REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Detalii şocante de la autopsia lui Michael Jackson. Ce-şi tatuase megastarul și câte kilograme avea

Detalii şocante de la autopsia lui Michael Jackson. Ce-şi tatuase megastarul și câte kilograme avea

Replica API 14 august 2021 | 02:04 1066

Michael Jackson ar fi împlinit 63 de ani pe 29 august. Decesul său, pe 29 iunie 2009, a luat prin surprindere toată planeta şi au trecut mulţi ani până ce medicii şi justiţia să dea un verdict final. La 12 ani de la moartea sa, detalii incredibile de la autopsie au ieşit la iveală.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la 50 de ani, din cauza unei supradoze de propofol, un anestezic puternic pe care starul american îl utiliza pe post de somnifer cu complicitatea medicului său, Conrad Murray. Doctorul a fost condamnat la patru ani de închisoare după ce i-a administrat starului doza mortală de medicamente, dar a fost eliberat după doar doi ani, pentru bună purtare, scrie clickpentrufemei.ro.

Cauza oficială a morţii megastarului şi rezultatele autosiei şi ale anchetei au fost făcut publice după ani de zile de la tragicul eveniment, iar detaliile sunt şocante.

Potrivit raportului medicului legist, Michael Jackson avea o stare de sănătate „mai bună decât media persoanelor de vârsta sa", avea un nivel bun al colesterolului, iar arterele sale erau curate. Totuşi, el avea prostata inflamată, dificultăţi la urinare şi suferea de vitiligo.

Era foarte slab pentru că ura să mănânce

Era foarte slab şi, la 1.75 m cântărea aproximativ 61 de kg. Starul se hrănea foarte prost, pentru că „nu-i plăcea să mănânce", preferând orezul şi carnea de pui.

Avea multe cicatrici pe corp, era necircumcis şi îşi tatuase un punct negru pe scalp. Sprâncenele şi buzele lui erau, de asemenea, tatuate, Un alt lucru surprinzător descoperit la autopsie a fost că părul lui Jackson era foarte rar şi, din acest motiv, era combinat cu o perucă. De asemenea, pe piele avea porţiuni depigmentate, cauzate de boala vitiligo.

Şi mai surprinzător a fost numărul de medicamente descoperite în sistemul lui Jackson. Conform raportului autopsiei, au existat câteva benzodiazepine (tranchilizante) diferite - Clonazepam, Valium şi Lorazepam - care sunt utilizate în mod obişnuit pentru a trata anxietatea, tulburările de panică şi insomnia. El lua, de asemenea, trazodonă, un medicament menit să trateze depresiile majore, dar care este folosită şi pentru a trata insomniile severe.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212