REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

DETALII EXCLUSIVE de la CRIMA de la CASA de CULTURĂ!

DETALII EXCLUSIVE de la CRIMA de la CASA de CULTURĂ!

Replica API 30 iunie 2020 | 00:00 16178

Suspectul în cazul crimei de la Casa de Cultură a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Este vorba despre Ibiş Erchin, care, în noaptea de 25 spre 26.06.2020, în jurul orelor 01.30, a pătruns în casa unui vârstnic imobilizat la pat, pe care l-a sufocat cu o pernă pentru că nu a vrut să-i dea bani. Agresorul le-a declarat anchetatorilor că nu-și poate explica gestul, precizând că avea nevoie de bani întrucât are cancer și avea nevoie să se deplaseze la București. Tot el a spus că i s-a făcut rău, nu mai putea respira și a strigat după ajutor.

locul unde s-a petrecut crima

Două persoane care locuiesc în blocul cu pricina, respectiv L20, au precizat că, în respectiva noapte, au auzit zgomote și strigăte provenind apartamentul situat la etajul 4 al imobilului, aflat deasupra locuinței lor. Au recunoscut vocea vecinului lor, persoana vătămată, care striga: ”Ajutor, mă omoară… Hoțul!”. Au urcat pe scări până la etajul al patrulea și au observat că ușa corespunzătoare apartamentului era întredeschisă. Atunci au sunat la 112. La fața locului au ajuns la scurt timp lucrători din cadrul Secției 3 Poliție. Au pătruns în interior, iar pe patul din dormitor au observat un bărbat, acesta având o pernă poziționată deasupra feței, iar după ușa încăperii, lipit de perete, l-au identificat pe numitul Ibiș Erchin. La fața locului, inculpatul le-a spus lucrătorilor că l-a ucis pe vârstnic, asfixiindu-l cu o pernă, ca urmare a faptului că acesta nu a dorit să îi dea bani.

FIRUL CRIMEI: Cum s-a petrecut totul:

Din verificările ulterioare a rezultat că inculpatul este căsătorit cu fiica martorului, persoană care în schimbul unei remunerații, avea grijă de victimă, persoana vătămată fiind imobilizată la pat (avea amputat un picior). În trecut, inculpatul s-a deplasat de mai multe ori în locuința bătrânului, împreună cu soacra sa, aceasta deținând (în mod legal) un set de chei de la locuința bărbatului. În noaptea de 25.06.2020, Erchin a sustras cheile respective și s-a deplasat la locuința persoanei vătămate. Inculpatul a precizat că suferă de cancer iar în data de 26.06.2020 trebuia să se deplaseze la București pentru tratament medical de specialitate. Întrucât nu avea banii necesari s-a hotărât să-i ceară vârstnicului. Zis și făcut. Doar că acesta i-a spus că trebuie să se gândească.

Video:

Agresorul a plecat și a revenit după câteva ore. Când răspunsul a fost negativ, și-a ieșit din minți. A luat o pernă de pe pat și a așezat-o deasupra feței bătrânului, apăsând cu putere pentru aproximativ 3-4 minute. Când a realizat ce face, nu a mai apăsat, lăsând perna pe fața persoanei vătămate și a strigat ,,Ajutor, mor...”, întrucât se simțea foarte rău și nu putea respira (inculpatul). Apoi s-a așezat lângă ușa dormitorului unde a așteptat aproximativ 10 minute, după care în incintă au pătruns mai mulți polițiști și le-a relatat acestora cele întâmplate. De asemenea, el a precizat că nu-și poate explica de ce a procedat așa, omorând un om.

Liliana IONIȚĂ

Citește și: CRIMĂ în CONSTANȚA! AGRESORUL S-A ASCUNS DUPĂ UȘĂ! VIDEO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine se baga sa infiintam rapid MISCAREA LEGIONARA aripa dura? Si apoi..........mai discutam..........
15
1
Se poate asa ceva sa te ucida tiganii inpropria casa
17
1
bagat la penitenciar pe viata, e simplu
14
1
Bun articol....de video ce sa mai zicem. Bravo. Sunteti un ziar de tot kktu
8
1
Ce mai cauta pe pamant asemenea pitecantrop ?
10
1
bun articol. e de salvat si dat la bac
5
3
Cate clase are cel ce a scris articolul, banuiesc ca nu-ti trebuie foarte multa scoala sa te angajezi la Replica.
16
4
Relatarea face toti banii ...
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108