REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Deși e însărcinată, Nicole Cherry vorbește despre separarea de Florin Popa: ”O să fiu la fel de fericită”

Deși e însărcinată, Nicole Cherry vorbește despre separarea de Florin Popa: ”O să fiu la fel de fericită”

Replica API 9 septembrie 2021 | 02:57 147312

Deși este însărcinată în șase luni, Nicole Cherry, în cadrul unui interviu, a punctat și aspectul separării de Florin Popa. Iată ce spune artista despre o posibilă despărțire între ea și cel pe care urmează să-l facă tată de fată.

Nicole Cherry trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, căci la doar 22 de ani este însărcinată cu primul ei copil, rodul iubirii dintre ea și Florin Popa, scrie spynews.ro

Însă, chiar dacă spune că acum totul este perfect, căci a știut din prima clipă că Florin Popa va fi bărbatul alături de care va îmbătrâni, tocmai de aceea și-au și dorit un copil atât de repede, șatena a punctat și un aspect mai delicat.

Chiar dacă urmează să devină părinții unei fetițe în zodia săgetător, așa cum ea a plănuit totul, cântăreața spune că preferă să trăiască prezentul, dar recunoaște că a luat în calcul și varianta unei despărțiri în cazul în care lucrurile nu mai merg în cuplu. Și oricum ar fi, diva se declară o femeie fericită, singură sau cuplată, dar spune că nu vede la orizont probleme de acest fel.

”Eu de obicei am făcut ce m-a tăiat pe mine capul, n-am ascultat pe nimeni. Când îmi zicea cineva că de ce mă gândesc că o să rămân mereu cu Florin spuneam de ce să nu mă gândesc că o să rămân mereu cu Florin și dacă nu o să rămân, o să fiu la fel de fericită. Când am decis să fac un copil a contat că am pe cine să mă bazez, pe Florin. Mi-am dorit acest copil, el are 31 de ani, el e bărbatul cu care vreau să rămân, sarcina a fost programată, mi-am dorit să am un copil săgetător. După ne-au luat emoțiilor, nu ne e teamă, cred că suntem prea tineri ca să conștientizăm ce ne așteaptă”, a spus Nicole Cherry, în cadrul unei emisiuni TV.

Și pentru că tot am spus de un copil în zodia săgetător, Nicole Cherry a declarat la TV că acesta a fost planul ei pentru a-i asigura copilei sale un trai bun, plan în care mama și sora nu au crezut, rămânând fără replică atunci când au văzut că totul prinde contur.

Ei bine, dacă mama și sora au rămas fără replică la auzul unei asemenea vești, nu același lucru s-a întâmplat și cu Florin Popa. Tânărul s-a lăsat așteptat în sânul familiei, iar reacția sa a fost una pe măsură.

”Când i-am spus de planul meu mamei, că vreau un copil săgetător pentru că-mi place zodia mea, că eu sunt mereu norocoasă, a zis că o să râdă Dumnezeu de mine. Și culmea chiar așa va fi. După i-am zis mamei că am avut niște simptome, dureri, greață, dar nu-mi venea să cred că –mi iese totul perfect. Fix înainte să-mi fac testul, am avut niște dureri, am sunat-o pe mama și mi-a zis să aștept până dimineața. Am comandat testul prin curier, a doua liniuță era cam ștearsă, am sunat-o pe mama și mi-a zis să o întreb pe soră-mea. Ea a rămas blocată și mi-a zis că sunt însărcinată. Eu eram fiartă să-i zic lui Florin, l-am așteptat o oră, am încercat să filmez, dar el s-a pus în afara cadrului, n-am prins nimic din reacția lui, dar a fost foarte amuzant”, a mai adăugat apoi viitoare mămică.

Cât despre cele șase luni trecute din sarcină, cântăreața spune că nici măcar nu le-a simțit, căci este norocoasă la acest capitol. Starea de rău dată de perioada de graviditate la ea a lipsit cu desăvârșire, lucru care i-a permis să nu ia mult în greutate și să-și continue cariera.

”Nu sunt panicată de coronavirus, încerc să fiu cât de cât ok. Sunt în luna a șasea, sunt foarte bine, e mult prea normal totul, m-am bucurat de o sarcină prea normală. N-am avut probleme cu poftele exagerate, m-am menținut foarte bine, nu am luat mult în greutate”, a mai spus artista.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272