REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

DETALII CUMPLITE: Cum au MURIT doi tineri, la Constanța. Focul a dărâmat tavanul și a încins gratiile!

DETALII CUMPLITE: Cum au MURIT doi tineri, la Constanța. Focul a dărâmat tavanul și a încins gratiile!

Replica API 6 martie 2018 | 00:00 303

Până și mașina de lângă a fost avariată

Până și mașina de lângă a fost avariată

Un tânăr sosit recent din Anglia și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic! Alături de el și-a pierdut viața și un alt bărbat, un amic. Amândoi au rămas blocați în casă după ce a izbucnit un incendiu, iar oamenii din zonă nu au putut interveni până la sosirea pompierilor întrucât gratiile de la ușă și ferestre erau foarte încinse. Focul a fost atât de puternic încât a fost avariată și o mașină parcată în apropiere.

Două incendii de proporții au avut la Constanța! Unul înregistrat la Ciocârlia de Sus, în urma căruia doi bărbați și-au pierdut viețile, și celălalt la Lumina, o persoană fiind grav rănită. Cât despre prima tragedie, aceasta s-a înregistrat în seara de 1 martie, în jurul orei 23.00. Au intervenit pompierii cu promptitudine, dar şi cadrele medicale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Constanța, fiind depistate două persoane carbonizate! Potrivit informațiilor noastre, victimele sunt doi bărbați, Constantin A., în vârstă de 39 de ani, și Valentin T., în vârstă de 34. Constantin se întorsese din Anglia în urmă cu circa o săptămână. Acesta avea un teren în Ciocârlia și dorea să-și construiască o casă. Reușise să ridice o cameră, acolo unde și locuia. Deja reușise să achiziționeze mai multe materiale, precum cherestea, dar și vopsea cât și diluant, pe care le dopozitase în podul respectivei camere. Celălalt bărbat, Valentin, locuia și el în Ciocârlia și lucra în construcții. Probabil că el îl ajuta pe Constantin cu noua casă, cu precizarea că erau și amici. Astfel, în seara de 1 martie, el a rămas la prietenul său peste noapte. Din păcate, avea să fie ultima noapte… Incendiul a izbucnit de la o sobă improvizată, iar flăcările au ajuns cu repreziciune la pod, acolo unde se aflau vopseaua și diluantul. Ce a urmat a fost un adevărat iad. Locuitorii au încercat să intervină, dar le-a fost imposibil. Cei doi bărbați se încuiaseră pe interior, iar la ușă și ferestre erau gratii, care se încinseseră. Prin urmare, oamenii au fost nevoiți să aștepte pompierii. ”Ca să vă dați seama ce incendiu a fost, gândiți-vă că mașina lui Constantin se afla parcată la circa 7 metri de acea cameră. Și pe o parte a fost avariată. Oglinda este topită toată. Tavanul căzuse pe ei, luase foc și vopseaua sau ce avea acolo… Nu au mai avut nici o șansă”, au spus oamenii. Primarul din Ciocârlia, Traian Dragomir, a declarat, pentru Replica, faptul că Valentin T. a fost înmormântat, iar Consiliul Local a ajutat cu suma de 1.500 de lei. Cât despre Constantin, acesta va fi înmormântat în Moldova. ”Este o tragedie fără margini! Condoleanțe familiilor îndurerate. Băieți tineri… În astfel de situații nu există cuvinte”, a spus primarul. Potrivit primelor informații, se pare că victimele au murit intoxicate cu monoxid de carbon, însă aceste detalii vor fi stabilite de către medicii legiști, după ce vor primi rezultatele analizelor de laborator.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tineri din incendiu au mirit arsi de vii. Nu intoxicati cu monoxid de carbon
1
0
o pagina pe facebook unui satanits nenorocit care ii invata pe oameni cum sa se pretejeze in caz de inncendiu, da, il asculta cineva? De ce credem in Dumnezeu? ii spune la pagina... cu 300lei acesti tineri n ar fi murit, las ca dumneZeu ne ajuta la necaz... din parti
4
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218