REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Detalii de la CRIMA din Constanța: victima a fost găsită cu un cuțit în gât

Detalii de la CRIMA din Constanța: victima a fost găsită cu un cuțit în gât

Replica API 7 februarie 2022 | 00:00 19518

Tânărul în vârstă de 38 de ani, care și-a înjughiat mortal tatăl, a fost dus la spital pentru evaluare, întrucât și el a suferit răni. A fost audiat, urmând ca în cauză să fie luate măsurile legale ce se impun, respectiv să fie propus spre arestare. Precizăm că bărbatul, care este Florin P., închiriase un spațiu pe strada Cumpenei nr. 63, în incinta "Muncă şi Artă Cooperativă Meşteşugărească", acolo unde își desfășura activitatea alături de tatăl său, iar duminică, 6 februarie, cei doi s-au luat la ceartă pe probleme legate de afacere.

"Muncă şi Artă Cooperativă Meşteşugărească", acolo unde a avut loc crima

Așa cum este precizat mai sus, Florin P., alături de tatăl său au închiriat un spațiu pe strada Cumpenei nr. 63, în incinta "Muncă şi Artă Cooperativă Meşteşugărească" (chiar la intrarea în Cora de pe Cumpenei), acolo unde derulau o mică afacere, în domeniul uleiurilor de vehicule. Duminică, 6 februarie, cei doi s-au luat la ceartă, iar Florin a pus mâna pe un cuțit și și-a înjunghiat tatăl de mai multe ori în zona gâtului. Victima a încercat să se apre, acolo având loc o luptă în toată regula. Cu răni s-a ales și Florin.

societatea, faţă în faţă cu intrarea spre Cora

După ce tatăl său s-a prăbușit la pământ, Florin a sunat la 112. Victima a fost găsită cu un cuțit în gât, fără suflare.

Agresorul a fost condus la spital, pentru evaluare. În funcție de răspunsul medicilor, acesta va fi propus spre arestare.

Cercetările continuă.

Amintim că polițiști din cadrul Secției 4, la data de 6 februarie a.c., în jurul orei 17.30, au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta unei societăți comerciale din municipiul Constanţa, are loc un conflict spontan între două persoane.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 38 de ani, l-ar fi agresat fizic, cu un obiect tăietor-înțepător, pe tatăl său de 66 de ani.

La locul faptei, a ajuns și un echipaj medical, care, din păcate, a constat decesul victimei.

Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost încătușat și condus la sediul poliției pentru audieri.

Se pare că agresorul a fost cel care ar fi sunat la 112 și s-a predat.

Cercetările sunt continuate de polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale pentru săvârșirea infracțiunii de omor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe Tribunalul Constanța.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce acest articol este de 8 LUNI pe prima pagina? Nu puteti gasi oameni care sa aiba ceva de spus? De exemplu sa vedem in fiecre zi stadiul lucrarilor din oras. Sa vedem cum zile intregi nu se intampla nimic.
4
0
se duce la penitenciar pe viata acum
1
0
Statul cheltuie tot din banii nostri nu din banii lui
6
1
Da e bun opelu PISHATEASH IN KUR cu bani de drum
1
3
Cresti,si nu stii ce cresti,dar e al tau
11
0
Si eu tot Opel am si merge foarte bine
7
7
ii CRESTI,II FACI MARI ,SATE OMOARE.AM AJUNS SA CRESTEM SERPI
21
0
e vaccinat Florin?
8
15
din pacate legea e blanda , va merge la puscarie iar statul va cheltui o gramada cu el . Injectie letala era cel mai bine ai omorat intentionat fii omorat ...
31
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614