REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Detalii dureroase din culisele succesului Monicăi Anghel: „Îmi scoseseră perfuzia...”

Detalii dureroase din culisele succesului Monicăi Anghel: „Îmi scoseseră perfuzia...”

Replica API 6 iunie 2022 | 00:00 816

Monica Anghel este una dintre artistele de succes din România care, în ciuda trecerii timpului, au reușit să își mențină notorietatea. Totuși, drumul său nu a fost unul ușor și nu de puține ori s-a văzut nevoită să recurgă la gesturi extreme.

Monica Anghel a vorbit fără rețineri despre momentele grele pe care le-a întâmpinat de când este cântăreață. Artista a mărturisit că a făcut mari sacrificii pentru a ajunge în poziția în care se află astăzi și că uneori a urcat pe scenă chiar și atunci când simțea că a ajuns la capătul puterilor, de dragul spectatorilor care au venit să o vadă.

De multe ori, nimeni nu știa că Monica Anghel are vreo problemă, căci odată ce ajungea în lumina reflectoarelor pe chip i se citea doar dorința de a cânta. În cea mai recentă apariție telvizată, cântăreața a vorbit despre un moment greu din cariera sa. Îi era atât de rău încât a fost nevoie de intervenția specialiștilor, care i-au făcut o perfuzia în speranța că starea sa de sănătate se va îmbunătăți.

Monica Anghel: „Eram în culise cu salvarea”

Cu puțin timp înainte de a începe reprezentația, Monica Anghel și-a scos perfuzia și apoi a apărut în fața publicului ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic. Dureros este, însă, că aceasta nu a fost o situație singulară și că faimoasa solistă a mai avut parte de astfel de momente.

„Au fost momente în care eram în culise cu salvarea și îmi scoseseră perfuzia și a trebuit să urc pe scenă.

Deci, s-au întâmplat astfel de situații de nenumărate ori, dar asta este, publicul nu are nicio vină și nici nu trebuie să știe lucrurile astea de culise, pentru că tu, ca artist, trebuie să le creezi oamenilor bucurie și o stare de bine”, a declarat vedeta.

Monica Anghel a împlinit recent 51 de ani, vârstă la care a reușit să se reinventeze. Joacă într-un nou serial la Kanal D, unde are unul dintre rolurile principale. „Strada Speranței” este noul proiect în care artista a investit timp și suflet, iar fanii au observat o schimbare uriașă în ceea ce o privește. Nu doar că nu are de gând să se pensioneze prea curând, dar Monica Anghel a reușit performanța de a da jos 30 de kilograme nedorite, scrie click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce crezi ca intereseaza pe noi ?? Au mai patit si altii, dar nu dau la presa si televiziuni.
1
0
Vai, a inceput si asta sa ne povesteasca, in detaliu - "da din casa" ...precum oana roman. Pe cine intereseaza ?? Se castiga bine ?!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212