REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Detalii BOMBĂ din ancheta de la Breeze: Jador și Mario Fresh, chemați la AUDIERI

Detalii BOMBĂ din ancheta de la Breeze: Jador și Mario Fresh, chemați la AUDIERI

Replica API 16 iunie 2020 | 23:59 4836

Polițiștii continuă cercetările în cazul scandalului din parcarea Breeze din Mamaia. Au fost identificați 4 din cei 6 suspecți, toți sunt din București. Urmează să fie citați pentru audieri. De asemenea, și Jador, cât și Mario Fresh vor fi chemați în fața anchetatorilor.

Totodată, a fost schimbată și încadrarea juridică din lovire și alte violențe în încăierare.

Citește și:

Uite BĂTAIA pe care au ÎNCASAT-O Jador şi Mario Fresh, în parcarea clubului Breeze

BĂTAIE la clubul Breeze din Mamaia. Mario Fresh si Jador au fost CĂLCAŢI în picioare în PARCARE

Prima REACŢIE a lui JADOR, după ce a fost BĂTUT în parcarea clubului Breeze din Mamaia

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se vede ce valoare are fata lui Esca daca umbla cu boratii aia..
1
0
pai panarame deastea ca astia gasesti peste tot in constanta la terase de trag de un suc sau o apa si abia au bani sa isi plateasca abonamentul la sala si ei sunt interlopi si bombardieri daca ii iei la bataie se duc la politie si iti cer bani daca vin mai multi ca parte in parte nu ii tine curu si te duci tu esti sifon pisamas pe voi de curve masculine ce sunteti mai pizde ca rablele care le aveti la produs
10
0
daca ii intepi cu un ac de siguranta explodeaza. Trag cu 150 plus la piept, dar daca ii pui sa bage o ora la cazma, i-ai omorat. Infarct si atac cerebral sunt la ordinea zilei la sala, dar putini vorbesc de asta.
18
0
au fetze de pufosi, ca mai toti cei din generatia lor, daca le dai o cazma si ii pui sa sape o groapa, ori lesina ori fac infarct.
17
0
se va lasa cu cercetari mari
3
2
pe vremurile cluburilor adevarate , bucurestenii fara carte nu aveau curaj sa intre . la siemens mangalia , paradis jupiter , international olimp , sanquest mamaia , europa eforie nord , inclusiv colibri la camping . acum vin pe litoral sa se dea in stamba si sa se bata intre ei pentru niste amarate de la tara devenite bucurestence .........asta i adevarul , intrebati "sectoristii "de pe litoral . atunci la moda erau polonezele , cehoaicele , rusoaicele si crema turistelor refegistele . acum nici sindicaliste romance nu mai sunt libere la plaja , de alde bianca si nutzi putzi e plina tara ....
22
0
Si unde i bomba?
13
0
de bucuresti!!!
9
0
sunt jegul pamantului...un kakat in ploaie..un vopsit din picioare pana-n kur...ca mine nu-i nimeni...eu sunt viitorul acestei ROMANII...eu voi fi sprijinul pensionarilor...eu,care arat ca DRACU de la 12 noaptea...sa ma iubiti si sa ma visati toti care sunteti dementi ca mine..succesuri...
18
1
Ce mecle de partzari au! Asta.i scoala in romanistan. Popor de saraci pensati
20
1
Razbunarea lu'Vela
6
0
Nu se mai pot bate partarii cu posetele ca hop presa pe ei.
21
0
jegurile astea pensate nu au nume de buletin ? ce rahat e mario proaspatu si jador asta ? Si fisa lui esca-eram ce zice ca am auzit ca dansa pe mese pishata toata de la droguri ?
26
0
La asta duc manelele , muzica orientala furata de la turci. Pana si muzica pe care o asculta e furata
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108