REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

DETALII din ANCHETA MENAJEREI care și-a JEFUIT PATRONUL și i-a ÎNSCENAT AMANTEI!

DETALII din ANCHETA MENAJEREI care și-a JEFUIT PATRONUL și i-a ÎNSCENAT AMANTEI!

Replica API 26 iunie 2020 | 00:00 2561

Femeia care a sustras 2.200 de euro din casa celui căruia îi făcea curățenie, după care a încercat să arunce fapta în cârca altei persoane prin scrierea de mesaje și plângeri la Poliție, a ajuns la închisoare. Ea fusese condamnată cu suspendare, dar cum nu a plătit prejudiciul, pe latură civilă, fiind vorba de suma de 2.200 de euro, I s-a revocat suspendarea, fiind introdusă în penitenciar.

”Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, la data de 24 iunie a.c., au depistat o femeie, de 47 de ani, pe numele căreia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani și 4 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat”, potrivit oamenilor legii. Este vorba despre Florica Aurelia Ciocan, care -a întâlnit cu coinculpata A. G., în zona Delfinariu, iar împreună cu aceasta s-au deplasat la locuința unui cetățean turc, cu scopul de a sustrage suma de bani euro depusă într-un rucsac pe care inculpata Ciocan a sesizat-o într-una din zilele în care făcea curățenie în apartamentul persoanei vătămate. A arătat că atât inculpata cât și coinculpata aveau nevoie de bani astfel că au decis comiterea faptei. Astfel, A. G. a rămas pe casa scării, iar Florica Ciocan a pătruns în apartament folosind cheia pe care o avea asupra sa, unde a localizat rucsacul cu pricina, a scos o cască de șantier existentă în rucsac, a introdus rucsacul într-un sac menajer după care a părăsit apartamentul încuind ușa apartamentului, părăsind zona, la bordul unui taxi care le-a transportat până în zona intersecției străzilor Soveja cu Chiliei. Ajungând acasă și verificând conținutul rucsacului au constatat existența a două plicuri culoarea portocaliu fiecare conținând sume în euro. Inculpatele au împărțit banii în mod egal.

SCENARIU: Iubita cetățeanului turc ar fi comis furtul

Cunoscând că cetățeanul turc întreține o relație cu o femeie, inculpatele au decis să inducă în eroare persoana vătămată și organele poliție în sensul de a crede că această femeie ori o persoană din anturajul acesteia ar fi autorul furtului sumei de bani. Astfel, coinculpatele au conceput două mesaje relevante presupusei relații conjugale, inculpata A.G. a tradus mesajele în limba turcă iar inculpata Florica Ciocan a transcris respectivele mesaje astfel traduse pe două coli de hârtie cu marker culoare roșu. Apoi, a doua zi, a revenit la locuința persoanei vătămate, a răscolit lucrurile din apartament și a plasat pe hol cele două înscrisuri astfel ticluite împreună cu inculpata A. G. A anunțat apoi proprietarul apartamentului că cineva ar fi pătruns în apartament. La fața locului s-a prezentat fiica proprietarei, precum și organele de poliție astfel sesizate.

Banii, sparți pe cheltuieli personale și nuntă

Florica Ciocan a spus că a folosit suma de bani pentru suportarea cheltuielilor de ordin personal/familial, iar coinculpata A.G. a folosit suma pentru organizarea nunții. Au urmat percheziții, o anchetă laborioasă și apoi condamnarea, cu suspendare. Însă, cum prejudiciul nu a fost achitat, suspendarea a fost revocată. ”Admite sesizarea formulată de Serviciul de Probațiune Constanța. Revocă suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei de 2 ani și 4 luni închisoare, aplicată condamnatului C. F. A. prin sentința penală nr. 201/15.02.2017 pronunțată de Judecătoria Constanța. (…) Pedeapsa de 2 ani și 4 luni închisoare se execută în regim de detenție. Pronunțată în ședință publică, astăzi 21.05.2020”, potrivit minutei judecătorești.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jalnic...ireal
0
0
Comentati aiurea, eu am parlit-o pe menajera de cel putin 100 ori. Deci 2200 eur impartit la 100 de ori egal 22 de euro pe futay. Pai e ff convenabil - cu tot tacamul !
0
1
ca erau doua cinghinele din chiliei? de ce nu ma mir!
1
1
Femeia platise deja cand a fost arestata
0
0
Daca e patron trebuie aparat, are bani sa dea la politai si procuror de caz, asa e legea pe la noi!
2
1
Unde au facut nunta cu 2200 eur? In tramvaiul de la Mc?
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272