REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

DEȚINUȚII se dau BOLNAVI de COVID, ca să scape de PEDEPSE

DEȚINUȚII se dau BOLNAVI de COVID, ca să scape de PEDEPSE

Replica API 14 aprilie 2021 | 21:51 1674

Un deținut a stârnit panica în sala de judecată, după ce a mințit judecătorii că are COVID. Pentru a mai evita astfel de incidente, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, Valeriu Gheorghiță, a declarat că va începe campania de vaccinare a deținuților din penitenciare și că vor fi folosite în special dozele Johnson&Johnson.

Un bărbat încarcerat în Penitenciarul Rahova, a cărei soție doar ce se întorsese din Italia, a spus că este suspect de coronavirus, stârnind panică în sala de judecată a Tribunalului București, unde fusese adus pentru a fi audiat. Ulterior s-a dovedit că acesta fusese doar un tertip pentru a mai câștiga timp, testul făcut dovedind că acesta nu era infectat cu coronavirus.

Încă o dată se dovedește că deținuții ar face orice pentru a scăpa de pedeapsă, chiar și câteva ore, de la a se declara bolnavi de covid până la a-și bate cuie în cap.

Începe vaccinarea anti-COVID-19 în penitenciare

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, Valeriu Gheorghiță, a declarat că va începe campania de vaccinare a deținuților din penitenciare și că vor fi folosite în special dozele Johnson&Johnson. Vaccinarea deținuților se va face în dispensarele penitenciarelor și vor fi folosite cadre medicale din sistem. ”Majoritatea deținuților cred că vor dori să se vaccineze la fel cum majoritatea au respectat și regulile cu purtarea măștii și cu distanțarea socială, pentru că vor să se întoarcă acasă. În penitenciare au fost întotdeauna respectate aceste reguli de carantină, așa că pentru deținuți nu a fost așa mare problem.” a declarat pentru ziarul Replica de Constanța, Sorin Dumitrașcu, președintele Federației Sindicatelor ANP.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E ca in Las Fierbinti. Sti ce zic?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102