REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.5° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

DETALII din dosarul URMĂRIRILOR de pe Aurel Vlaicu: PROSTITUATE și MAȘINĂ fără ACTE! VIDEO

DETALII din dosarul URMĂRIRILOR de pe Aurel Vlaicu: PROSTITUATE și MAȘINĂ fără ACTE! VIDEO

Replica API 17 aprilie 2020 | 00:00 6050

Individul care a pus polițiștii pe jar, la începutul lunii februarie, fiind vorba despre o urmărire ca-n filme, și-a recunoscut fapta în fața magistraților, astfel că a fost condamnat la un an cu suspendare. La mijloc este vorba despre conducere fără permis, mașină cumpărată fără acte în regulă și... prostituate.

Date din anchetă

Conform rechizitoriului, inculpatul a condus autoturismul marca Mercedes, , pe mai multe străzi din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar când a ajuns la sensul giratoriu situat la varianta Constanța-Ovidiu, din cauza vitezei, a neatenției și a condițiilor de drum, a pierdut controlul direcției de mers intrând în coliziune cu un stâlp de iluminat public de pe marginea părții carosabile, moment în care a abandonat autoturismul și a fugit, fiind prins de organele de poliție în parcarea complexului comercial Jumbo din municipiul Constanța.

Declarația inculpatului

Fiind audiat, inculpatul a recunoscut comiterea faptei, declarând că, a achiziționat autoturismul marca Mercedes, de la o persoană, fără a întocmi acte în acest sens. În ziua evenimentului, s-a urcat la volanul acestuia, deoarece știa să conducă autoturisme, fiind învățat de mai multe persoane, iar la un moment dat, a văzut pe marginea drumului o fată necunoscută, care făcea semne cu mâna la diverși conducători auto (cel mai probabil o prostituată). A oprit în dreptul ei, iar aceasta le-a spus că vrea să ajungă în zona Palas, așa că s-a oferit să o ducă el, motiv pentru care aceasta s-a urcat pe bancheta din spate, în timp ce prietenul său, a stat pe scaunul drepta față. În timp ce conducea autoturismul spre zona Palas, a văzut că în spatele său este o mașină de poliție care a pornit semnalele luminoase, astfel că s-a speriat și, fiindcă știa că este judecat în prezent pentru o altă faptă de conducere fără permis, a încercat să scape, mărind viteza de deplasare. A circulat la volanul mașinii pe mai multe străzi, iar la un moment dat a ajuns pe la sensul giratoriu amplasat la intersecția cu varianta Constanța-Ovidiu a frânat, însă mașina a derapat și a pierdut controlul direcției de mers, sărind cu partea din față peste bordură și oprind lângă un stâlp. În acel moment, a coborât de la volan și a plecat de lângă mașină, timp în care fata respectivă și martorul au coborât și ei din interior. Nu a văzut unde a plecat fata, dar când a văzut că martorul fuge, a fugit și el spre magazinul JUMBO din apropiere, fiind prins și imobilizat la scurt timp de organele de poliție.

Inculpatul și-a recunoscut vina

Inculpatul a solicitat aplicarea procedurii recunoașterii învinuirii și a recunoscut fapta așa cum a fost reținută în rechizitoriu.

Motivarea instanței

Instanța a decis că, fapta inculpatului care a condus autoturismul marca Mercedes, pe mai multe străzi din Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Instanța a decis condamnarea lui Ionuț Gabriel T. la 1 an de închisoare cu suspendare pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Citește și: URMĂRIRI pe Aurel Vlaicu: Fugarii au intrat cu mașina în stâlp și s-au ascuns în Jumbo! VIDEO

Virgil STOIAN, Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Judecatorii Pulii
0
0
La atatea fapte, suspendare ? Va bateti joc de noi ? Judecatorilor care luati peste 20.000 de lei salariu, nu credeti ca exagerati ?
1
0
de 2 lei....si au pensii speciale..
14
2
Gigi sa nu omoare pe nimeni, s-0 futa mai bine pe mata !!!!
4
5
Vrajeala proasta plus un JUDECATOR CORUPT si -a scapat ieftin bagabontul.
15
4
Ceva munca in folosul comunitati, nu se putea da?
12
0
Pai oameni buni, cum sa se duca saracul la puscarie? Asa pe strada mai face si un ban pentru familia lui sa manance si gura lui ceva si trebuie sa isi plateasca avocatul. Daca il inchide nu mai face aceeasi bani! Unde esti Antonescu?
7
4
Rolul pedepsei trebuie sa fie unul preventiv si educativ.In cazul de fata este o gluma avand in vedere circumstantele faptei si apararea facuta .
11
2
Cand vad cazuri din astea, si pasivitatea din jurul lor, imi beau cafeaua gandindu ma ca nici moral numai am cum sa regret ca numai sunt prezent pe meleagurile respective.
6
3
1 an cu suspendare ?!? Acum imi explic numarul mare al celor care conduc fara permis. Aveam impresia ca sunt inconstienti. Dar vad acum ca o fac pentru ca stiu ca nu vor pati nimic. Fiindca asta inseamna 1 an cu suspendare. Zero. Nimic. Mai mult trag cei care zilele astea stau de o luna in arest la domiciliu pe motiv de carcalacu' Covid-ului.
16
2
era bine sa omoare asta citiva judecatori spagari,sau odraslele lor,iar ceilalti sa.i dea cu suspendare.
19
3
Muream sa stiu ce a patit fraieru.. si de abia astept sa aud cine a reparat masina.. in sezonu 2!
7
1
Cioara peste din palas.
14
4
La noi ca la nimeni . HAOS peste tot . S-au virusat toti , halal justitie ! Tot inainte Mandrii Tovarasi !
16
6
1 an cu suspendare !
17
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272