REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
15.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Deşi PARCAREA era GOALĂ, a TRAS maşina pe locul destinat celor cu HANDICAP

Deşi PARCAREA era GOALĂ, a TRAS maşina pe locul destinat celor cu HANDICAP

Replica API 1 august 2020 | 00:00 2526

Imagini revoltătoare în parcarea de la Lidl, zona Energia. Un şmecher cu Audi a parcat pe locul destinat persoanelor cu handicap, deşi parcarea era goală.

Fotografiile sunt cât se poate de sugestive. Precizăm faptul că şoferul nu avea în parbriz vreun semn că ar șoferii avea dreptul să parcheze pe acele locuri.

Din păcate, astfel de situații nu sunt singulare. Aceasta este o practică tolerată în Constanţa.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in strainatate amenda e mare , de la 80 E insus , plus o luna carnetul suspendat. Ia fa-le asta la cocalarii astia si atunci nu o sa mai faca. Se pune o chitanta pe parbriz si atit.
4
2
aia are sandale opel in picioare.
7
0
Ce frustrati
1
2
Nu vedeti ce fatza de branzar are? De unde atata carte sa atie sa citeasca????
10
2
Cand vad prostimea cum se agita ca un pepsi bersalizand ca si consuma propria i energie sa si bata capul si sa si verse frustratile pe internet, ma face sa ma simt exrraordinar de bine. cainii latra ursul merge, toata viata voastra atat ve ti stii sa faceti. sa comentati de altii fara sa intelegeti de ce v ati nascut. soferul probabil ca la ora cand redactia scria un articol demn de un ziar de doi lei plus prostimea ofuscata, probabil ca era pe toaleta si se caca, cam acolo il doare de ce va phuteti voi creierii pe aici. o sa muriti cu frustrarile urland la luna si asta tot asa o sa parcheze.
2
11
Aia cu curul futabil, e la treaba . E nevasta nasosului. Ea rupe poolile . Curul ala a cumparat masina. Sa-i dea D-zeu sanatate si gauaza stramta , sa poata sa mai faca cascaval.
6
3
Pai il cunosc pe asta chiar e handicapat a parcat unde trebuie
8
1
sunt nenorocitii care nu vor parcari cu plata!!!!!
7
1
Bai saraciilor care comentati, sinteti invidiosi ca eu am masina bengoasa si nevasta frumoasa, haoleu mincaias eu savarina ei.
6
14
BLOC CASA DEL MAR SUNT 2 LOCURI DE HANDICAP UNDE NU SE RESPECTA LEGEA MAI MULT DE ATAT POLITIA LOCALA IGNORA SI ACOPERA PERSOANELE CARE PARCHEAZA PE ILEGAL PE ACESTE LOCURI SUNT SUNATI DE COMANDATUL POLITIE LOCALE SA ISI MUTE REPEDE MASINILE CA SA NU FIE AMENDATI !!
8
1
unde era politia locala? nesimtitii aia care se plimba toata ziua pe salarii mari,platite de primarie, care niciodata nu sunt unde trebuie!
13
3
asa ne sfideaza navigatorii astia, se cred miezul societatii. Ba ce arogante de 2 bani, uite cum va faceti de ras. Daca il intrebi pe asta de ce a parcat acolo, o sa iti spuna ca el castiga 5000 de euro pe luna. altceva nu stiu astia
9
6
96% din astia cu haudi sint retardati mental,facuti de mame drogate si betive la 7 luni,taranoi mirlandezi prosti.Mai ocupa locurile si taximetristii,drojdia societatii!
9
6
cocalar handicapat ce sa ii faceti ....omu a fost sincer
10
1
Un bulangiu cu OPEL!
7
3
Cand esti prost de mic , nu vezi semnele cand esti mare .
9
0
Jegul tot jeg ramine.Pina nu isi da el in stamba nu se simte bine. Amenda maxima pentru acesti giboni.
15
1
Usile la A5 sunt mari si nu poti parca oriunde. Iti trebuie loc ca sa poti sa iesi din masina. Nu mai spun de bizonii care iti lovesc usile din rautate. Omul se fereste de taranusii veniti sa faca talente la oras. Acum, la atac frustratii cu Opelane ruginite...
5
23
Cand pantalonii iti intre-taie zone de intimitate , exista un oarecare handicap locomotor , discomfort , deci ......e' pe bune !
13
1
Degeaba ti-ai luat masina scumpa ca va imbracati de la second hand. Nu sunt in stare sa-si calce o camasa, sa iasa in oras vertical, familie de neispraviti, putori si prosti.
23
4
PARCAREA GOALA
7
8
In toti handicapatii care au pus peste tot placute cu loc rezervat persoanelor cu handicap. Sa vi le bagati in cur.
8
21
Este enervant modul in care pot fi vizualizate fotografiile anexate unui articol. Aveti acele doua fotografii mici, in stanga si in dreapta, care ocupa spatiu important din fotografia principala. Nu puteti pune doua sageti? Una in stanga, alta in dreapta. Sageti care sa conduca cititorul catre fotografia anterioara, respectiv catre cea ulterioara. Ce este mare scofala sa procedati si voi precum un site serios?
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272