REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.6° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
15.6° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Despărţire cu scandal în tenis! Anna Kalinskaya nu mai este cu Nick Kyrgios

Despărţire cu scandal în tenis! Anna Kalinskaya nu mai este cu Nick Kyrgios

Replica API 14 mai 2020 | 00:00 1124

Anna Kalinskaya şi Nick Kyrgios s-au despărţit - anunţul a fost făcut chiar de jucătoarea de tenis din Rusia după ce a răspuns mai multor întrebări puse de fani pe Instagram.

Asta după ce Anna postase două mesaje care i-au pus pe gânduri pe cei care o urmăresc pe reţeaua de socializare. Mai întâi a scris "Du-te dracului vampir energetic", iar apoi "Nu eşti un băiat rău, ci pur şi simplu o persoană rea", ambele şterse ulterior.

Nu a fost deloc greu ca lumea să ghicească cui erau adresate aceste mesaje, iar Anna Kalinsksaya a recunoscut apoi că nu mai formează un cuplu cu australianul. De altfel, într-o o altă postare cerea să fie lăsată în pace.

“Nu, nu mai sunt cu el. Am rupt relaţia. Nu mai suntem Prieteni. Înţeleg că unii sunt fanii lui, dar nu mai vreau să vorbesc despre el. Vă rog să aveţi puţin respect şi pentru mine, mulţumesc” a scris jucătoarea în vârstă de 21 de ani.

Nu e pentru prima oară când Anna Kalinskaya are o reacţie bizară - în decembrie l-a numit pe Nick Kyrgios "Satan" după ce acesta pusese un comentariu la o postare de a ei.

Anna Kalinskaya şi Nick Kyrgios au fost văzuţi împreună anul trecut la US Open

Cei doi au fost văzuţi totuşi împreună în martie la un meci al celor de la Los Angeles Lakers, iar apoi sărutându-se la Acapulco înainte ca el să se retragă de la turneul unde deţinea titlul.

Anna Kalinskaya şi Nick Kyrgios sunt împreună de anul trecut - australianul a fost remarcat când o încuraja din tribună pe jucătoarea clasată pe locul 95 în lume la turneul de la Washington, potrivit digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272