REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Descinderi la proxeneții care trimiteau fete cu handicap, la produs

Descinderi la proxeneții care trimiteau fete cu handicap, la produs

Victor ROTARU 7 ianuarie 2023 | 00:00 4593

La data de 5 ianuarie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, au efectuat 5 percheziții domiciliare în județul Constanța, într-o cauză în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de persoane, proxenetism și deținere de droguri de risc și de mare risc, pentru consum propriu.

Astfel, s-a reținut faptul că, în luna octombrie a anului 2021, unul dintre bănuiți ar fi recrutat, în scopul exploatării sexuale, prin obligarea la practicarea prostituției, o persoană, speculând starea de vădită vulnerabilitate a acesteia (diagnosticată cu afecțiuni psihice și încadrată în grad accentuat de handicap).

În realizarea scopului infracțional, în intervalul octombrie 2021 – august 2022, cei doi bănuiți ar fi transportat și adăpostit persoana vătămată la diferite adrese din România și Austria, în vederea exploatării acesteia.

De asemenea s-a reținut că, în perioada noiembrie 2017 – septembrie 2022, cei doi bărbați ar fi determinat 4 persoane să practice prostituția pe teritoriul României și Austriei și ar fi înlesnit activitatea acestora, prin identificarea și închirierea de locuințe, postarea de anunțuri pe internet, racolarea clienților, transportarea și protecția acestora, obținând sume de bani din activitatea desfășurată.

În perioada iulie 2021 - februarie 2022, bărbații ar fi obținut foloase materiale de pe urma practicării prostituției, de către 4 persoane vătămate.

În urma audierilor, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța au dispus măsura reținerii față de cele două persoane bănuite.

Aceștia urmează să fie prezentați, astăzi, Tribunalului Constanța, cu propunere de arestare preventivă, pentru de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, al lucrătorilor din cadrul Gărzii de Mediu și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cel mai probabil PIRON MADALIN are dreptate, astia au fost saltati pentru ca nu au dat sapaga si nu au avut relatii; au incercat sa se descurce pe cont propriu; intre a abuza, maltrata si exploata o fata cu handicap sau o fata fara handicap nu cred ca este vreo diferenta; ambele vor fi marcate pe viata de experientele prin care au trecut; ar fi o naivitate sa ne inchipuim ca monstri care abuzeaza femeile au scrupule fata de fetele cu handicap; proxenetii sunt niste jeguri umane oricum
8
0
Ministerul Justiției face bilanțul pentru anul 2022: principala realizare, contribuția la obținerea ultimului raport pozitiv din cadrul MCV. Pentru anul viitor, ministerul anunța „o ofensiva devastatoare asupra crimei organizate și clanurilor de infractori”. Citeste tot pe:
1
1
Vira si 4,5 din ce traiesc!?c***e si nasoli …Ministrul justitiei a declarat razboi proxenetiilor si traficantiilor! Sa scapam odata de pesti astia tatuati si bagati in lanturi la tarnacop ca sunt batali mananca numai din malahie!Confiscate BmW -urile si bagati banii la alocatii la educarea copiilor si sustinerea familiilor sarace pentru a nu mai profita de neputinta fetelor nevoiase sa le expluateze sexual! Justitia puternica pentru starpirea traficului de carne vie si traficul de droguri … Pentru o generatie fara proxeneti si drogati.La munca la plug pentru o planeta ECO. Proxeneti polueaza si consuma resurse aiurea …La vasle cu ei pe mare facute corabi fara motoare care polueaza cu Pesti la vasle! Ai BMW nu ai carte de munca sau un bussines fara angajati ,confiscat averea.Asa ridicam poporu nu tolerand lichele care asculta manele se tatueaza lasa barba si Tzop Mafiot!2023 sa ne curate de pesti .Sa avem incredere in justitie ca le scoate solzi.Lichele imbracate facke si drogate.Deabea asteptam ca domni procurorii D.I.I.C.O.T sa puna in miscare la cat mai multe mandate de destructurare a traficului de carne vie si grupariilor mafiote…Lover Gay luati pe sus si auditati. Daca ANAF confisca averiile la proxeneti avem banii la buget pentru spitale si azile pentru batrani.Generatia lover gay ! Si Vira e lover gay si multi din oras! Mancavar curcubeul !
8
0
Doar Madalin Piron si Lefterica Daniel din cernavoda au femei handicapate la produs
5
0
Cum baaa sa trimiti fete cu handicap la produs. Cat de criminal poti sa fii. Oricum orice interlop ar putea omora pt bani daca ar avea ocazia. Scuipati pe strada trebuie ...
11
0
cum ma sa trimiti pasarici cu handicap la produs fmm hahahahah
4
0
Tot pe papagalii care nu sponsorizează sistemul ii salta.Oe noi KILLERI internaționali care sponsorizam sistemul corupt din Ro nu ne va lua nimeni niciodată la puscarie.
4
5
Jurnalistul realitatea a spus chiar acum ca ancheta fratilor t**e a inceput numai la insistentele americanilor; cel mai probabil si alte descinderi ca astea sunt tot la insistentele lor ingroziti de macelul pe care proxenetii romani il fac in tara si strainatate, binecunoscut de decenii si sub protectia clara a oamenilor politici, justitiei si politiei; un foarte inalt oficial american i-a cerut public in jurul lui 2002 primului ministru de atunci adrian nastase sa rezolve problema proxenetismului si scalviei umane si bineinteles ca nu s-a facut nimic pana azi si nici nu se va face mare lucru nici acum pentru ca sunt mult prea multi oameni politici la putere implicati in mizeria asta de unde ies bani destul de multi
9
3
15 ani e prea putin.Doar imagineaza-ti pt cateva secunde cum ar fi sa ai tu sclavii tai,de pe urma carora sa faci avere.Ai putea sa faci asta?Caracterul celor care se ocupa cu proxenetism,trafic de minori si alte chestii de astea este foarte josnic si nu va putea fi schimbat niciodata,oricati psihologi ar incerca.Pt astfel de oameni trebuie inchisoare pe viata,pt violatori castrare chimica,ce putin,iar pt cei care au treaba cu copii pedeapsa capitala!
10
0
Niste nenorociti care merita 15 ani cu executare! Pedepsele sunt prea balnde! Trebuie inchisi, pentru a nu mai face asemenea ordinarii! Trebuie confiscata toata averea si sa fie obligati sa isi platesca cheltuielile pe care le face statul ca ii tine la puscarie! Nu merita mancare pe banii poporului! Sa o plateasca! Daca nu vor, atunci sa faca greva foamei!
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272