REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
17.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

DETALII ȘOCANTE. CRIMINALUL din Caracal și un „prieten” din Constanța obligau fete să se prostitueze în Italia

DETALII ȘOCANTE. CRIMINALUL din Caracal și un „prieten” din Constanța obligau fete să se prostitueze în Italia

Replica API 31 iulie 2019 | 00:58 308

Informația a fost făcută publicată la Realitatea TV de o femeie care susține că l-a cunoscut pe Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal suspectat de uciderea a cel puțin două tinere.

"Pot să vă spun ca să dați mai departe, să transmiteți mai departe ceea ce făcea el și cu prietenul lui Mihai. Mihai era din Constanța. Ăștia aduceau fete, le lua banii, le bătea. (REPORTER: De unde le aducea?) Nu știu de unde le lua... nu știu. (Erau românce?) Erau românce, sigur că da. Și erau și fete care erau prietene cu ei, pe care le chemau. Le chemau ele și pe urmă le dădeau în primire lor", a declarat femeia la Realitatea TV.

Și celelalte românce care lucrau în Bari se temeau de Gheorghe Dincă și de acel Mihai care conducea rețeaua de prostituție, proxenetism și trafic de persoane.

"Era dezastru. Nouă ne era frică să stăm de vorbă cu ei. Ei erau într-un colț, dar duminica, că eram liberi, îi vedeam că stăteam toți. Că ăștia erau mafioții și ne feream de ei. Doar ce auzeam de la fete că ăsta aduce fete și le dă pe la italieni", a mai spus femeia.

Autoritățile italiene ar fi emis pe numele lui Gheorghe Dincă interdicția de a intra în această țară pentru o agresiune comisă împotriva unei tinere. Dincă ar fi fost violent cu fiica unei femei cu care trăise în Italia.

Sursă: Realitatea TV

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate esti tu politist sa lupti impotriva interlopilor, ca din gura e usor de zis. Pe toti ii vedeti incopetenti cand nu faceti nimic de unde sunteti.
0
0
Procurori,militieni,judecatori. Curatenie printre ei. Doar asa se poate incepe lupta impotriva retelelor interlope.
5
2
Alo replica fake newus bre cei asta
1
1
INFORMATIILE CARE LE DETII PAR VITALE SI EU ZIC SA FACI O PLANGERE PENALA LA BUCURESTI POATE SCAPAM DE BORFASII DIN MILITIE
5
1
E vorba de mihai marian din poarta alba fost consilier pdl la primaria poarta alba. Prieten bun cu oaca din caracal si tovaras cu moroianu pestele sef de la clubul de noapte manhattan de la delfinariu. Ei aduceau fete la produs in cta .Moroianu e acum la puscarie dar mihai marian e bine mersi. Cu protectia DIICOT cta a mai tras un tun de 2 milioane de euroi cu tigari de contrabanda furate in port cu gasca lui de infractori din poarta alba.Cand faci chefuri cu cu anumiti domni din DIICOT si IPJ Constanta esti protejat si un prosper om de afaceri. Alooo domnu Fifor se aude?
12
0
Constanta e raiul pestilor si a proxenetilor gratie fostului primar care a vazut in sex un mod de distractie a bogatasilor veniti la mare! Pt ca asta a promovat drogatul ala! Prostitutia! Saraca fata....ce voce are! Sa ne ierte d zeu cate a patimit din cauza noastra si a celor care ne conduc!!!
22
1
O sa-l descrie femeia pe acest Mihai. Caci Diicot Constanta doarme, ia salarii imense si asista doar la crima organizata. Ei sunt autisti: nu stiu, nu cunosc, nu au auzit. Diicot trebuie desfiintat. La fel serviciile ale fffffffffffff numeroase care nu-si justifica existenta. Tara e distrusa de contrabanda,droguri, proxenetism, iar ei nu au nici o treaba. Paraleli
20
0
este din ACVARIUL CU PROXENETI DIN CERNAVODA ?.
15
0
Era prieten doar cu un oarecare din Ct?Alte relatii nu mai avea doar un neica nimeni din Ct?
7
1
asta chiar valora un milion dupa cum arata, faceam treaba bune in Germania, introdusa in clanul Pian.
3
10
Ancheta este condusa de DIICOT si nu de procuratura pentru ca si au dat seama din primele minute ca au de a face cu crima organizata. Dinca purta in masina scule de imobilizat persoane. Stia ce are de facut. Cred ca pe Alexandra a vrut sa o pastreze pentru el o vreme dupa care sa o vanda.
23
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272