REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
17.1° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

DESCINDERI la ŞARLATANII care păcălesc TURIŞTII că-i fac VEDETE

DESCINDERI la ŞARLATANII care păcălesc TURIŞTII că-i fac VEDETE

Replica API 25 iulie 2020 | 09:48 2574

În urmă cu 2 săptămâni, ziarul Replica atrăgea atenția că metoda ”Fotomodelul” este iar în vogă pe litoral. Astfel, reprezentanții firmei More Models Agency îi păcălesc pe cei naivi că le pot introduce copiii în sclipitoarea lume a televiziunii și a reclamelor, percepând sume între 150 și 300 de euro. Iată că acestora li s-a ”înfundat”, afacerea lor bănoasă fiind luată la puricat de către autoritățile competente.

Poliția și OPC i-a ”călcat” pe falșii impresari

Potrivit informațiilor noastre, în noaptea de 23 iulie, între ore 23 și 3, inspectorii OPC împreună cu Poliția, au descins în zona Cazino Mamaia unde cei de la More Models Agency își racolau clienții, reușind să îi surprindă pe aceștia chiar în timpul ”acțiunii”. Astfel, angajații firmei au fost prinși când încercau să încheie un contract cu o persoană care a crezut în visele frumoase prezentate de aceștia.

Cercetările continuă în acest caz, dar cel mai probabil vacanța șarlatanilor pe litoral s-a cam încheiat.

Metoda „Fotomodelul„ este prezentă în fiecare an pe litoral

Conform șefului CJPC Constanța, Horia Constantinescu, în acest moment există un dosar penal care este încă în cercetare pentru cei care au încercat această înșelăciune anul trecut, această metodă fiind una care este prezentă în fiecare an pe litoral. De data aceasta însă, este vorba de o cu totul altă firmă, astfel că urmează un nou dosar penal.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ar face totul pentru un ban nemuncit. Asa ii invata mamele sa fure toata viata
1
1
In orice tara civilizata daca se tot aresteaza un gen de infractori dar infractionalitatea nu scade se maresc pedepsele pentru fapta respectiva si asa scapa societatea de nelegiuiti,ati auzit ma parlamentarilor ce a spus ANGI MERKL acum cu COVIDU despre germani care nu purtau masca"nu germani sunt necivilizati,amenzile sunt prea mici"si Bundestagul s-a conformat.
5
1
IN COMPLEX LANGA VODAFONE AU SEDIUL
5
2
Ofer trei cartofi si o bukata da branza feata celui care ma ajuta sa joc in filme la holyfoot.
8
0
din modurile prin care partidele de hoti mincinosi si sifoane si marefer aici la usr plus pnl strang bani pentru alegeri.
5
11

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212