
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272