REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

DESCINDERI la indivizii din Hârşova care au intrat în magazine cu maşinile, să fure din bancomate!

DESCINDERI la indivizii din Hârşova care au intrat în magazine cu maşinile, să fure din bancomate!

Replica API 25 noiembrie 2019 | 04:30 369

Nu au respectat condiţiile arestului preventiv

Nu au respectat condiţiile arestului preventiv

Descinderi, în data de 22 noiembrie, la indivizii din dosarul furturilor de bancomate și aparate paypoint! Este vorba despre grupare infracțională din Hârșova care a făcut prăpăd, sustrăgând din mai multe magazine și instituții bancomate și aparate paypoint. Sunt acei indivizi care făceau prăpăd în calea lor, fiind celebru cazul când au intrat cu maşinile prin uşile magazinelor pentru a ajunge la bancomat!

Indivizii aufost arestaţi preventive, însă în vara acestui an instant a decis să îi lase în arestul la domiciliu. Numai că, văzându-se acasă, respectivii au început să se plimbe şi prin alte locuri, încălcând astfel dispoziţiile instanţei. Poliţiştii din Hârşova au aflat, aşa că au trecut la verificări. Trei dintre indivizi nu au fost găsiţi acasă, prin urmare a fost solicitată instanței de judecată schimbarea măsurii preventive, iar în cursul zilei de vineri polițiștii au descins iar la locuințele respectivilor, care au fost “săltaţi” şi duşi în arestul IPJ Constanţa.

Reamintim, în legătură cu aceşti indivizi, că polițiștii Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța cu sprijinul Direcției pentru Operațiuni Speciale, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au reținut în sarcina celor 8 bărbați comiterea a 124 de infracțiuni, pe raza a 9 județe, respectiv Constanța, Tulcea, Ialomița, Brăila, Buzău, Vrancea, Bacău, Giurgiu și Teleorman, fapte comise în intervalul ianuarie 2016-ianuarie 2018. Dintre cele 124 de infracțiuni reținute, una este cea de constituire a unui grup infracțional organizat, 102 reprezentând infracțiuni de tâlhărie, furt calificat și distrugere, alte 22 de infracțiuni fiind săvârșite la regimul circulației rutiere, cu un prejudiciu total de 1.074.989 de lei, recuperat în proporție de 10%.

Vei detalii aici:

https://www.replicaonline.ro/peste-100-de-infractiuni-retinute-in-sarcina-indivizilor-care-au-terorizat-judetul-cu-furturi-ca-n-filme-358376/

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deprofesionalizarea si coruptia din politie, procuratura si justitie se vede in activitatea intensa a infractorilor. Toate cu binecuvantarea psd.Mu!e psd!!!
2
1
Orasul este plin de fumigene, cu ITP-ul la zi. Cineva si-a asumat acesta inspectie. Sunt sigur ca nu a fost nimeni cu vreo masina noua la furat. Nu avea cum! Astea costa mai mult ca furaciunea!
2
2
sugealeasi PSD ul LOR ALA VANOS SI DUCEAMA S DUPA LYVYSOR IN PARNAIE SA MA FUTA IN CUR ASA CA ASCULTATI SI DATIMI MUIE DE NU MA VOTATI
1
3
Enache mizerie de om
2
0
124 de infractiuni si sunt lasati in libertate
11
1
Justitia de doi lei din Romania. Lasa toti infractorii in libertate, sa faca ce vor.
20
1
Tara lui Papura Voda..... Talharii astia aveau 124 O SUTA DOUAZECI SI PATRU DE INFRACTIUNI... savarsite si judecatorul ii lasa sa stea acasa....... Fratilor plecati din tara asta ca maine poimane intra talharii peste noi in case si nu le face nimeni nimic....
31
0
Bravo. Vreau simeunasa. Vreau muie
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212