REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
8.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

​Deținut din Penitenciarul Giurgiu, mort după o încăierare spontană cu un coleg de celulă

​Deținut din Penitenciarul Giurgiu, mort după o încăierare spontană cu un coleg de celulă

Replica API 26 decembrie 2019 | 23:14 515

Un deținut din Penitenciarul Giurgiu a murit, în prima zi de Crăciun, după ce a avut o încăierare cu un coleg de celulă, ambii fiind închiși în regim de maximă siguranță, relatează Mediafax. Bărbatul a murit în baie, în urma unei lovituri, iar agresorul se află la spital, urmând a fi efectuate cercetări cerute de ANP.

Miercuri, în jurul orelor 05.30, la nivelul Penitenciarului Giurgiu, doi deținuți închiși în regim de maximă siguranță au avut o altercație spontană, iar unul a murit.

„Persoanele implicate în incident se aflau cazate în aceeași cameră de deținere, conflictul spontan și decesul deținutului survenind în grupul sanitar al camerei, urmare aplicării unei lovituri. Personalul unității a solicitat, de îndată, sprijinul unui echipaj SMURD, în ciuda eforturilor medicilor fiind declarat decesul. Deținutul prezumat agresor a fost transportat la o unitate spitalicească, în vederea efectuării unui control medical”, informează Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP).

Poliția Giurgiu, judecătorul de supraveghere a privării de libertate și familia persoanei decedate au fost informate. De asemenea, în penitenciar a fost deschis un dosar de incident, urmând a se efectua cercetări pe linie disciplinară față de deținutul implicat.

„Totodată, conducerea Administrației Naționale a Penitenciarelor a dispus deplasarea, la Penitenciarul Giurgiu, a unei echipe de specialiști de la nivelul aparatului central, coordonată de directorul Direcției Siguranța Deținerii și Regim Penitenciar, în vederea verificării cauzelor și împrejurărilor producerii incidentului”, mai arată sursa citată.

hotnews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o mica economie de la buget...
2
0
Spargetii in bataie pe puscariasi, oricum nu-si revin niciodata, niste animale mizerabile, nu sunt oameni, daca ar avea ocazia ar face crime. Mariti-le pedepsele. Dati-le cea mai mizera mancare.
9
2
dati foc la puscarii!!! bani dati din buzunarele noastre pentru bunul trai al scursurilor societatii !
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212