REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Designer constănțean, sfaturi pentru vestimentația de Valentine’s Day și Dragobete

Designer constănțean, sfaturi pentru vestimentația de Valentine’s Day și Dragobete

Replica API 13 februarie 2020 | 22:54 330

Februarie este luna internațională a iubirii, în care fiecare stat sărbătorește Valentines Day sau o sărbătoare cu semnificații similare. Deși am adoptat ziua americană a dragostei, o păstrăm și pe cea autentic românască, și anume Dragobetele, sărbătorit pe 24 februarie. Cu această ocazie, designerul Irina Ivan a recomandat câteva vestimentații.

Valentine’s Day e o ocazie bună să porți ceva special, în funcție de stilul tău personal. Designerul vestimentar, Irina Ivan, a comunicat Ziarului Replica, câteva idei de outfituri pentru Valentine’s Day dar și pentru Dragobete, fiecare special în felul său, fie că este vorba despre look-uri romantice în sensul clasic sau de ținute relaxate cu o latură seducătoare. Dintre toate culorile, aceste sărbători sunt asociate cel mai mult cu roșu, roz pal dar și negru. Un outfit al cărui element central este o rochie roșie sau una neagră, nu va cădea niciodată în banal. Propunerea designerului sunt rochiile cu volane romantice, sau simple din dantelă. Anul acesta de sprbătorile iubirii se recomandă și rochițele cu buline. Salopetele evazate în partea de jos, pe de altă parte, reprezintă un must-have în orice garderobă, acestea merg asortate cu un pantof cu toc. Ținutele trebuiesc asortate cu o pereche de pantofi de damă chic. Adaugă outfit-ului dresuri negre, mate şi o pereche de cizme lungi, din piele naturală, peste genunchi. Anul acesta nu se exagerează cu accesorizarea.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu mai cheltuiti bani pe haine. Noi va iubim dezbracate.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272