rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 22 ianuarie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

După 8 ani!

DEZVĂLUIRILE judecătorului EXCLUS din magistratură: ‘M-au nenorocit!’

Viața după magistratură! Mircea Dumitru Dinică, judecătorul constănțean exclus din magistratură, în 2011, nu-și mai revine din scandalul în care a fost implicat, atunci când a fost acuzat de mai multe grefiere ale Judecătoriei, instanță la care activa, în acea perioadă, că le-a abuzat sexual. La 8 ani de la excluderea sa din magistratură, fostul judecător a ajuns la capătul puterilor. Nu numai că și-a pierdut locul de muncă, dar nici nu mai are voie niciodată să activeze în domeniul juridic. Mai mult, și-a pierdut casa, mașina, soția, copiii, iar rudele i-au întors spatele. „Mi-au distrus viața, m-au nenorocit!“, spune fostul magistrat.

La 8 ani de când a fost exclus din magistratură, fostul judecător își strigă durerea: nu-și găsește loc de muncă, n-are casă, n-are masă, nu mai are nimic! Când a început totul? Secția pentru Judecatori în materie disciplinara a CSM a hotărat, în 2011, admiterea acțiunii disciplinare formulate de Comisia de disciplină pentru judecători, impotriva judecătorului Dumitru Mircea Dinică din cadrul Judecătoriei Constanța.

Acuzat că a hărțuit sexual mai multe colege, CSM i-a aplicat judecătorului Dinică sanctiunea cea mai aspră, și anume „excludere din magistratură”. Pe lângă acuzația de hărțuire, fostul magistrat a mai fost acuzat de săvârșirea altor abateri disciplinare, cum ar fi efectuarea cu întârziere a lucrărilor, din motive imputabile și atitudinea nedemnă in timpul exercitării atribuțiilor de serviciu față de colegi, avocați, experți, martori sau justiţiabili.

Cum s-au întâmplat, mai exact, lucrurile care au condus la acuzația de hărțuire sexuală?

Potrivit sesizării depuse la CSM, în data de 22 iunie 2010 de către A. A, grefier la Judecatoria Constanța, se solicita sancționarea judecătorului Dumitru Mircea Dinica, motivat de faptul că, în timpul programului de lucru, a manifestat un comportament necorespunzator față de aceasta. Astfel, potrivit documentelor depuse la CSM, judecătorul a invitat-o insistent în biroul său, sub pretextul de a-i preda dosarele aflate la primul termen de judecată, iar în timp ce grefiera se îndrepta spre ieșirea din birou, magistratul a cuprins-o cu mâinile de şolduri, spunându-i: „Ce mă ispitești!”.

Dumitru Mircea Dinică a fost acuzat că a manifestat o astfel de atitudine și față de alte două grefiere, pe una atingând-o într-un mod necuviincios în spate, iar pe cealaltă prinzând-o de mână, fără voia acesteia, într-un mod perceput de grefier ca denotând un interes de o cu totul altă natură decât profesională.

Se pare că pasiunea judecătorului pentru grefiere era atât de notorie, încât nici una dintre ele nu mai avea curaj să intre singură în biroului acestuia. Soluţia era simplă: fie intrau însoţite în biroul judecătorului, fie comunicau cu acesta prin intermediar, respectiv prin grefierul-şef, ori le punea scaiunul la ușă, în afara biroului. Fostul judecător recunoaște că nu a avut o atitudine prietenoasă faţă de grefiere, că exista o anumită stare de conflict cu grefierii, dar asta pentru că ele nu-şi exercitau atribuţiile corespunzător, recunoaște că le critica pentru neefectuarea vreunei proceduri.

Mai mult, spune el, grefierele obișnuiau să stea cam des la cafele. „În biroul meu nu se putea intra decât printr-un alt birou unde erau două colege de-ale mele. Dacă aș fi pus mâna pe ele în birou, ar fi strigat. Le chemam și nu le găseam, că erau la cafea. Le cunoșteam pas cu pas. Era una dintre aceste grefiere care m-au acuzat, greșea mereu. O sunam tot timpul, s-o corectez, n-o puteam găsi că era tot timpul la cafea cu vicepreședinta.

