REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

DESPESCU ANUNȚĂ CONTROALE pe LITORAL, în WEEKEND

DESPESCU ANUNȚĂ CONTROALE pe LITORAL, în WEEKEND

Replica API 4 iulie 2020 | 00:25 2172

Secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Interne, Bogdan Despescu, a susținut o conferință de presă alături de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, vineri, 3 iunie. În cadrul acesteia au fost prezentate mai multe măsuri ce vor fi luate în acest weekend și nu numai, atât pe litoral cât și la munte.

Secretarul de stat din MAI, Bogdan Despescu, a anunţat în cadrul unei conferințe că echipe operative vor face face verificări atente pe litoral, iar acolo unde nu sunt respectate regulile se poate chiar suspenda activitatea. Mai exact, acesta a spus că vor fi organizate acţiuni cu forţe mărite inclusiv cu echipe detaşate din ţară, cu tot ce înseamnă angrenarea unor tehnici de documentare şi probare a activităţilor, în aşa fel încât cetăţenii să fie protejaţi.

Întrebat dacă există riscul suspendării activităţii la terasele acolo unde nu se respectă regulile, Despescu a răspuns foarte ferm: „Cu siguranţă acolo unde se constată abateri se vor dispune inclusiv măsuri de suspendarea a activităţii unor operatori economici”.

Exipe mixte vor patrula pe litoral

Tot secretarul de stat în MAI, Bogdan Despescu, a anunțat că vor fi formate echipe mixte formate din polițiști, jandarmi, pompieri, inspectori ITM și de la protecția consumatorilor care vor acționa pe litoral și în zonele de munte frecventate de turiști. „Vom organiza acțiuni cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, mijloacele de transport persoane, piețe, în zona urbană și rurală.

Cu prioritate pe litoral, în zone turistice și de munte, vom aloca resurse să acoperim cea mai importantă perioadă din această lună. Vom avea o linie Telverde unde cetățenii să sesizeze neregulile constatate ca să putem acționa” a declarat Bogdan Despescu.

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te-ai trezit securistule ?
0
0
Si cam ce gen de controale faceti mai Despescule?!, controlati gainile de oua, controlati iarba cum creste sau le verificati batistele, unghiile si urechile turistilor?
1
0
Mucosul asta e emblematic pentru 'noul val' dim MAI niste diletanti submediocri care vor sa parvina sub orice forma inca de la varste fragede
3
1
ii prindeti si pe tiganii care vanf tigari in toate pietele si cartierele "de firma" din CONSTANTA...
9
0
Domn despescu si cu velea nu ar putea sa o suga putin? Dupa ce nu avem cui sa i oferim servicii mai vin si mutalaii astia MUI3 MAI
5
1
Plin de competenta precum teza de doctorat.
10
2
Baiatul asta are echivalent de grad de general,cam tanar pt.functia si gradele pe care le are!Cine il sustine ,ale cui jocuri le face?Prin ce s-a remarcat de a fost promovat asa sus?
10
1
Au gasit pretext sa-si faca concediul platit de stat pe litoral.Este foarte bine,chestia asta face parte din atragerea turistilor pe litoral.Astia se intreaba de unde le vin salariile ale grase?
6
2
tipul asta cat a fost sef la Cta nu s-a remarcat prin nimic , dupa care l-a lasat urmas pe filfizonul de dancu despre care stia ca este cur si izmene cu gasca mascariciului dereglat psihic si a umflatului betzivan cu drena de NY... acum , ce sa mai zica si el , decat sa bata campii...!?!
13
1
Pe cand controale la interlopii si proxenetii din Cernavoda?.Ii ocoliti ca va sponsorizeaza zdrentelor
11
3
Iar a venit "cocota" asta masculina sa faca poze pe litoral...cat a fost sef la IPJ s a distins prin lipsa si decizii idioate. Norocul lui a fost ca Rapotan si cu Vizitiu au tras sa tina institutia pe picioare, si au corectat din umbra deciziile lui cretine , atat cat s a putut. Asta e Despescule...ramai in istoria IPJ ului ca fiind printre cei mai idioti sefi. Daca mai stateai , il intreceai chiar si pe Jipa. Stai linistit, ai semnat totusi niste chestii pe aici care te vor ajunge...asteptam sa ti cada guvernul. Si o sa platesti...
19
6
mai pustiule pe litoral e plin de proxeneti interlopi smardoi drogalai si tu cu echipele tale de puberi cu 6 saptamani de institut o sa controlati daca babele poarta masca
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102