REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Detalii șocante date de fiica bătrânului omorât de copii: „Legat la mâini și picioare, târât, umilit, batjocorit”

Detalii șocante date de fiica bătrânului omorât de copii: „Legat la mâini și picioare, târât, umilit, batjocorit”

Valentina CAMARA 26 martie 2023 | 00:00 6498

Localnicii din Căldărăști, județul Buzău, sunt șocați după ce un sătean de 81 de ani a fost ucis în timp ce se afla la tăiat de viță-de-vie. Cadavrul a fost găsit doar cu șosetele în picioare și cu multe răni, semn că victima ar fi fost chinuită înainte să-și dea ultima suflare. Fiica bătrânului confirmă toate aceste date preliminare. Ea a oferit detalii absolut cutremurătoare despre decesul tatălui ei. ”A fost legat la mâini și picioare, târât, umilit, batjocorit de niște minți bolnave ale unor copii. Cred că a murit în niște chinuri și dureri foarte mari”, mărturisește aceasta. Date similare au fost oferite și de localnicul care l-a găsit pe bătrân fără suflare. ”Era pe burtă, cu mâinile lângă cap, cu fața într-o parte, doar cu șosete în picioare, în pielea goală, iar la mâna stângă se cunoștea cum a căutat să se zbată, să râcâie pământul”, spune Marcel, bărbatul din Căldărăști care a descoperit cadavrul.

Detalii socante date de fiica batranului omorat de copii: „Legat la maini si picioare, tarat, umilit, batjocorit”

Liniștea în Căldărăști, o micuță localitate cu sub 2.000 de suflete din județul Buzău, a fost zdruncinată de un caz teribil. Trei copii din zonă, de 9, 10 și 15 ani, sunt acuzați că ar fi omorât un bătrân pentru a-i fura bicicleta. Tragedia a avut loc pe 23 martie. Victima, în vârstă de 81 de ani, a fost găsită dezbrăcată în vie și cu mai multe răni pe corp. Cadavrul bătrânului a fost găsit doar cu șosetele în picioare și cu multe răni. Sunt dovezi certe că victima ar fi fost chinuită înainte să-și dea ultima suflare.

Fiica bătrânului confirmă toate aceste date preliminare. Ea oferă detalii absolut cutremurătoare despre decesul tatălui ei. ”A fost legat la mâini și picioare, târât, umilit, batjocorit de niște minți bolnave ale unor copii.

Cred că a murit în niște chinuri și dureri foarte mari”, mărturisește Elena Voinea, fiica victimei, conform Știri de Buzău. Date similare au fost oferite și de localnicul care l-a găsit pe bătrân fără suflare.

”Era pe burtă, cu mâinile lângă cap, cu fața într-o parte, doar cu șosete în picioare, în pielea goală, iar la mâna stângă se cunoștea cum a căutat să se zbată, să râcâie pământul”, spune Marcel, bărbatul din Căldărăști care a descoperit cadavrul.

Cine este bătrânul de 81 de ani ucis de copii

Presa locală mai oferă și informații despre identitatea victimei. Victima este Samoilă Tudor, un om liniștit, fost angajat la CFR în Pogoanele. Cu o zi înainte de tragedie, el trecuse pe la un magazin din sat pentru a-și lua pâine, după care a revenit spre casă. A fost momentul în care, spun datele preliminare, ar fi fost atacat de cei trei copii. Se pare că minorii l-ar fi urmărit pe nea Samoilă de la barul din sat. ”Ce am înțeles de la copii este că l-ar fi văzut la magazin că are bani și l-ar fi urmărit. Nu aveau copiii ce să caute tocmai din sat până aici, în vie, pentru că sunt câțiva kilometri”, spune un nepot al victimei.

În prezent, doi dintre copiii bănuiți că l-au omorât pe bătrânul de 81 de ani au ajuns într-un centru de primire în regim de urgență al Protecției Copilului. În ceea ce-l privește pe băiatul de 15 ani, acesta a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie Infantilă din Buzău, pentru expertiză, potrivit fanatik.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acolo i un fel de puscarie de copii,si acolo se omoara intre ei
2
0
Introduceti pedeapsa cu moartea . Singura solutie sa facem putina curartenie in tara .
13
0
munca in ocna, fara drepturi ,ani destui !
17
0
Să stea pe viată inchisi ăștia nu merită libertate Liberi fac victime alți nevinovați In statul de drept totul e strâmb Copiii nu primesc educație acasă și in scoli ca acum treizeci de ani In scoli sânt copii problema multe din familii bosket sau de bani gata Aceștia trebuie monitorizați de poliție și trimiși în centre de reeducare unde sant probleme In scoli ii vezi foarte bine la ore stică ora n-are chef înjură etc In comunități dacă nu fac scoală fac prostii fură din sate batjocorește oameni Politia zice sânt minori Statul nu investește în centre de reeducare investește în furăciuni la primării unde matura costa cât aspiratorul pe acte
20
0
Acesta este un prim exemplu de ce avem nevoie de pedeapsa capitală. Aceste mizerii nu merită să respire. Trage în țeapă nenorociții
30
0
Împușcatul in cap e prea blând pentru bastarzii ăștia, trebuie sa li se faca exact ceea ce au făcut, dar extins pe mai multe zile pana sa fie lasati sa crape. Asta e o știre care efectiv mi-a rupt sufletul. Trebuie făcută fel și cacatilor care i-au făcut și fătat, pentru ca din oameni sănătoși nu ieșeau mizeriile alea de boraci nenorociți. Auzi, i-a dus la protecția bastrazilor și pe unul la psihiatrie. Ca sa stea acolo pe banii statului, sa fie hrăniți, îmbrăcați, ocrotiți și sa se joace in voie. FMM voastre de jeguri humanoide, împreuna cu cine i-a fătat, ca îmi vine sa ii caut eu.
36
1
impuscati in ceafa,direct! ma pispe aia care o sazica casint copii ,ca plm ...la c***t,direct in copirseu cu ei!mortii mamilor voastre de nenorociti!
31
0
siguranta de azi e mult mai precara fata de cea din zilele bune ale batranului de 81 de ani. N-a reusit sa vada sau sa accepte asta si .... uite stirea. E o lume din ce in ce mai nebuna, poti afla asta doar din desenele animate. Nu e ok sa fii nevoit sa privesti mereu peste umar, dar e un fapt si nici o masura de precautie nu e in plus. Altfel, sfarsesti asa si chiar nu e corect.
21
0
Multe nelegiuiri.trebuiesc înăsprite legile, altfel suntem lasati pe mina acestor indivizi.
28
0
Pedeapsa cu MOARTEA pentru cei 3 copii t****i! Doar asa scapam de TIGANIII CRIMINALI!
41
1
Cum piate o instanta/ militia sa introduca minorii intrun centru pentru protectia copilului? De cand Directia se ocupa cu deliventa juvenila? Faceti centre cu specificul infractori minori, asa cum ati facut actul normativ si nu mai stim nimic de el, lasati minorii care au masura de protectie speciala si infractorii cu legea penala, nu mai faceti confuzie!!!
30
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436