REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
13.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

"Dezvăluiri incredibile": Deputatul Manuela Mitrea a ajuns personaj de carte

"Dezvăluiri incredibile": Deputatul Manuela Mitrea a ajuns personaj de carte

Replica API 30 iunie 2012 | 00:00 108

Scriitoarea Amalia Maria Ionescu şi-a lansat al treilea volum

Scriitoarea Amalia Maria Ionescu şi-a lansat al treilea volum

În anul 2009 şi-a lansat primul volum al cărţii "Parfum de liliac", album intitulat "Aripi frânte". Un an mai târziu, în 2010, scriitoarea Amalia Maria Ionescu, căci despre ea este vorba, a lansat al doilea volum, "Încotro", iar vineri şi-a văzut visul împlinit, acela de a termina întreaga poveste a vieţii ei expusă pe hârtie, prin cel de-al treilea album al cărţii, intitulat "Dezvăluiri incredibile". Toată această realizare a scriitoarei Amalia Maria Ionescu nu ar fi fost posibilă fără ajutorul deputatului PSD Manuela Mitrea. "Aduc mulţumiri celor care au fost aproape de mine, în special Manuelei Mitrea, care m-a scos din anonimat", şi-a început discursul scriitoarea, profund emoţionată. "În primul volum am vorbit despre anii copilăriei, în cel de-al doilea m-am încadrat în atmosfera în care am intrat, adică într-o altă lume, m-am lovit de alte obiceiuri, iar în cel de-al treilea volum pe care-l lansez astăzi (vineri -n.r.) am povestit realitatea pe care am trăit-o. Am făcut dezvăluiri incredibile", a continuat scriitoarea.

Scriitoarea va primi o locuinţă în Cartierul Henri Coandă

Amalia Maria Ionescu a povestit şi faptul că nu a putut să nu facă din personajul deputatului Manuela Mitrea unul de carte. La rândul ei, Manuela Mitrea a ţinut să precizeze că acest gest al ei nu este unul politic şi nu l-a făcut pentru a-şi face campanie electorală. "Pur şi simplu, am făcut un gest de omenie. N-am vrut să politizez acest moment. N-am vrut ca binevoitorii să interpreteze altfel şi să spună că-mi fac campanie electorală. A ajuns într-o zi la cabinetul meu de parlamentar şi am vrut s-o sprijin. Ceea ce am făcut, am făcut din suflet", a spus deputatul PSD Manuela Mitrea. Amalia Maria Ionescu a fost profesoară de istorie, are 79 de ani, iar de un an de zile, locatarii Căminului pentru Bătrâni din Eforie i-au devenit o a doua familie, şi asta după ce nu a mai reuşit să se întreţină singură. Cu puţin noroc, însă, ea va primi un imobil din cartierul de locuinţe sociale Henri Coandă.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272