Nu suportam când greșeau în sălile de ședințe, țipam la ele și le dădeam afară, că nu mă înțelegeam cu ele, mi i-am pus în cap și m-au nenorocit. Spuneau că nu mai au curajul să intre la mine în birou că pun mâna pe ele. Ajunsesem să le pun scaunul la ușă. Apoi au început fel și fel de tertipuri. Venise una de la secția penală, avea o plângere s-o redactez, și-i foșneau banii în buzunar. Am dat-o afară, i-am spus președintelui de tentativă de mită, mi-a cerut probe.

Au văzut că nu pun botul la mită, au început cu dosarele, îmi dădeau 4.000 de dosare. Cam așa funcționează“, a dezvăluit fostul judecătorul. Acesta spune că nu mai rezistă acestei presiuni, că încearcă din răsputeri să rămână pe linia de plutire, dar este greua tunci când i se îănchis toate ușile în nas. „Am ajuns 0 barat. Încerc să-mi revin, să stau pe linia de plutire, să-mi regăsesc familia. De 8 ani de zile trăiesc un calvar“, a conchis fostul magistrat.

„M-a nenorocit ieșirea din Magistratură. Trăiesc un calvar!“

Deși Dinică a declarat că nu a existat nici un incident între el şi grefiere de natura celor expuse de acestea, el a fost exclus din magistratură. Fostul judecător a declarat, pentru Replica de Constanța, că a pierdut absolut totul: casă, mașină, soție, copii, rude. Cu toții i-au întors spatele. Mai mult, de 8 ani de zile nu reușește să se angajeze, căci sancțiunea de „excludere din magistratură“, nu se radiează.

„M-a nenorocit, m-a terminat ieșirea din magistratură. Mi-au luat locuința de serviciu, mașina, pe care o luasem în leasing. Soția m-a părăsit. S-a măritat cu un spaniol, mi-a luat copiii și nu i-am mai văzut de 8 ani de zile. Familia, rudele, prietenii mi-au întors spatele“, a spus fostul magistrat, pentru Replica.

„Nu mai am voie să profesez în domeniul juridic. Am bătut la toate ușile Am decizie de avocat, nu pot profesa, că nu se radiază sacțiunea. M-am dus să mă fac arbitru de litigii comerciale, m-au dat afară. Mi-au spus să ies afară, că sunt exclus din magistratură. Am plecat în Franța, la Institutul fracez de exploatare marină, am stat trei luni acolo, erau să mor prin parcuri, că nu mă băga nimeni în țară. Nici aici nu am putut să lucrez. Abia m-am întors în țară, cu ajutorul poliției franceze. Eu trăiesc un calvar în viața mea“, a declarat, cu ochii în lacrimi, Dincă.

