REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
17.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Dezbatere publică pentru modernizarea stațiunii Neptun-Olimp cu fonduri UE

Dezbatere publică pentru modernizarea stațiunii Neptun-Olimp cu fonduri UE

Replica API 25 noiembrie 2017 | 00:06 247

Primăria Municipiului Mangalia a organizat, vineri, 24 noiembrie, o primă dezbatere publică a proiectului “Dezvoltare Turistică în stațiunea Neptun-Olimp”, care va fi propus spre finanțare neambursabilă cu fonduri UE.

Proiectul a fost adus la cunoștință hotelierilor și agenților economici din cele două stațiuni, în vederea exprimării acordului și pentru a face propuneri de modificare sau completare a documentației tehnice. Cei prezenți la dezbatere au propus o întâlnire ulterioară cu mai mulți factori implicați în dezvoltarea locală, astfel încât investiția să fie susținută de mai multe entități asociative din domeniul turistic.

Proiectul propune dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii rutiere pentru maximizarea potențialului turistic al stațiunii Neptun-Olimp, dezvoltarea economică a zonei şi, implicit, creșterea numărului mediu de salariați la niveul comunității. Conform documentului, se vor reabilita și moderniza străzile și aleile secundare din cele două stațiuni, se vor reface trotuarele, sistemul de iluminat public și vor fi amenajate parcări, precum și piste de biciclete.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnule primar nu inteleg cum se face dar tot ce se mai face in sudul litoraluluise face numai i Neptun Olimp,in Celelalte este dezastru vino in Venus si ai sa vezi ce iluminat stradal strazi care nu au mai fost reabilitate de multi ani cred ca ai obligatia sa se faca ceva si in celelalte Statiuni ca doar sunt in portofoliu primariei Mangalia.
1
0
Statiunile din Mangalia au primit o lovitura decisiva cand s au privatizat la tigani. Puteti sa modernizati cat vreti, cand patronii locatiilor apluca tigania la turisti....
2
0
LA ,,PASTELE CAILOR,,
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369