REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Despărțirea răsunătoare la Hollywood. Două staruri și-au spus adio, după opt ani

Despărțirea răsunătoare la Hollywood. Două staruri și-au spus adio, după opt ani

Replica API 4 mai 2021 | 23:19 1130

După o relație care a durat opt ani, Jason Segel, starul din serialul How I Met Your Mother, s-a despărțit de Alexis Mixter, în mod amiabil, fără scandaluri sau certuri inutile.

Cei doi au anunțat că, ruptura nu îi va opri ca de aici înainte să fie prieteni buni. Actrița este cea care a făcut anunțul, în urma postării unei fotografii în care apare alături de Jason Segel.

„Asta este o poză cu doi prieteni. Eu și omul ăsta am trăit atâtea momente împreună. Ne-am schimbat unul pe altul la nivel sufletesc. Totul spre mai bine.

Profunzimea legăturii noastre a fost ceva ce nu aș fi putut vreodată să anticipez. Nu am petrecut niciodată atât de mult timp cu altcineva, nu am crescut, râs, plâns, trăit atât de mult alături de altă persoană”, a scris Alexis Mister pe contul personal de Instagram.

Jason Segel și Alexis Mixter s-au cuplat în decembrie 2013

Cei doi actori s-au cuplat în decembrie 2013 și în tot acest timp nu s-au afișat foarte mult împreună pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, actrița a ținut să continue mesajul pe care l-a lăsat și a făcut câteva mărturisiri.

„Este ciudat să scrii despre sfârșitul unei relații, mai ales atunci când prietenia încă există și este atât de plină de viață. Totuși, schibările au loc și noi am decis de ceva timp să ne lăsăm relația să evolueze din ceea ce a fost în ceea ce devenea.

Să ai o relație romantică publică nu este ușor. Să închei una este ca și cum ai merge pe o stradă care nici nu există.

Suntem oameni discreți în ceea ce privește viața personală și intenționez să păstrez lucrurile așa”, a mai spus Alexis Mixter, scrie cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108