Mirela Sorina PASCAL

marţi, 11 septembrie 20185545
Comentarii

02lovitura prea dura(24 sep 14:49)
Fostul jude Mircea Dinica a primit o lovitura prea dura dupa exludere, pierzandu-si familia, dar a fost exmatriculat de la studii de doctorat in drept international public-dreptul marii, unde avea un partenerat cu Academia Romana, fiind exculs pe nedrept din magistratura...
02backbiting(12 sep 14:32)
Dupa excludere din magistraura a plecat in Franta cu autostopul pana la Brest, la IFREMER, calatorind pe magine auto -route-ului spre Paris, Caen, Rouen, Le Mans, dormind si intr-un semn de circulatie plin jumate cu nisip, intorcandu-se prin politia franceza de frontiera la Otopeni, apoi in necunoscut pentru ca ai lui nu l-au mai cunoscut...
41Coclitu'(11 sep 22:21)
O caricatura de judecator care oricum a beneficiat de sistem si a mancat banii contribuabililor. Bine ca l-au mazilit era de toata jena.
15Pentru Aliosha 16.17(11 sep 18:50)
Identifica I P ul asta din fata . Te n gura de securist turnator atarnator .
26pentru 16.17(11 sep 17:22)
cine sunt inclultii? ia citeste si tu ce ai scris si vorbim dupa aia, si a nu avea habar ca poti fi indetificat dupa IP dupa ce ai facut un comment aici chiar nu are legatura cu incultura.Si retine ca CONSTITUTIA ROMANIEI ne garanteaza dreptul la libera opinie, putem spune ce vrem, ce gandim, asta are legatura cu dreptul la a opina si cu libertatea presei, cine esti tu sa ne privezi de acest drept prin prisma securismelor tale? IP-ul tau nu poate fi reperat? si nu poti fi acuzat de santaj?
26E identificat dupa zeama(11 sep 17:17)
Aliosha,de mic, hartuieste sexual la tzatza ma-sii dar primeste numai ip-ul de la tzatza lu'ta-su.
16pentru 16.17(11 sep 17:11)
tu esti securistul de serviciu? si esti pus cu intentie pentru a speria lumea? IP-ul poate fi identificat, si se poate vedea cui apartine acel IP numai dupa ce providerul de internet furnizeaza acel nume, iar identitatea unui IP se poate furniza numai in urma unei hotarari judecatoresti, furnizorii de internet au incheiat contracte clare de confidentialitate intre ei si clienti, iar identiatea clientilor nu este dezvaluita la intamplare, iar o hotarare judecatoreasca pt dezvaluirea unui IP se da numai in cazuri extreme, si in nici intr-un caz pt ca a comentat in nu stiu ce cotidian.
23Se fini cum se pizdi(11 sep 16:55)
Eu cred ca grefierele i-au dat lu' nenea judecatoru' mandrete de sculament.Asa ca sa-i ocupe timpul.Are judecatoru' dreptul sa faca recurs? Are! La sculament,nu!
62Aliosha(11 sep 16:17)
Ba incultilor sunteti foarte usor de indentificat dupa ip asa ca nu mai calomniati procurori ca nu e inteligent bine mie mi se rupe pula faceti ce vreti da ru nu as vbi urat de procurori ca tin la linistea mea
35Ohoho(11 sep 15:12)
Baaaaai,asta a dezvirginat grefiere!!!!! Baaaaai,asta si-a bagat pwla in familia traditionala!!!!! Precis l-au facut grefierele de la brau in jos.
43hhahaa(11 sep 15:05)
la parnaie nu ajungeai sa fii abuzat
75backbiting(11 sep 14:18)
in primul rand nu a fost anchetat pentru hartuire sexuala, doar pentru atitudine nedemna; apoi sunt aici o multime de jigodii care jignesc airea si ar merita sa li se dea suturi, apoi lumea e la fel de mizerabila care cei care au distrus pe nedrept cariera unui om.
18Jean(11 sep 13:56)
Te-ai nenorocit singur, bre, . Dar unde sunt dezvaluirile?
39EUSEBIU(11 sep 13:46)
Un porc ordinar! A lasat gravida o fata de 16 ani si a fost fortat sa i ia de navasta! Asta in timp ce era insurat si avea copii cu alta femeie! Ce tare, cica grefierele greseau si el le certa! Zi adevarul, rahatule, le puneai sa motiveze hotararile tale de cacat si ele refuzau!!! Te-ai nenorocit singur! Din magistratura nu esti exclus degeaba!
711Judecatorule,cu finalizare,bre(11 sep 12:58)
Cine are dreptate? Asta sau grefierele? Poate nu a vrut judecatorul sa calareasca si grefierele asteptau si ele o mana bagata mai apasat.Sau poate judecatorul a vrut dar grefierele erau deja folosite de catre alt judecator.Si uite asa masculul alfa dintre judecatori si-a eliminat rivalul.Oricum toate curvele dau la drept si implicit justitia devine o curvasarie colegiala unde si cei mai fideli barbati se pierd intre cracii unor colege bunaciuni ieftine care au interes sa fie promovate dupa un set la pat.
26din Mosneni(11 sep 12:40)
vorbim de sifonari?tatal lui Sadac Zafer era sifonarul de serviciu de la CAP-ul din satul Mosneni, cotabelul CAP-ului care contabiliza tweet-urile, mai are cineva vreun dubiu ca Sadac Zafer a ajuns procuror prin "concurs"?
114Sifonarul de serviciu(11 sep 11:05)
