REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
25.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Descinderi DIICOT: Mai mulți elevi au fost săltați, fiind suspectați că ar fi dealeri de hașiș

Descinderi DIICOT: Mai mulți elevi au fost săltați, fiind suspectați că ar fi dealeri de hașiș

A.F. 30 martie 2023 | 20:55 1773

Polițiștii și procurorii DIICOT Bacău au făcut joi trei percheziții într-un dosar de trafic de droguri în care sunt implicați și elevi. Polițiștii BCCO și procurorii DIICOT Bacău au făcut trei percheziții domiciliare la persoane bănuite de distribuirea de droguri de risc (hașis) către consumatori din municipiul Bacău și localitățile învecinate.

Descinderi DIICOT: Mai multi elevi au fost saltati, fiind suspectati ca ar fi dealeri de hasis

Activitatea infracțională a suspecților s-ar fi desfășurat și în zona unităților de învățământ, doi dintre aceștia fiind elevi în licee din municipiul Bacău, susțin polițiștii.

Mai mulți suspecți au fost duși la audieri

De asemenea, pe lângă persoanele bănuite, la sediul DIICOT și la sediul BCCO Bacău vor fi fuse mai multe persoane, care vor fi audiate în calitate de martori. Este vorba de consumatori de droguri, mulți dintre aceștia elevi în unitățile de învățământ din oraș.

Cercetările în acest caz sunt continuate pentru probarea tuturor activităților infracționale, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au inundat moldovenii ăştia piața drogurilor la constanța , doar că ei reprezintă şi poliția.
1
1
Stii ca ti respect comentariile dar in caz de droguri trebuie luati toti. Mai ales ca distribuitorii sunt ti.gani. Daca cei doi elevi sunt romani cu siguranta au datorii la tig.ani asa ca trebuie luati si ei ca sa scape de datorie. Altfel se va ceede ca sunt sifoane si le creste datoria. Trebuie luati si consumatorii ca sa se afle toata reteaua. Vor veni si alte arestari in viitor dupa ce sunt supravegheati cei care nu au fost luati acum. Politia lucreaza. Cu viteza redusa ca le au luat din putere dar lucreaza. Cei care nu lucreaza sunt magistratii. Procurorii si judecatorii.Sunt prea multe femei in parchete si instante.Magistratii se cred superiori politistilor si ajung sa devina avocatii hotilor.Sunt superiori doar ca salarizare.Tot ce se intampla in justitie se intampla din aceasta cauza.Magistratii se cred zei.Restul sunt muritori.Pana cand se vor ridica titanii din nou si ii vor fila si pe magistrati si ii vor baga la cusca asa cum merita.Camatarie cu banii din salariile prea mari
1
0
Dragutule de diicotu nu mai bine saltai furnizorul si nu dilaru? Faceai o treaba...prosteala asta va afecteaza si pe voi si ai vostrii din familie curand...atunci degeaba bani daca copilul/ neamul e un drogat.Sa nu va ganditi la asta ,cash-ul vorbeste...
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510