REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
18.4° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

DETALII EXCLUSIVE! SCANDAL ca-n FILME la o petrecere din zona Abator: victima a CĂZUT pe stradă!

DETALII EXCLUSIVE! SCANDAL ca-n FILME la o petrecere din zona Abator: victima a CĂZUT pe stradă!

Replica API 6 martie 2020 | 14:48 4553

S-au luat la ceartă în timp ce se aflau la o petrecere, și-au jignit concubinele, iar totul a culminat cu lovituri de cuțit. Victima a plecat din imobilul respectiv, a mers circa 700 de metri, după care a picat la pământ, plină de sânge. Cei aflați la fața locului au sunat la 112, la fața locului sosind cadrele medicale și oamenii legii. Agresorul, Ionuț Vasilache, a fost reținut și propus spre arestare, pentru tentativă de omor, însă magistrații au decis ca el să fie cercetat sub control judiciar. Cercetările continuă sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Imagini de la fața locului

Totul s-a petrecut pe 2 martie, când, în jurul orei 00.30, polițiștii din cadrul Secției 5 au fost solicitați să intervină pe strada Albastră, acolo unde se află o persoană înjunghiată. La fața locului, oamenii legii au găsit victima, care a relatat că, în timp ce se afla la domiciliul fratelui său, Ionuț Vasilache, la o petrecere (aniversarea celui de-al treilea frate), în urma unor discuții contradictorii, acesta din urmă l-a înțepat cu un cuțit sub antebrațul stâng, în zona coastelor. Victima a fost transportată la spital de un echipaj SMURD. Apoi, oamenii legii au mers la domiciliul lui Vasilache. Acesta a recunoscut, în mare parte, faptele, însă a adăugat faptul că victima avea un pistol, care s-a dovedit a fi, de fapt, o brichetă, și că s-a temut pentru viața sa. De asemenea, agresorul a mai relatat că totul a pornit de la un conflict mai vechi, iar victima a început să-i jignească iubita și i-a aruncat berea din pahar în față. Apoi, când au ieșit din locuință, s-a lăsat cu amenințări cu un cuțit, iar Vasilache și-a înjughiat fratele, care a plecat pe stradă, plin de sânge. După ce a mers circa 700 de metri, s-a prăbușit la sol, acolo unde a fost găsit de polițiști și de cadrele medicale. După audieri, Ionuț Vasilache a fost reținut, apoi propus spre arestare.

sala de judecată

Minuta judecătorească: lăsat sub control judiciar!

”Respinge, ca neîntemeiată, propunerea de arestare preventivă formulată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. Ia faţă de inculpatul Vasilache Ionuţ măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Dispune ca, pe timpul cât se află sub control judiciar, inculpatul Vasilache Ionuţ să respecte următoarele obligaţii: să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat; să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; - să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea lor de către organul judiciar care a dispus măsura, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat. Impune inculpatului ca, pe timpul controlului judiciar: să nu depăşească limita teritorială a judeţului Constanţa, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar care a dispus măsura; să nu se apropie de persoana vătămată Gobeja Cornel Constantin şi să nu ia legătura cu acesta direct sau indirect, pe nicio cale. În baza art. 215 alin.3,7 C.p.p.: Atrage atenţia inculpatului că, în caz de încălcare, cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin, ori în cazul în care există suspiciunea rezonabilă că a săvârşit cu intenţie o nouă infracţiune pentru care se dispune punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva lor, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu ori cu măsura arestării preventive. Desemnează organ de supraveghere a inculpatului Politia Municipiului Constanţa”, potrivit minutei judecătorești.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta care a injunghiat , ptr tentativa de omor primeste control judiciar, iar o persoana care e suspecta de evaziune fiscala sau trafic de influenta, sau o presupusa luare de mita, este arestata preventiv..."pentru a inlatura starea de pericol"...in ce tara traim?!? Ne-am degradat rau de tot ca natie...
2
0
este neintemeiata arestarea preventiva? cum maine se supara si da in altul cu cutitul... judecatorii trebuiesc cercetati!
6
1
cfsathcdhkkngfhhh
0
3

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389