Continuare.. contra 30 RONi per turnatorie. Nimeni NU mai munceste..doar bungheste, fileaza si toarna..ca banul iese asa mult mai usor..Asta-i Romania in care traim tot mai putini, mai batrani si mai amarati..Capitalism de tinichea! Ca sa nu spunem.. de cakat..Ca acest judecator care a fost terminat de SRI pentru ca 'nu a mai colaborat' sunt multi altii din tara asta..Asta-i 'sistemul de lucru' al 'baietilor veseli', urmasii bravilor securisti, ori copii lor..
713Muie Justitiei(11 sep 11:03)
Toata lumea cu experienta stie ca grefierele sunt curve.
420Sifonarul de Serviciu(11 sep 11:01)
Acest individ NU a fost distrus de sistemul juridic, de controale si anchete ale CSM, ori ale inspectiei judiciare, ci de SRI, care colcaie si capuseaza TOATA Justitia si toate domeniile din tara asta bananiera. Javrele si lichelele Noii Securitati-numita si SRI 'fac Legea' absolut peste tot in Romania. Numarul de turnatori,colaboratori si informatori ai SRI, adica 'sifonari', s-a triplat fata de efectivele fostei Securitati comuniste.In toate institutiiule publice si in multe din cele private, pana si femeile de serviciu, ori bosorogii din vecinatatea sediilor sunt 'sifonari devotati', contra
99Hasotti(11 sep 10:45)
Mircea , da' sa devii gigolo , ai incercat...?!? Asta daca te ajuta si cocoselul... In rest , trebuie sa intelegi ca exista o compensatie in viata pentru cate solutii aiurea ai dat in dosare pe care doar le frunzareai, distrugand vieti ale unor oameni.
79cand esti slugoi la BAAL(11 sep 10:43)
Asta patesti cand te crezi Dumnezeu in corabie si aici ma refer la corabia aia unde daca ai trecut de poarta te scufunzi in marea legiilor comerical maritime!Hai ca totusi exista un Dumnezeu.Hai ca acum nu mai esti nici corabie,nici mare preot Baal,deci poti parasi sala si de 3 ori ca degeaba,te poti intoarce in sala de 15 ori si sa anunti prin sclavele tale grefiere asta ca tot degeaba.NUNC PRO TUNC 4 life.Hai ca intelegi tu magi-strat,magia voastra mergea pe vechi
923REPIE(11 sep 09:56)
mai stiu eu pe cineva,pe Sadac Zafer,un om de o trufie si mandrie rara,caruia ii transmit sa mai lase din nasul ridicat prea sus,mai nene acum ai o fetita cu acea rromanca,dar mai ai si un baietel ilegitim care nu l-ai recunoscut,este si el copilul tau facut cu acea tanti dentista,iar acel baietel nu are nici o vina ca in rubrica tatalui este GOL.Dumnezeu nu da cu paru', vedea-te-as precum acest judecator,si atunci sa nu te intrebi unde si cand ai gresit,totul la vremea lor.Nmele tau de familie SADIC, vine de la SADISM?nume predestinat unui nene procuror criminalist SADIST
109hotelier(11 sep 09:40)
vezi ca are neoie Murad de sugator e pula pe la hotelurile lui, baga te in seama, au si acolo femei numai ca alea sunt ospatarite nu grefiere ha ha hah
714BUREBISTA(11 sep 08:35)
Eu il cred ! In mod sigur spune adevarul ! A fost executat pentru ca nu s-a integrat in structura specifica unei institutii romanesti !
1215Agent de paza(11 sep 08:21)
Firmele au nevoie de agenti de paza . Daca nu ii convine , salahor pe santierele patriei .
1016Mandria(11 sep 07:10)
Te-ai crezut Dumnezeu, inamovibil uite unde te-a dus mandria
1224Diana(11 sep 06:54)
La Polaris se fac angajari.
925Vladimir(11 sep 06:52)
Bai sarmanul, avea si locuinta de servici gratuit. Futu-l-n gura , si de bine ce o ducea mai vroia si pasarica tanara. Acum se plange? Asa fac majoritatea, se cred miezul din pizda si fac pe zmeii. Cand soarta li se schimba radical, clacheaza. Daca erai capabil faceai ceva!
1114omu e dus cu pluta(11 sep 06:44)
internarea la Palazu l-ar mai linisti. in plus, este sezonul culesului porumbului, o activitate care l-ar deconecta de la problemele cu care se confrunta. auzi tu, abia a venit in tara, cu ajutorul politiei franceze...
1017cineva(11 sep 06:37)
i s-a dat ocazia sa fie in locul celor care-i considerea inferiori,era usor sa inghesuie grefiere care-i erau inferioare si care de frica sa nu-si piarda locul de munca au mai tacut din gura.Acum acest nene i s-a dat ocazia sa vada cum este viata si de pe alta pozitie de unde nu mai poate sfida pe toata lumea.Viata nu mai este atat de frumoasa de pe pozitia asta,asa-i?nu o mai considera o nedreptate,acum ai sansa sa arati caPOTI si caTREBUIE DOAR SA-TI DORESTI ca sa obti ceva.Multe succese-ti doresc,ai sansa sa arati ca norocul chiar nu conteaza si ca totul se obtine prin multa munca si vointa
1023,,,,,,,,,,,,(11 sep 02:49)
e puturos,,angajam Doker in port daca vrea sa munceasca,
2018Pacea(11 sep 00:53)
Pacat, sunt foarte multi oameni in situatia lui in aceasta lume nedreapta si o societate mizerabila
mai mult...Replica
22 ian 16:34ReplicaRestricții de trafic la Constanța! Iată ce străzi vor fi blocate 2 zile!

