REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° ConstanÈ›a Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° ConstanÈ›a Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

DETALII din ANCHETA TÂNĂRULUI MORT la COSTINEȘTI

DETALII din ANCHETA TÂNĂRULUI MORT la COSTINEȘTI

Replica API 14 iulie 2020 | 13:29 3938

În timpul programului de muncă, unui băiat în vârstă de 19 ani, angajat la clubul de noapte Office Club Costinești i s-ar fi făcut rău și a leșinat. Prezente la fața locului, cadrele medicale au efectuat manevrele de resuscitare însă fără succes, fiind nevoite să îi declare decesul. Incidentul a intrat și în atenția ITM Constanța.

Un vânzător al unui club de noapte din stațiunea Costinești a fost declarat decedat după ce colegii săi l-au văzut căzând efectiv din picioare. Mai exact, în data de 13.07.2020 ora 07:20 la SC David City Sun SRL – Club Office Costinești a avut loc un eveniment soldat cu decesul unui angajat, un vânzător.

Cum s-a produs accidentul

În dimineața zilei de 13.07.2020 in jurul orei 07:20, numitul A.G. în timp ce manevra o tavă de inox deasupra vitrinei cu masă caldă a fost văzut de către colegi căzând. A fost apelat Serviciul de Urgenta 112, cadrele medicale sosite au efectuat manevrele de resuscitare fără succes și s-a declarat decesul în jurul orei 07:30.

A fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă

Evenimentul se cercetează de către ITM Constanța, fiind desemnat un inspector de muncă pentru efectuarea cercetărilor. În baza constatărilor efectuate de acesta, declarațiilor martorilor și a documentelor preluate de la societate vor fi stabilite împrejurările și cauzele care au condus la producerea evenimentului precum și reglementările legale încălcate și pe cale de consecință răspunderile și măsurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare.

Le-ar fi spus colegilor că s-a electrocutat

Contactate fiind, cadrele medicale din cadrul SAJ Constanța au declarat faptul că tânărul se afla în stradă atunci când aceștia au ajuns. Colegii băiatului le-ar fi spus cadrelor medicale faptul că tânărul le-a spus că s-ar fi electrocutat, imediat după incident. Cu toate că medicii au depus toate eforturile necesare pentru a-l resuscita pe tânăr, acesta a pierdut lupta cu viața.

Citește și:

A venit să muncească pe litoral. El este tânărul care a MURIT electrocutat la Costinești!

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
incercare de musamalizare.....pariu ca sunt droguri la mijloc????
2
5
Copiii astia lucreaza pe nimic pentru jegosii de machidoni pana la epuizare....
15
1
Pe in salariu de mizerie angajati copii pe care apoi ii exploatati la maxim ! Faza cu electrocutarea este vrajeala bagata de slugile patronului ! SE VREA MUSAMALIZAREA CAZULUI ! Vom fi cu ochii pe cei de la I.T.M. Daca pun botul la shpaga ... dracu i-a luat !
15
0
Copilu nu lucra la clubul office
5
3
Poate stres si oboseala din exces de zel
3
3
Electrocutia lasa urme si semne usor de gasit la autopsie , Dumnezeu sa-l odihneasca in pace....pacat , era un copil !
22
0
Acest caz mi pare cel putin interesant. Care a fost faza cu electrocutarea? Bag de seama ca e doar un zvon si ancheta este inca la inceput, unde sunt multe semne de intrebare, confuzii. Sper sa se afle care a fost treaba dar nu m-as mira sa fi murit din cauze naturale. Se intampla chiar si la tineri de 20 si ceva de ani...mai rar ce-i drept, dar se intampla.
12
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108