REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° ConstanÈ›a Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° ConstanÈ›a Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

DETALII ȘOCANTE din FILMUL CRIMEI! Peste 30 de lovituri de cuțit, jugulara tăiată și victimă târâtă prin casă!

DETALII ȘOCANTE din FILMUL CRIMEI! Peste 30 de lovituri de cuțit, jugulara tăiată și victimă târâtă prin casă!

Replica API 25 mai 2019 | 09:19 687

Se ascundea sub pat cu un cuțit din cauza geloziei

Se ascundea sub pat cu un cuțit din cauza geloziei

Bărbatul din Murfatlar, care și-a omorât soția cu peste 32 de lovituri de cuțit, a fost condamnat la închisoare pe viață. Decizia nu a fost definitivă și a fost înregistrat apelul, care urmează a se judeca pe 13.06.2019. Însă, detaliile care au alcătuit filmul crimei sunt de-a dreptul șocante. De menționat este și faptul că bărbatul a mai agresat-o și cu puțin timp înainte de a fi ucisă, în sensul că a strâns-o de gât, i-a smuls un cercel din ureche, rupându-i urechea, iar femeia, pentru a se apăra, i-a rupt inculpatului un deget.

În fapt, în rechizitoriu s-a reținut că, la data de 1 iulie 2018, în jurul orelor 20.00, în locuința comună din orașul Murfatlar, pe fondul unei gelozii exacerbate și a ideii paranoice de infidelitate, în cursul unui conflict spontan, Laurențiu Apostol a ucis-o pe soția sa, în vârstă de 46 de ani, în sensul că a înjunghiat-o în mod repetat cu trei cuțite diferite de cel puțin 32 de ori, preponderent în zona gâtului, astfel că i-a provocat victimei multiple leziuni tăiate-înțepate incompatibile cu viața. Totodată, și la data de 19 iunie 2018, tot în locuința lor comună din orașul Murfatlar, într-un alt conflict conjugal, pe același fond de gelozie patologică, inculpatul a agresat-o pe aceeași victimă, prin comprimare manuală și prinderea la ușă a brațului și antebrațului stângi și producerea consecutivă de leziuni corporale vindecabile în 1-2 zile de îngrijiri medicale.Totodată, femeia a fost strânsă de gât, iar pentru a se salva i-a rupt degetul mic de la mână soțului ei.

Revenind la teribila crimă, polițiștii din Murfatlar au fost sesizați de inculpat prin SNUAU 112, spunâns că și-a omorât soția. Oamenii legii s-au deplasat la locuința inculpatului, unde l-au găsit pe acesta murdar de sânge pe mâini și cu excoriații la degete, iar printr-un limbaj incoerent a explicat că soția sa este în bucătărie. Acolo a fost descoperit cadavrul victimei, care era întins pe podea și plin de sânge, fiind solicitată o ambulanță, însă personalul medical SMURD nu a putut decât să constate decesul. Inculpatul le-a relatat organelor de poliție că pregătise un grătar în curte, iar pe la orele 19.45 soția sa venise acasă, mâncaseră împreună, apoi s-au certat. Mai mult, potrivit rolii.ro, inculpatul si-a adus aminte că soția plecase în dormitor, așa că el a luat un cuțit și a mers după victimă, însă nu a putut povesti ce s-a întâmplat în continuare, ci a susținut doar că la un moment dar a văzut-o pe soție plină de sânge și înjunghiată pe podeaua bucătăriei, așa că a anunțat poliția.

Victima găsită în bucătărie într-o baltă de sânge diluată cu apă! A încercat să scape..