Atenție, șoferi! Timp de două zile, mai multe străzi din Constanța vor fi blocate. Unirea Principatelor Române va...513

22 ian 14:38ReplicaJudeţul Constanţa, sub COD ROŞU de PESTĂ PORCINĂ AFRICANĂ2196
22 ian 14:16ReplicaUn tânăr cu PERMISUL ANULAT a încercat să-i PĂCĂLEASCĂ pe polițiști cu date FALSE!1866
22 ian 13:14ReplicaTULCEA: Momente de reculegere în școlile unde au învățat cei doi tineri uciși de un șofer BĂUT!

Momente înduioșătoare, marți, 22 ianuarie a.c., la Tulcea, unde în curtea Liceului Tehnologic „Henri Coandă”...7061

22 ian 13:13ReplicaFemeie transformată în SAC de BOX de către soțul GELOS!2207
22 ian 13:15ReplicaPolițiștii locali, RAZII printre bișnițarii din piețe1689
22 ian 11:40ReplicaINCENDIU la un apartament din Constanța: o persoană a ajuns la spital

Un incendiu a izbucnit în noaptea de luni spre marți, 22 ianuarie a.c., pe strada Mircea cel Bătrân, la un...1261

22 ian 00:00ReplicaUn afacerist cunoscut în mediul monden al Constanţei, încă un contract cu o primărie din judeţ3201
22 ian 00:00ReplicaCosmin Ghiţă, Nuclearelectrica: ‘Dacă vrem proiecte nucleare, avem nevoie să ne creştem specialiştii’2097
22 ian 22:36ReplicaVânătorii ÎNCALCĂ restricţiile impuse de pesta porcină! Ce s-a întâmplat pe fondul de vânătoare Dumbrăveni

Ilegalități la fondul de vânătoare 49 Dumbrăveni, aflat la granița cu Bulgaria?! Potrivit unor surse din domeniu,...1509

22 ian 00:00ReplicaBĂTAIE în STRADĂ la Constanţa! Poliţiştii au găsit SÂNGE şi DINŢI pe asfalt; agresorul s-a tăiat singur...3410
22 ian 00:00ReplicaMINTE DIABOLICĂ! De când a aflat că e BOLNAV, vrea să îşi OMOARE SOŢIA!1689
Vremea
2° - 4.3° marţi, 22 ianuarie 2019
cer seninUmiditate: 99%
Vânt: 4.42 m/s din SE
Presiune: 1028.95 milibari

Loto
6/49151721263546
5/401111319318
joker6101112333
Horoscop
mai mult...SPSportRT
22 ian 00:00SportJuventus - Chievo 3-0. Ronaldo a ratat un penalty

Juventus este de neoprit în Italia. A învins-o pe Chievo cu 3-0 și este tot mai aproape de un nou titlu. Cristiano...266

22 ian 00:00SportSimona Halep a uimit pe toată lumea: ”Sunt aproape de 10, am curajul să spun asta”

Simona Halep (1 WTA) a pierdut meciul cu Serena Williams (16 WTA) din optimile de finală de la Australian Open, scor...727

22 ian 00:00SportSimona Halep, după meciul pierdut în faţa Serenei Williams: Am simţit că am fost lovită de un tren

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) şi-a început conferinţa de presă susţinută imediat după înfrângerea cu Serena...626

22 ian 00:00SportSimona Halep a confirmat că discută cu antrenorul belgian Thierry Van Cleemput

Românca Simona Halep, liderul mondial al tenisului feminin, învinsă luni de americanca Serena Williams în optimile...304

Local
22 ian 00:00LocalVreme de primăvară în zilele următoare. Nu lipsesc însă ploile!

