REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

DETALII din DOSARUL INDIVIDULUI care a INCENDIAT o CASĂ, în CONSTANȚA: 'Mi s-a ARĂTAT în VIS și mi-a zis..'

DETALII din DOSARUL INDIVIDULUI care a INCENDIAT o CASĂ, în CONSTANȚA: 'Mi s-a ARĂTAT în VIS și mi-a zis..'

Replica API 20 iunie 2019 | 00:00 460

VIDEO

VIDEO

Husein Selver, zis Copilul lu' vaca, a fost condamnat la 2 ani şi 2 luni închisoare în regim de detenție, pentru distrugere, el fiind cunoscut cu antecedente penale. Acesta a incendiat un imobil din municipiul Constanța pentru a-și răbuna o rudă ce fusese evacuată de acolo. Între timp decedase, iar Husein le-a declarat anchetatorilor că i-a apărut în vis și i-a zis exact ce să facă, iar el a urmat instrucțiunile. Din fericire, au fost afectate doar niște uși la imobilului.

Totul s-a petrecut la data de 29 decembrie 2018, în jurul orei 14.15, când un bărbat ar fi provocat distrugerea unui imobil din municipiul Constanța, situat în zona străzii Constantin Brătescu, prin incendiere, aparținând unui bărbat, în vârstă de 63 de ani, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1000 de lei. Persoana vătămată, alertată de zgomotele din curte, a ieșit și a stins focul aruncând apă asupra acestuia , astfel că nu a mai fost necesară intervenția pompierilor. Persoana vătămată nu a surprins autorul, care părăsise locul faptei. Cu ocazia cercetărilor la fața locului a fost identificată o cameră video, orientată spre imobilul cu pricina, ocazie cu care s-a constatat faptul că în data de 29.12.2018, în jurul orei 13:57, o persoană necunsocută de sex bărbătesc a escaladat gardul împrejmuitor al imobilului menționat, după care a provocat un incendiu la fațada imobilului. Autorul apărea îmbrăcat cu un hanorac cu o glugă albă, având pe mâneci impr imeuri de culoare deschisă, și încălțat cu pantofi sport albi. Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului, în curtea imobilului a fost descoperită o sticlă din material plastic, potrivit rolii.ro, cu capacitatea de 1,5 litri, ce prezenta urme de ardere în partea superioară, fără lichid, care emana miros de benzină. Persoana vătămată a declarat că din imobilul în care locuiește, în u rmă cu 3 luni au fost evacuate cinci familii, de către administratorul imobilului - R.A.E.D.P.P. Constanța, iar unii dintre membrii acestor familii l-au amenințat cu acte păgubitoare, respectiv că ”îi vor da foc la casă”. Persoana vătămată a mai susținut c ă, în data de 30.12.2018, în jurul orei 11:00, s-a întâlnit pe stradă, în dreptul imobilului nr. 23, cu martorul A.S., persoană care locuiește dintotdeauna în cartier și care cunoaște foarte bine populația din zonă. În aceste împrejurări, i-a comunicat că autorul incendierii este Husein Selver, zis Copilul lu' vaca întrucât s-a întâlnit cu el cu o zi în urmă și avea în mână sticla cu benzină. Apoi au apărut și alți martori, care au spus că s-au întâlnit cu Husein la un priveghi și le-a comunicat că a dat foc la casa respectivă.

PERCHEZIȚIE la domiciliul suspectului!

Cu ocazia efectuării percheziției domiciliare la locuința inculpatului, la data de 18.01.2019, acesta a predat de bunăvoie articolele vestimentare pe care le-a purtat la data și locul comiterii faptelor pentru care este cercetat. Cu ocazia audierii în calitate de suspect, el a recunoscut săvârșirea faptelor, susținând că urmărea să se răzbune pe alte persoane, despre care credea că locuiesc la acea adresă. ” L-am auzit că a dat foc imobilului întrucât în vis i-ar fi spus numitul R.A. să incendieze imobilul de unde acesta din urmă a fost evacuat”, a spus un martor. Menționăm că R.A. a locuit în curtea în care a avut loc incendiul, până în urmă cu câteva luni, când a fost evacuat de RAEDPP. Între timp R.A. a decedat, iar Husein era rudă cu acesta. Potrivit vecinilor R.A. a avut mereu neînțelegeri cu victima din speța de față (colegi de curte). Cum decizia instanței de fond nu a fost definitivă, a fost înregistrat apelul, care urmează a se judeca pe 19.09.2019.

Video:

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Munca in folosu com pe viata astia sunt retazi
0
0
Nu i s-a aratat in vis ca e un nebun? Daca pentru faradelegi sunt invocate spiritele atunci infractorii chiar nu mai au limite in apararea lor. Probabil tot un nebun sa creada ce spun ei.
1
0
Pai doar nu era sa spuna ca s-a razbunat,a spus o tampenie pentru ca uni judecatori pun botu.
1
0
Zdruncinatii astia trebuie sa fie impuscati in cap!
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369