REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

DESZĂPEZIREA în Constanța. SUTE DE OAMENI SCOȘI DIN NĂMEȚI!

DESZĂPEZIREA în Constanța. SUTE DE OAMENI SCOȘI DIN NĂMEȚI!

Replica API 29 noiembrie 2018 | 13:39 407

Ninsoarea de miercuri, 28 noiembrie a.c. și viscolul le-au dat bătăi de cap autorităților județene, în anumite zone din județul Constanța. Dar angajații Regiei Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța au acționat cu promptitudine, pe tot parcursul nopții dinspre miercuri spre joi, 28 spre 29 noiembrie a.c., astfel încât să nu fie probleme pe drumurile județene.

„Chiar dacă nu am fost pe teren, am ținut în permanență legătura cu Lucian Lungoci, directorul RAJDP, cu privire la drumurile județene. RAJDP a acționat pe toate tronsoanele de drumuri județene. Au fost efectuate operațiuni de prevenire și de combatere a lunecușului, s-a împrăștiat sare. Au fost folosite 600 de tone de material antiderapant”, a afirmat Marius Horia Țuțuianu, președintele CJC.

În cursul dimineții de joi, 29 noiembrie a.c., angajații RAJDP au intervenit în sprijinul cadrelor medicale pentru transportarea unui pacient care avea nevoie de dializă.

Chiar dacă meteorologii anunțaseră din vreme că urmează ca vremea să se înrăutățească, tot au fost persoane care s-au încumetat să plece la drum. Drept pentru care, angajații RAJDP au avut de muncă: au intervenit pentru deblocarea a aproximativ 300 de persoane, a zece TIR-uri, șase autocare, două microbuze. „Costurile intervențiilor au fost de aproximativ 180.000 de lei, bani din fondurile CJC, în baza contractului semnat miercuri, 28 noiembrie a.c.”, a adăugat Marius Horia Țuțuianu.

Update: În după-amiaza zilei de joi, 29 noiembrie a.c., încă mai sunt probleme în sudul județului, pe DJ 391, între Mangalia și Negru Vodă. „Sunt probleme din cauza viscolului. În trei ore vom avea și acest drum practicabil”, a afirmat Lucian Lungoci, directorul RAJDP Constanța.

F.B.

Citește: VIDEO. MAȘINI BLOCATE la Negru Vodă. „Viscolește și drumul este acoperit, înapoi, în 15 minute!”

M.P., C.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ne intoarcem , la carute trase de boi sau de cal sau la sanie trasa de cal si ne-am adaptat . Ce BMW-uri , Audi ....pe langa Cluj sau Oradea , sunt comune , care dau clasa Constantei...
2
0
Duceti-va dracului de labagii incompetenti...am stat doua ore sa parcurgem 4 km de la cumpana pana la bifurcatie...5 cm de zapada nu ati fost in stare sa dati futu-va mortii in gat de zdrente.Muie PSD
4
0
De departe cel mai slab primar.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108