Începând de miercuri, 23 ianuarie, în timp Oltenia și Moldova se vor confrunta cu viscol și zăpadă consistentă,...1515

22 ian 00:00LocalEcaterina Andronescu, declaraţii importante despre centrul de excelenţă de la Universitatea Ovidius

Ministerul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, s-a aflat vineri, 18 ianuarie 2019, la Constanţa. Printre instituţiile...447

22 ian 00:00LocalProfesor al Colegiului Pedagogic, în luptă cu Inspectoratul Judeţean Şcolar pentru postul de director

Felicia Mădălina Belcin, profesor în cadrul Colegiului Național Constantin Brătescu Constanța, respeonsabil pe...561

22 ian 00:50LocalDurere fără margini: Fata UCISĂ de tată la Săcele a fost ÎNMORMÂNTATĂ! Video

Durere fără margini în localitatea Săcele din județul Constanța! Elena, copila ucisă de tată, a fost...2457

22 ian 00:47LocalSPIRITE ÎNCINSE! Un constănțean a SPART ASFALTUL și a SCOS plăcuța de pe un loc de parcare! VIDEO

Spirite încinse la malul mării! Un bărbat, în cursul zilei de 21 ianuarie, s-a enervat și a decis să-și aloce...3093

22 ian 00:42LocalAutovehicul PERCHEZIȚIONAT în Constanța! Doi bărbați au fost încătușați

Poliţiştii de frontieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria...4535

22 ian 00:41LocalPERCHEZIȚII la MANGALIA, la persoane suspectate de contrabandă!

Poliţiştii de frontieră din cadrul structurilor teritoriale ale Gărzii de Coastă, sub coordonarea procurorului de...4081

22 ian 01:14LocalNereguli depistate de poliţiştii locali în autobuzele RATC. A fost găsit și un minor dispărut!

Polițiștii locali au acționat zilnic în mijloacele de transport în comun ale RATC pentru prevenirea și combaterea...1112

22 ian 00:51LocalConstanța. Mașinile abandonate, ridicate de pe domeniul public

Primăria Constanța anunță că, în perioada următoare, vor fi ridicate, inventariate și depozitate un număr de 21...666

22 ian 00:40Local'Chilaba' cu muzică la maxim în fața unui bloc din Constanța: au intervenit polițiștii locali! VIDEO

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, la data de 20.01.2019, în jurul orei...4986

Politică
22 ian 00:00PoliticăEmil Constantinescu, invitat la evenimentul ‘România şi convergenţele viitorului’ de la Constanţa

Sfârșitul de săptămână 26 – 27 ianuarie a.c. prilejuiește organizarea, la Constanța, a unui eveniment...218

22 ian 00:00PoliticăÎntâlnire între PNL Tulcea şi liderii PNL Constanţa. Pun la cale un program cu teme de interes general pentru cele două judeţe

La sfârșitul lunii octombrie a avut loc o întâlnire importantă între reprezentanții PNL Constanța și Tulcea,...265

22 ian 01:16PoliticăAugustin Lazăr CRITICĂ ordonanța anunțată de Tudorel Toader: Jocul politic e de așa natură încât trebuie să adopte o anumită cale, care e mai mult politică

Augustin Lazăr, procurorul general al României, susține, referitor la ordonanta de urgență privind posibilitatea de...266

22 ian 01:16PoliticăPSD anunță 'SURPRIZE' pentru luna februarie. Codrin Ștefănescu: Nu am renunţat. Este o discuţie aplicată în interiorul partidului pe amnistie şi grațiere

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a anunţat luni, că ordonanţa de urgenţă pentru modificarea Codului...367

22 ian 00:52PoliticăKovesi candidează pentru postul de șef al Parchetului European

Fosta şefă a DNA și-a depus candidatura pentru postul de șef al Parchetului European, procedura de selecție fiind...552

22 ian 00:38PoliticăConsilierii judeţeni, convocaţi în şedinţă!

