REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

DEZBATERE publică despre regulamentul TAXIMETRIŞTILOR! Video

DEZBATERE publică despre regulamentul TAXIMETRIŞTILOR! Video

Replica API 15 aprilie 2021 | 14:08 1349

Au ieşit scântei la Constanţa în urma noului regulament ce vizează taximetriştii. Prin urmare, joi, 15 aprilie, la Sala Ovală din cadrul Prefecturii Constanţa a avut loc o dezbatere. Vă reamintim că noul regulament privind organizarea şi executarea serviciului de transport în regim de taxi prevede ca ţinută obligatorie cămaşa, interzicerea vorbitului la telefon, folosirea unui limbaj adecavat, limitarea numărului taxiurilor precum şi alte măsuri considerate prea dure de către reprezentanţii taximetriştilor.

În cadrul dezbaterii publice au participat Lică Neagu, președintele Federației Naționale a Sindicatelor Șoferilor din România, operatorii firmelor de transport, dar și viceprimarul Ionut Rusu și Horia Constantinescu.

Potrivit viceprimarului Ionuț Rusu, principala nemulţumire a taximetriştilor este micşorarea numărului de licenţe: "A fost o primă întâlnire faţă în faţă pentru că noi până acum am avut doar întalniri online. Este practic rodul mai multor discuţii online pe care le-am avut de-a lungul timpului şi sunt câteva puncte nevragice, astfel încât eu sunt convins că vom ajunge la o înţelegere. Mai sunt câteva lucruri pe care trebuie să le punctăm, însă cred că o să ajungem la un acord. Taximetristii îşi doresc cel mai mult să nu scadă numărul de licenţe, iar noi vom analiza tot ceea ce s-a spus astfel încât să armonizăm cele două părţi şi să iasă un regulament cât mai bun.

Puteţi urmări discuţiile live aici:

D.M., A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sunt sofer pe taximetru iau banii la kilometruuuuuu
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108