REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
10.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

DETALII din DOSARUL CRIMEI din PORTUL CONSTANȚA: "S-a ÎMPINS singură în ...

DETALII din DOSARUL CRIMEI din PORTUL CONSTANȚA: "S-a ÎMPINS singură în ...

Replica API 29 ianuarie 2019 | 08:14 421

10 ani de închisoare!

10 ani de închisoare!

Nguyen Dinh Nghia a fost condamnat, de către Tribunalul Constanța, la 10 ani de închisoare. Decizia încă nu este definitivă și poate fi atacată cu apel. Totodată, jude8cătorii i-au menținut măsura arestului preventiv. Vietnamezul este acuzat că, în urma unui conflict spontan, și-a ucis un conațional.

Alarma a fost dată în noaptea de 2 octombrie 2018, când cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanţă Județean Constanţa au fost solicitate să intervină la Căminul SNC din zona portului. Un bărbat fusese înjunghiat în zona abdomenului. Este vorba despre un vietnamez, care a fost transportat la spital. Ajuns la unitatea medicală, pacientul a intrat în stop cardio-respirator, a fost resuscitat şi a fost dus, de urgenţă, în sala de operaţii. Din păcate, la scurt timp a decedat, motiv pentru care, fiind deja vorba de o altă încadrare juridică, ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. ”La data de 2 octombrie a.c., in jurul orei 22.00, în incinta Portului Constanța a avut loc un conflict spontan între doi cetățeni din Vietnam, muncitori la o societate de pe platforma portuară. Unul dintre bărbați l-ar fi înjunghiat cu un obiect ascuțit pe celălalt, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cursul nopții, victima in vârstă de 29 de ani a murit. Agresorul în vârstă de 42 de ani a fost identificat de polițiștii din cadrul Serviciului de Politie Transporturi Maritime care continuă cercetările”, potrivit anchetatorilor. Mai exact, conflictul a izbucnit între inculpat (angajat ca bucătar) și victimă (tânăr de 29 de ani, lăcătuș) din cauza lipsei de respect. Mai exact, inculpatul a declarat că la ei se respectă foarte mult persoanele mai în vârstă, iar tânărul în cauză i-a vorbit urât, jignindu-l. Atunci a luat de pe masă un cuțit și a încercat să-l sperie, nerealizând momentul înjunghierii. Când a fost întrebat de ce totuși plaga are o adâncime atât de mare, până în ficat, inculpatul a declarat că victima s-a împins singură în cuțitul pe care îl ținea îndreptat către ea. Condamnara a avut loc, până la urmă, cu acord de recunoaștere.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
10 ani si a omorat un om? Bine ca nu a uitat sa plateasca vreo taxa la fisk ca lua 25.
1
0
s-a impins singur, ce tare
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272