Consiliul Judeţean Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, pe data de 30.01.2019 ora 13,00 în Sala “Remus...1046

22 ian 00:49PoliticăLudovic Orban: Depunem proiectul de abrogare a legii recursului compensatoriu

PNL depune luni, în Parlament, proiectul de abrogare a legii recursului compensatoriu, a anunţat preşedintele...224

22 ian 00:42PoliticăConsiliul Judeţean Constanţa are maşini noi

Consiliul Judeţean Constanţa are, începând de luni, 21 ianuarie, cinci autoturisme noi! Este vorba despre cinci...630

22 ian 01:14PoliticăCL Mangalia dezbate înființarea unor locuri de joacă

Primarul Municipiului Mangalia, Radu Cristian, a convocat consilierii locali la prima ședință ordinară din acest an,...389

22 ian 01:15PoliticăViorica Dăncilă, scrisoare către președintele Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dăncilă a transmis, în cursul dimineții, președintelui României, Klaus Iohannis, o scrisoare de...429

Monden
22 ian 00:00MondenBianca Drăgușanu s-a împăcat cu Alex Bodi. Escapadă la Istanbul

Răsturnare de situație. După ce înainte de Crăciun și-au spus adio, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au...313

22 ian 00:00MondenInna a lansat o nouă piesă: „Sin Ti”. Cum apare artista în videoclip

Inna a lansat o nouă piesă de pe albumul "YO", aceasta purtând titlul "Sin Ti". Piesa a fost compusă de Inna și...252

22 ian 00:00MondenCând începe "Asia Express 2019" și care sunt noile reguli ale emisiunii

În octombrie 2018, prezentatoarea Gina Pistol, coprezentatorii Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, cei 18...207

22 ian 00:00MondenFerma 2019. Divele au ajuns în iad. Uite unde se chinuie pentru 50.000 de euro

Ferma nu mai e ce a fost pentru divele ajunse în sălbăticie, ci se transformă într-o cazarmă, iar click.ro vă...361

22 ian 00:00MondenUn concurent Chefi la cuțite și un finalist Masterchef au cucerit Parisul cu un restaurant românesc

Ovidiu Malișevschi, fost concurent Chefi la cuțite, și Bogdan Alexandrescu, finalist Masterchef, au dat lovitura la...270

22 ian 00:00MondenFemeia care a fost lovită de Prinţul Philip, acuze dure la adresa casei regale! Se simte ignorată şi respinsă

...290

22 ian 00:00MondenFilmele ''Roma'' şi ''The Favourite'', marile câştigătoare la gala premiilor decernate de London Film Critics' Circle

Filmul ''The Favourite'', o dramă regală cu accente comice regizată de Yorgos Lanthimos, a câştigat patru premii la...172

22 ian 00:00MondenGillian Anderson o va interpreta pe Margaret Thatcher în cel de-al patrulea sezon al serialului ''The Crown''

Actriţa Gillian Anderson o va interpreta pe Margaret Thatcher, fost prim-ministru al Marii Britanii, în cel de-al...212

22 ian 00:00MondenZmeura de Aur 2019 - ''Gotti'', un film cu John Travolta şi Donald Trump, printre nominalizaţi

Filmul "Gotti", un răsunător eşec de casă, cu John Travolta în rolul principal, şi preşedintele american Donald...213

22 ian 17:58MondenChristian Bale renunţă la modificările corporale severe: ''Moartea m-a privit în faţă''

Actorul galez Christian Bale, renumit pentru transformările sale fizice uluitoare în anumite roluri, pentru care a...262

Mapamond
22 ian 00:00MapamondAsasinarea primarului din Gdansk: Un responsabil al firmei de pază a fost arestat

Responsabilul serviciului de securitate în timpul festivităţii în cursul căreia primarul din Gdansk a fost...207

22 ian 00:00MapamondStatele Unite cer Rusiei să distrugă un nou sistem de rachete de croazieră care încalcă Tratatul INF

Statele Unite au cerut luni Rusiei să distrugă un nou sistem de rachete de croazieră care reprezintă o "încălcare...199

22 ian 00:00MapamondRusia lansează ''proceduri administrative'' împotriva Facebook şi Twitter

Roskomnadzor, Serviciul federal pentru controlul în domeniul comunicaţiilor, tehnologiilor informaţionale şi...173

