REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
18.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

DESCINDERI la o PETRECERE cu LĂUTARI, la Năvodari!

DESCINDERI la o PETRECERE cu LĂUTARI, la Năvodari!

Replica API 19 martie 2021 | 12:57 6500

În cursul zilei de joi, în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la desfășurarea unui eveniment privat, la o cafenea din orașul Năvodari, la care participă mai multe persoane, fără a fi respectate măsurile de prevenire și limitare a răspândirii infecției cu noul coronavirus.

La fața locului au ajuns polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari și polițiști locali, în sprijin sosind echipaje de Poliție de la subunitățile din apropiere - Secția 5 Rurală Cogealac, Secția 2 Rurală, Poliția stațiunii Mamaia, precum și o grupă din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Din informațiile noastre, este vorba despre localul Moss Cafe Năvodari. Aici ar fi fost prezent și manelistul Cristi Mega.

Cristi Mega

Polițiștii au constatat faptul că este vorba despre un majorat, la eveniment participând 96 de persoane. Toate au fost legitimate și sancționate contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, evenimentul fiind întrerupt.

Totodată, a fost identificat și sancționat contravențional administratorul societății comerciale, cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum ar fi fost , daca traia un Ceasescu , acum ? Doua situatii : ori nega pandemia , ori recunostea pandemia . In ultima caz , ar fi fost horror . Patrule de jandarmi cu politie , la pas , pe strada . Posibil si armata , omu era in stare de asa ceva . Iar de petreceri , nici vorba . Ii lua pe toti , petrecaretii si disparuti erau . Nu exista , sa ai arogante si tupeu ,in fata politiei . Te reseta putin pe loc si dupa ...te calma la munca , de ieseai mielusel . Sunt total , impotriva unei dictaturi dar...badarania si aroganta , au atins cote maxime in CT .
2
0
toate zdrentele societatii toti asistatii sociali.Unde esti Ceausescu sa ii trimiti pe acesti paraziti ai societatii la munca si mai ales la armata.Rog urgentati stagiu militar obligatoriu incepand cu varsta de 19 ani si minim 1 an de aramata sa vedem ce fac parintii si boschetarii lor.
9
0
Te referi desigur la natia cipaneza, nu-i asa alanezule?
4
4
Cel mai nenorocit om de pe pamant este sifonarul
3
4
A stropit la politie . Zdreanta de dumitrascu este stropitoare . el a turnat la politie
4
0
restul stau in arest la domiciliu cu botnita la gura, si si-o zguduie singuri de necaz.
3
8
Din cauza acestor giboni nu am eu voie sa ies dupa 10 seara si tre sa port masca . Ti ai draq de giboni, melteni, tarani jegosi foame in gat ce vreti sa va dati mari si voi aveti 2 lei in buzunar.
12
1
gibon de propunere'', mai tarziu cand poate cade mama ta ,bunica, unchiul... da tu ce dracu sa sti doar poate o sa asisti la semnaturi pentru acte funerare. 10 maimute..... deja sunt avansate si ele.
8
0
Unde semnezi tu boratule , ca nu stii sa scrii. Baa, pe astia pus genunchiul pe gat ca in State. Ciorile astea borate, analfabete sunt cancerul tarii. Trebuiesc starpite ca sobolanii.
23
1
la tambal era Solcanu , clarinet Mega Golanu !
8
1
Ma,tu sa te iei de mana cu ala care spunea"si ce daca ma droghez ma,ma droghez pe bani vostri",o faceti toti pe viteji pana ajungenti la spital unde sunteti tratati pe bani nostri ma boule,sau inbolnavesti oameni nevinovati care sufera din cauza unor idioti ca tine si sunt tratati tot pe bani nostri,iar daca nu scapa cu viata de COVID ce faci,raspunzi tu in fata familiei pentru ca i-ai trimis copilul,fratele,parinti sau bunici in groapa?.
18
1
Bah da cum dracu nimeni nu descinde la Ecaffe ,oare prietenia Primarului cu patronul sa aibe vre-o influenta
12
3
O natie de prosti, cocalari, needucati. Nu ai ce sa le ceri, pur si simplu sunt prea retardati. Nu stiu legea, nu stiu regulile ... Manele si bautura. Proasta natie ...
30
5
Ba iesti prost? Ceai facut Bobita? Sti ce zic?
2
6
Cine plm e mega asta?
20
4
BA PROSTANE DAR POATE PARINTII SAU BUNICII TAI VOR AVEA NEVOIE, SEMNEZI TU SI PT EI. ESTI MAI PROST DECAT 12 MAIMUTE LA UN LOC
30
3
Cine vine la petrecere vine pe propria piele. Daca noi vrem sa petrecem si sa ne expunem de ce va deranjeaza? Semnam ca nu apelam la ingrijiri medicale timp de 14 zile dupa petrecere.
8
34

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468