REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Dezvăluirile unui expert din industria hotelieră. La ce să fii atent când te cazezi în camera de hotel

Dezvăluirile unui expert din industria hotelieră. La ce să fii atent când te cazezi în camera de hotel

Cristina BĂRBUCEANU 15 noiembrie 2022 | 13:23 839

O veterană în industria hotelieră a dezvăluit ce se ascunde sub așternuturile din camerele de hotel și la ce ar trebui să fie atenți turiștii atunci când se cazează.

Halee Whiting deține o companie de asistență pentru vânzări hoteliere în SUA și a realizat un clip care a devenit viral despre locul pe care turiștii ar trebui să îl verifice înainte de a petrece noaptea într-o cameră de hotel.

„Iată cum ar trebui să vă verificați camera de hotel înainte de a despacheta”, începe ea să spună în videoclipul care a adunat 5,2 milioane de vizualizări de când a fost încărcat cu titlul „Cum să cauți ploșnițe de pat într-un hotel”.

„Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să te asiguri că în cameră este întuneric. Stingeți luminile, închideți orice jaluzele și folosiți lanterna de la telefon. Și, în timp ce totul este stins, vei veni aici, sub pătură...[și] vei verifica sub toate pliurile... De obicei, le place să stea în colțuri și în pliuri”.

Trăgând înapoi cearșaful și protecția saltelei,  Whiting, care a lucrat în industria hotelieră timp de 15 ani, le arată celor care o urmăresc unde să caute dăunătorii. „Chiar dacă nu vedeți gândaci, verificați dacă există pete”, adaugă ea, „este ca și cum ar fi pete de sânge, pentru că nici acesta nu este un semn bun”.

„Nu contează cât de luxos este hotelul”

În alte 12 videoclipuri de pe TikTok, Whiting continuă să dezvăluie mai multe fapte îngrozitoare despre gândacii de pat. Ea explică faptul că oaspeții trebuie să le verifice pe întuneric, deoarece insectele sunt nocturne.

Whiting adaugă, de asemenea, că se pot găsi gândaci de pat în hoteluri de cinci stele și chiar în clădiri noi, în timp ce TikTokerii s-au grăbit să împărtășească propriile povești terifiante.

„Nu contează cât de mult plătești, gândacii de pat iubesc călătorii”, a scris un internaut. „Realitatea este că sunt autostopiști”, a spus o alta. „Oamenii îi aduc din alte locuri, nu contează cât de luxos este hotelul”.

„Am luat gândaci de pat de două ori și PTSD-ul este o nebunie”, a scris cineva. „Am luat gândaci de pat de la două hoteluri diferite și am ajuns în spital de ambele ori”, a împărtășit altcineva. „Încă mai am coșmaruri până în ziua de azi”.

Unii angajați ai hotelurilor chiar au ieșit în față pentru a-și detalia experiențele. „Am lucrat la câteva hoteluri scumpe și se întâmplă destul de des”, a spus o persoană. „Lucrez în controlul dăunătorilor și v-ar șoca dacă ați ști cât de multe camere de hotel au gândaci de pat”, a scris un alt utilizator.

Pentru mulți, amenințarea unei infestări a fost mult prea mare. „Nu am mai călătorit de 15 ani din cauza gândacilor de pat”, a spus cineva. „Odată am fost mâncat de viu, aflând că sunt foarte alergic la ele. Asta m-a speriat pe viață”, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de la hotel si restaurant, trebue s a duci ceva ...acasa !asa i la noi, se lasa cu ...amintiri ca s a revii ...suparat!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614