22 ian 00:00MapamondRepublica Moldova: Comisia Electorală Centrală a stabilit numărul exact de secţii de votareâ

Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova a decis înfiinţarea a 2.143 de secţii de votare pentru alegerile...172

22 ian 00:00MapamondBrexit: Premierul Theresa May urmează să prezinte în faţa deputaţilor un nou plan pentru ieşirea din UE

Premierul britanic, Theresa May, urmează să detalieze luni în faţa deputaţilor un nou plan pentru Brexit după...168

22 ian 00:00MapamondTurcia: Un procuror vrea închisoare pe viaţă pentru un angajat turc al consulatului american

Un procuror turc cere o pedeapsă cu închisoarea pe viaţă împotriva unui angajat turc al consulatului american de la...202

22 ian 00:00MapamondOMS: Europa trebuie să garanteze un acces mai bun al migranţilor la servicii de sănătate

Europa trebuie să garanteze un acces mai bun al migranţilor la servicii de sănătate, a atras luni atenţia...171

22 ian 00:00MapamondGuvernul britanic lansează aplicaţia mobilă pentru cererile de reşedinţă după Brexit

Guvernul britanic lansează luni aplicaţia mobilă cu ajutorul căreia cetăţenii europeni stabiliţi în Regatul Unit...171

22 ian 00:00MapamondMali: Zece militari ONU ucişi, 25 răniţi în urma unui atac revendicat de islamişti

Jihadiştii din Mali au ucis duminică zece militari din forţele ONU din Mali şi au rănit alţi 25, transmite AFP....183

22 ian 00:00MapamondMexic: Bilanţul exploziei la o conductă de combustibil a crescut la 79 de morţi

Bilanţul exploziei puternice la o conductă de carburant care s-a produs în statul Hidalgo din centrul Mexicului s-a...140

Sănătate
19 ian 04:07SănătatePintea: Suntem în pragul unei epidemii de gripă în acest moment

România este în pragul unei epidemii de gripă în prezent, a susţinut, vineri, ministrul Sănătăţii, Sorina...537

18 ian 03:57SănătateINSP: Numărul cazurilor de infecţii respiratorii acute a crescut cu peste 20% faţă de nivelul aşteptat

Numărul total de viroze respiratorii acute în săptămâna precedentă a fost de 90.963, cu 21,3% mai mare faţă de...407

17 ian 00:27SănătateMai mulți pediatri în Spitalul Județean Tulcea!

Vești îmbucurătoare pentru părinții din județul Tulcea: conducerea Spitalului Județean a anunțat că se...580

16 ian 00:48SănătateMinisterul Sănătăţii a organizat o dezbatere publică privind funcţionarea farmaciilor

Grila după care se face inspecţia în vederea autorizării farmaciilor ar trebui să fie unitară la nivel de ţară...559

14 ian 01:36SănătateSorina Pintea a semnat ordinul: Începe cel mai mare CONTROL din ultimii ani, în spitale

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunţat că a semnat ordinul prin care se vor declanşa controale privind...751

14 ian 01:36SănătateINSP: 7 persoane decedate din cauza gripei

Un bărbat în vârstă de 69 de ani din judeţul Prahova şi un copil de 10 luni din Ilfov au murit, duminică, din...429

12 ian 23:01SănătateSpitalul de Pneumoftiziologie cumpără un sistem de imagistică de la un politician declarat incompatibil

Spitalul de Pneumoftiziologie Constanța a cumpărat un sistem de imagistică de la firma unui polician din București...1576

11 ian 02:13SănătateA crescut numărul de infecţii respiratorii acute cu 9,1% faţă de aceeaşi perioadă a sezonului precedent

Numărul total de cazuri de infecţii respiratorii acute (gripă clinică, IACRS şi pneumonii) a fost de 52.991 în...541

10 ian 00:00SănătateÎNGRIJIRI la DOMICILIU pentru vârstnicii din Năvodari

Direcția de Asistență Socială Năvodari acordă servicii de îngrijire la domiciliu pentru persoanele vârstnice din...712

10 ian 00:00SănătateProiecte de 12 milioane de euro pentru Spitalul Județean Tulcea. Licitația începe în februarie!

Reprezentanții Consiliului Județean Tulcea speră ca anul 2019 să înceapă lucrările de reabilitare, modernizare...608