REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

DEZASTRU la un ADĂPOST de ANIMALE din MERENI. VIDEO!

DEZASTRU la un ADĂPOST de ANIMALE din MERENI. VIDEO!

Replica API 28 octombrie 2020 | 12:25 4181

Un adăpost din Mereni ce găzduiește câini și pisici abandonate a fost devastat după ploaia de zilele trecute. Urmare a acestui eveniment nefericit, proprietarele adăpostului fac apel la cetățenii județului Constanța pentru a le ajuta.

Adăpostul pentru animale abandonate din Mereni a fost distrus în urma codului portocaliu ce a fost în vigoare luni, 26 octombrie. Țarcurile câinilor au fost încărcate cu apă, iar unele distruse de grindina puternică. Totodată, și hambarul unde era ținută mâncarea animalelor a rămas fără acoperiș, iar boabele au fost inundate. Să nu mai spunem de faptul că, adăpostul se află la ieșire din localitatea Mereni, iar în urma ploii, din câmp s-ar fi stâns și „adăpostit” șoareci care au năvălit pe mâncarea udă din hambar, conform unelor surse.

Totul este compromis

Adăpostul este în proprietatea Cristinei Petrescu și Crinei Georgescu. Acestea fac apel la oamenii de bună credință pentru a le ajuta. „Nu mai avem nimic, furtuna ne-a luat tot. Totul s-a dus… boabe, paturi, gard, cuștile sunt stricate, țarcuri. Hambarul unde țineam boabele și păturile sunt compromise.

Avem nevoie de ajutor mai mult ca niciodată. Nu mai avem boabe pentru caini si pisici, avem câini care au rămas liberi pentru că nu avem unde să-i băgăm. Nici nu știm de ce să ne ocupăm mai întâi. Am avea nevoie și de voluntari care să ne ajute să scoatem apa și noroiul din țarcurile câinilor pentru că nu putem să îi lăsăm să stea așa.”, a declarat pentru Replica, Cristina Petrescu.

Cei doritori pot face și donații în contul:

RO16BTRLRONCRT0319697401 Andrei Cristina

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Merita tot ajutorul nostru, o stiu pe una din ele!
8
0
AI dreptate harry. romanul nu este invatat sa sara in ajutor, nu face voluntariat niciunde, ca ar fi casa de batrani, ca ar fi o actiune de strangere de fonduri pt vreo familie nevoiasa, ca ar fi sa faca igienizarea unei plaje...nimic. dar cand aude de gratis, se activeaza. fetele aste adoua care au adapostul sunt un exemplu pentru comunitate. ar trebui ajutate si ar trebui apreciate.
6
1
Romanul cand aude de ajutor sare repede sa te trimita la munca. Romanul, fiinta care in toata existenta lui nu a miscat un deget si toata viata a stat la furat sau pomana.
9
1
O cunosc personal pe una dintre aceste doua doamne si nu aveti idee cate animale a ajutat si a salvat aceasta fata. Mai bine puneti mana si ajutati cu ceva in loc sa comentati aiurea. Mergeti si verificati daca cele spuse sunt adevarate.
12
4
iubitoare de catei la treaba,curatenie,..nu doar la mana intinsa dupa bani,e plina Cta de organizatii de protectie a animalelor,bietele de ele,dar aceste lepre umane se folosesc de drama acestor animale pt a se imbogati,in rest nimic
10
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367