REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Detalii șocante în cazul crimei conjugale de la Tortomanu

Detalii șocante în cazul crimei conjugale de la Tortomanu

Replica API 14 aprilie 2022 | 14:53 1563

Condamnare în cazul abominabilei crime de la Tortomanu. Eugen Mihai a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie sub forma infracțiunii de omor. Sentința a fost dată de Tribunalul Constanța pe 11 aprilie 2022 și nu este definitivă. Mobilul crimei se pare că ar fi fost gelozia. Astfel, bărbatul ar fi ucis-o pe soția sa, victima M.M., în vârstă de 57 de ani, pe care ar fi lovit-o în mod repetat cu un corp contondent din lemn peste tot corpul, preponderant la nivelul membrelor, astfel că i-a provocat grave leziuni care au condus la moarte, prin şoc hemoragic şi şoc traumatic.

Cum s-au petrecut faptele

La data de 25 iulie 2021, între orele 19,00 – 20,00, în curtea locuinței comune din localitatea Tortoman, Eugen Mihai, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a geloziei, a ucis-o pe soția sa, în vârstă de 57 de ani, prin aplicarea de numeroase lovituri, cu coada de lemn a unei mături, la nivelul corpului, preponderent al membrelor superioare și inferioare, astfel încât i-a provocat acesteia grave leziuni interne, prin șoc hemoragic și șoc traumatic, ce au dus în final la moartea victimei, survenită la câteva ore după agresiune.

L-a înșelat cu propriul unchi

Potrivit informațiilor noastre, cei doi se certau foarte des, inculpatul reproșându-i victimei că îl înșală. În ziua crimei, bărbatul a aflat de la un văr că soția sa l-ar fi înșelat cu tatăl acelui văr, adică cu propriul unchi. Din această cauză, Eugen Mihai a hotărât să își pedepsească soția, aplicându-i acesteia aproximativ 50 de lovituri de coadă de mătură, dar și câteva lovituri cu o bucată de plastic. Multiplele lovituri au dus în final la moartea victimei, prin șoc hemoragic și traumatic.

La stabilirea pedepsei, instanța a avut în vedere gradul de pericol social al faptei săvârşite, de contextul comiterii faptei, gravitatea acesteia, evidenţiată de modul concret de comitere, reţinând violenţa extremă cu care inculpatul a acţionat, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unei gelozii exacerbate, a ucis-o pe soția sa, în vârstă de 57 de ani, prin aplicarea de numeroase lovituri, posibil 50, cu coada de lemn a unei mături, la nivelul corpului, preponderent al membrelor superioare și inferioare, astfel încât i-a provocat grave leziuni interne, prin șoc hemoragic și șoc traumatic, ce au dus în final la moartea victimei, survenită la câteva ore după agresiune, comportamentul inculpatului după comiterea faptei în sensul că a lăsat victima într-o evidentă suferinţă fizică pe podea, fără a acorda vreun prim ajutor şi fără a proceda la anunţarea autorităţilor sau a solicita altor persoane să anunţe autorităţile, lăsând-o în voia sorţii, precum şi de urmarea ireparabilă produsă, respectiv suprimarea vieţii victimei.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212