Cu ocazia cercetării la fața locului s-a constatat că victima se afla în bucătăria locuinței, într-o baltă de sânge diluată cu apă și prezenta multiple plăgi înjunghiate la cap, partea anterioară și cea posterioară ale gâtului, în zona abdominală și la ambele membre superioare, iar lângă cadavru au fost descoperite trei cuțite diferite. S-a mai constatat că între bucătărie și ușa de acces în locuință pe gresia podelei holului erau urme mânjite cu aspect de sânge, iar chiar lângă ușa casei podeaua era acoperită cu o baltă cu aspect de sânge, cu urme dinamice, ca și cum persoana care sângera fusese târâtă până la bucătărie. Totodată, cu ocazia cercetării la fața locului s-a constat că, pe podeaua holului, chiar lângă ușa bucătăriei a fost găsit un smoc cu fire de păr similare ca lungime și culoare cu părul victimei, indiciu că aceasta a fost trasă de păr și i s-a smuls acel smoc, alte pete și mânjituri brun roșcate cu aspect de sânge au fost descoperite atât pe clanța și ochiurile ușii de acces, cât și pe perdeaua albă de nailon și sistemul de închidere al ferestrei tip termopan de la bucătărie, indicii că victima a încercat să scape atât pe ușa holului spre exterior, cât și pe fereastra bucătăriei. De asemenea, urme cu aspect de sânge au fost descoperite pe hol spre dormitorul nord-vestic, pe ecranul unui telefon mobil, precum și în dormitor, unde se refugiase probabil victima inițial, pe perete, pe lenjeria patului și pe podea, indiciu că acolo fusese declanșată acțiunea de înjunghiere a victimei, iar în mașina de spălat din grupul sanitar au fost găsite o pereche de pantaloni scurți și un tricou, aparținând inculpatului, care prezentau pete brun-roșcate cu aspect de sânge și de care acesta se dezbrăcase după comiterea acțiunii agresive.

Cel puțin 32 de lovituri cu 3 cuțite diferite. Moartea a fost violentă

În urma autopsiei, potrivit raportului medico-legal, s-a stabilit că moartea victimei a fost violentă și a fost din cauza hemoragiei externe, consecință a plăgilor înțepat-tăiate (nu mai puțin de 32 de plăgi înțepat-tăiate profunde la nivelul feței, a gâtului anterior și posterior, abdomenului și membrelor, pe lângă alte multiple plăgi tăiate-înțepate superficiale la nivelul palmelor), cu secționarea arterei carotide și a venei jugulare. Fiind audiat în faza de urmărire penală, inculpatul a recunoscut parțial săvârșirea faptei, susținând însă că își aduce aminte de o singură lovitură aplicată cu un cuțit în gâtul victimei (cel mai mare dintre cuțite), iar aceasta pretins accidentală, când se luptau în dormitorul fiului lor, susținând că, de fapt, când a intrat în dormitorul fiului lor, unde se refugiase victima, încercând să o convingă pe soție să asculte niște înregistrări ambientale efectuate de el clandestin în locuință și care ar fi conținut probe ale infidelității soției, aceasta din urmă i-a cerut să iasă din dormitor și l-a amenințat cu un cuțit și că, în loc să iasă din dormitor, el s-a apropiat de victima care ședea pe pat și a încercat să îi smulgă acesteia cuțitul, apoi s-au luptat pentru cuțit, până când lama acestuia i-a pătruns victimei în gât.

Declarațiile martorilor: se ascundea sub pat cu un cuțit și monta microfoane în priză

Bărbatul lucra în Germania, ca șofer, și devenise foarte gelos pe soția sa, făcându-și "filme" cum aceasta îl înșela cu doi vecini și cu un văr. A montat un microfon în priză și lăsa telefonul înregistrând în dormitor, după care interpreta ceea ce se înregistra, nimic relevant după cum au precizat anchetatorii. În cauză au fost audiați mai mulți martori, unii spunând că bărbatul era deja paranoic și că o amenința pe soție că o va trimite lângă mama ei, în mormânt, reproșându-i că-i este infidelă. Mai mult decât atât, se pare că obișnuia să țină un cuțit sub patul din dormitor, acolo unde se mai băga și el câteodată în ideea de a o surprinde în flagrant. Din păcate, toate acestea au dus la un deznodământ cumplit: a omorât-o. Acum urmează apelul, acolo unde i se va decide soarta.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ziarul poate fi citit si de copii, nu trebuie sa dati felul in care a avut loc evenimentul, puteati gasi si un alt titlu reprezentativ si mai simplu. Chiar nu intereseaza opinia publica de detaliile socante ci pe politie si completul de judecata.
1
0
asa sunt uni Dobrogeni ,puturosi si rai de gura ,,apoi spun ca aia din vaslui fac asa ,,ei nu, sunt sfinti.
3
4
Animal..,RIP
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272