REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

DEZASTRU la o PENSIUNE din sudul LITORALULUI, lăsat de TURIȘTI!

DEZASTRU la o PENSIUNE din sudul LITORALULUI, lăsat de TURIȘTI!

Replica API 30 august 2021 | 23:12 13425

Dacă, în general, turiștii sunt cei nemulțumiți de condițiile pe care le găsesc în hotelurile și pensiunile de pe litoral, ei bine, iată ce din ce în ce mai mulți patroni se plâng de comportamentul și dezastrul lăsat în spațiile de cazare de către aceștia. Mizerie, stricăciuni și dezastru după doar câteva zile de cazare. Tot mai multe unități de cazare par să se plângă de comportamentul oamenilor ce le calcă pragul. Un nou astfel de caz s-a înregistrat și într-o pensiune din 2 Mai.

Dezastru în spațiile de cazare de pe litoral. Dacă până nu de mult, turiștii erau cei nemulțumiți de condițiile pe care le găseau în camerele în care urmau să fie cazați, ei bine, rolurile s-au inversat, patronii fiind oripilați de ceea ce lasă aceștia prin camere. După cunoscutele cazuri înregistrate în stațiunea Mamaia, la hotel Victoria și Bella Apartaments Mamaia, a venit și rândul unei locații din 2 Mai. Este vorba despre Casa Evelin.

Mai exact, vorbim despre mai mulți tineri care au lăsat vraiște camera pensiunii după ce au plecat. Mizerie aruncată peste tot, sticle goale, paturi rupte, chei rupte, wc înfundat cu mizerii și ambalaje, acestea fiind doar câteva isprave ale turiștilor. Conform spuselor patronului, tinerii s-au urcat băuți la volan și au plecat spre casele lor. ,,Uitați ce poate face tineretul pe litoral. Și apoi se plâng că nu e bine în România. Pe deasupra, s-au urcat băuți la volanul mai multor mașini și au plecat spre case. Cum vor ajunge acolo, doar ei știu.”, spune patronul.

Citește și: Cum au lăsat TURIȘTII o CAMERĂ de HOTEL din MAMAIA

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Manelisti 100%
0
0
Asa meritati, hotilor
2
4
Ciobaneiiii
5
3
De rahat natie mai suntem.
7
0
Vin toti nespalatii cu tichete de vacanta
24
7
bai poola aia sunt tineri needucati nu bugetari mai dobitocule mai citaste odata articolul sau ai ramas iar restant cu plata ratelor ca nu ai gasit gusteri sa stea la ap tau ???
18
9
Astia nu au ce cauta la hotel. tichetele de vacanta au adus in concediu toti needucatii. e valabil si la mare dar si la munte. cei care procedeaza asa sa -si faca concediul la bunici la tara.
29
4
Au venit pe litoral!
30
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369