REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

DEZASTRUL lăsat de patru turiști DROGAȚI: mobilă DISTRUSĂ și X-MEN scris pe toți pereții!

DEZASTRUL lăsat de patru turiști DROGAȚI: mobilă DISTRUSĂ și X-MEN scris pe toți pereții!

Replica API 24 iulie 2018 | 01:34 828

Poliția din Vama Veche a fost sesizată pentru distrugere

Patru tineri veniți în Vama Veche pentru câteva zile de distracție s-au ales cu o plângere penală la Poliție pentru distrugere, după ce au devastat camera pensiunii unde au fost găzduiți. Au ars toată mobila cu țigara, au distrus prosoapele, au transformat sertarele dulapului în imense scrumiere, au scris pe pereți X-MEN. După toate semnele, spun reprezentanții unității de cazare, tinerii obișnuiau să se drogheze în cameră, fiind găsite și niște pastile cu efect psihotrop.

click pe imagine

Ne-am obișnuit ca turiștii să fie cei care semnează reclamațiile făcute în timpul sezonului estival, fie că acuză lipsa de curățenie din camerele de hotel, mâncarea de proastă calitate sau neprofesionalismul angajaților restaurantelor. Dar sunt și situații în care turiștii sunt cei care dau dovadă de nesimțire. De fapt, în cazul a patru tineri bucureșteni, care au fost cazați timp de trei zile la o pensiune din Vama Veche, nesimțire este puțin spus, faptele lor ajungând deja în atenția polițiștilor din localitate.

Cei patru tineri au ajuns în Vama Veche, cu chef de distracție, la sfârșitul săptămânii trecute, pentru un sejur de trei zile. E drept, după cum au arătat reprezentanții unității de cazare, nu prea și-au petrecut nopțile prin cameră, ajungând de multe ori spre dimineață. Dar până la urmă, este un fapt normal pentru Vama Veche, stațiune preferată de petrecăreți. Gazdele au constatat că aveau de-a face cu tineri cu un comportament mai ...libertin, având în vedere că cei patru băieți se machiau strident cu negru pe față, își desenau lacrimi cu creionu dermatograf și se dădeau cu ruj.

În ultima noapte, doar trei tineri dintre cei patru a mai rămas în stațiune, prietenul lor plecând mai devreme spre București. Luni dimineață, însă, în jurul orei 11,00, când recepționerul le-a bătut la ușă pentru a-i anunța că este ora să facă check-out-ul, dispăruseră și ceilalți trei turiști. Însă, în urma lor au lăsat dezastru!

Toată camera este distrusă: pe toți pereții au scris, cel mai probabil cu creionul dermatograf sau cu cărbune, X-MEN; mobila este arsă cu țigara, la fel și prosoapele. Mai mult, în cameră au lăsat o mizerie de nedescris, tranformând sertarele dulapului în imense scrumiere și coșuri de gunoi.

Mai mult, după toate semnele, tinerii s-au drogat în cameră, fiind găsite resturi de țigări cu marijuana sau substanțe etnobotanice și pastile care dau efecte psihotrope.

Având în vedere dezastrul lăsat de turiști, reprezentanții unității de cazare au sesizat Poliția pentru comiterea infracțiunii de distrugere.

F.B., L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
este raiul infractorilor , curve , drogati si drogate , infractori cautati sau scapati de curand , betivi , talhari , violatori . TOTI STIU , DAR ASA SE FAC BANII , CU RISCURI !
10
1
Vao mama lor daca ii turnam. Ce cracanati mergeau o luna!
4
1
Cand faci bani frumosi pe sezon nu stiu daca declari chiar tot la fisc,deci iti asumi si riscurile de rigoare.Pe vremea lui Ceao ce corectie le dadeam la beci de nu mai trebuiau sa-si picteze lacrimi.....
9
3
Cand foamea de bani eclipseaza dreptul de a-ti selecta clientii, se mai intampla si asa ceva.
22
0
Asta este realitatea vami si mai nou cam in toate cluburile majoritatea tinerilor trag de rup asta este viitorul scolile le am distrus legile sunt de tot .... era bun nea Nicu te prindea fara servici statea pe la beciuri militiei
17
1
In Anglia asemenea specii de oameni traiesc in "rezervatii" sub supravegherea pazei si nu au voie sa paraseasca zona
14
0
Nu voi presa promovati Vama,aratati si partea urata cu nenorocirile ce se intampla in vama.
14
3
Vama pech trebuie rasa de pe pamant !!
8
5
Ce fauna ba???!Dupa animale se reface mult mai usor o incapere.Dar dupa creaturile astea,pariu ca sunt copii de intelectuali smintiti,foarte greu se va reface camera ptr conditii de locuit.Trebuie zugravita si schimbat totul ca sa se elimine putoarea ce-au produs-o tinerii intelectuali.
21
1
In toate localurile din tara sunt niste clienti periculosi permanenti,pe langa care mai vin si altii la fel sau mai rai. Daca era vorba de biblioteci era ceva iesit din comun privind infractiunile,acolo fiind chiar subiect de stiri. Vama,Mamaia,cluburi din Bucuresti ,Constanta,Cluj ,orice carciuma cu sau fara staif isi are fauna ei nasoala. Alti clienti ocazionali si chiar naivi sunt bagati in oala celor vesnic derbedei. A merge la Vama inseamna ca esti ,,drogat'' ? Pai a trai in Romania inseamna ca esti tigan hot si talhar,criminal ,tradator de tara doar pentru ca exista asa ceva intre noi?
14
4
voi nimic... batman , batman... ooops, era cu x-man
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367