REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

DETALII din ANCHETA MORȚII AFACERISTEI din București, găsită pe plajă în Mamaia

DETALII din ANCHETA MORȚII AFACERISTEI din București, găsită pe plajă în Mamaia

Replica API 16 mai 2019 | 00:04 835

Ancheta continuă în cazul morții femeii de 46 de ani, din București, găsită fără suflare, marți dimineață, pe țărmul mării, în stațiunea Mamaia. Necropsia a evidențiat că decesul a survenit prin asfixie mecanică urmare a înecului, dar urmează să fie realizate și analizele toxicologice, la Institutul Mina Minovici din Capitală, în condițiile în care, în biletul de adio, femeia a acuzat că ar fi fost drogată timp de 30 de ani. Între timp, ies la iveală noi informații. Femeia deținea afaceri în București, alături de soțul ei, iar vecinii spun că era mama a trei copii frumoși și că nu avea grija zilei de mâine, neexplicându-și ce a putut să o împingă la gestul extrem de a-și lua viața.

Un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă a fost deschis de polițiștii constănțeni în cazul femeii de 46 de ani, din București, găsită la primele ore ale dimineții de marți, 14 mai a.c., pe țărmul Mării Negre, în stațiunea Mamaia. Dar varianta cea mai plauzibilă și spre care arată dovezile, până în acest moment, este cea a sinuciderii.

Necropsia a arătat că decesul a survenit în urma asfixiei mecanice prin înec, iar anchetatorii așteaptă și rezultatul analizelor toxicologice. Acest demers este însă de durată, având în vedere că aceste investigații sunt realizate doar în cadrul Institutului de Medicină Legală „Mina Minovici” din Capitală.

Femeia, identificată ca fiind Simina Marinela G., deținea două afaceri în București, împreună cu soțul ei. De altfel, în poșeta pe care a lăsat-o pe plajă, a fost găsită o sumă considerabilă de bani – 5.000 de euro și 1.200 de lei -, dar și o serie de acte medicale din care reiese că suferea de depresie și anxietate, cât și un bilet de adio tulburător. „Soțul meu mă droga de 30 de ani”, „a trebuit să scap din captivitate”, sunt câteva dintre sintagmele care au șocat.

Atât moartea femeii, cât și acuzele tulburătoare i-au luat prin surprindere pe vecinii celor doi soți, citați de Cancan.ro. Aceștia spun că cei doi soți sunt părinții a trei copii, un băiat și două fetițe, dețineau două firme în Capitală, printre care o agenție de pariuri deschisă de curând. E drept, în ultima perioadă apăruseră niște probleme, spun aceleași surse.

„Împreună cu soțul ei, avea două fetițe și un băiat! Din păcate, relația cu bărbatul devenise ușor tensionată în ultima perioadă. Locuiau însă împreună, într-o casă din cartierul Militari din București. Recent, la parter, își deschiseseră o agenție de pariuri. Financiar erau bine, dar nu excelau din acest punct de vedere. Nu avea, însă, grija zilei de mâine, cel puțin din punctul de vedere al banilor. În ultimul timp, au apărut însă probleme între ei. Poate că asta a împins-o spre sinucidere”, au afirmat vecini citați de Cancan.ro.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, femeia a plecat de duminică, 5 mai a.c., de acasă, spunând că urmează să își viziteze niște rude. De altfel, vecinii au afirmat pentru Cancan.ro că știau că aceasta plecase la niște rude, în Eforie. De fapt, după cum au stabilit polițiștii, aceasta se cazeze la două hoteluri din stațiunea Mamaia.

F.B.

Citește și: O femeie care s-a cazat la două hoteluri din Mamaia a fost găsită MOARTĂ. În biletul de adio a scris că soţul o droga de 30 de ani!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Femeia cred ca a exagerat ! Putea sa apeleze la alta solutie mai putin morbida !
2
0
30 ANI?! ADICA O DROGA DE LA VARSTA DE 16 ANI?!
3
0
Mai bine zis cu sularonul !
1
1
treizeci de ani a drogato, cu biberonul!!!!
1
1
ERA LA JOGGING . . . .
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614