REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

DGASPC Constanța, studii pe bandă rulantă pentru o firmă din Dolj

DGASPC Constanța, studii pe bandă rulantă pentru o firmă din Dolj

Replica API 27 noiembrie 2019 | 00:00 568

Proiecte pentru persoanele defavorizate

Proiecte pentru persoanele defavorizate

O mica firmă din Dolj a primit în ultimele trei luni patru contracte de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța (DGASPC). Deși are ca domeniu de activitate comerțul cu amănuntul, societatea olteană cu un singur angajat va realiza studii de fezabilitate pentru construirea de locuințe sociale în mai multe localități din județul Constanța.

DGASPC a atribuit pe 12 noiembrie 2019 un contract pentru elaborarea integrată a serviciilor de proiectare (Studiu de Fezabilitate/Documentație de Avizare a Lucrărilor de Intervenție, Documentație Tehnică pentru Autorizația de Construire, Proiect Tehnic, Documentație de Execuție, asistență tehnică din partea proiectantului), în vederea realizării a două obiective sociale în Topraisar.

Este vorba despre ”Construirea a patru locuinte protejate pentru tineri cu dizabilități din sistemul de protecție specială a copilului, pe str. Teilor FN, în Ioc. Topraisar, jud. Constanța”, respective ”Reabilitarea modernizarea/dotarea unei clădiri în vederea realizării unui centru de zi pentru tineri cu dizabilități, pe Șoseaua Națională nr. 78 B, în loc. Topraisar, jud. Constanța”.

Câștigătoarea procedurii simplificate de achiziție inițiate de DGASPC pe 24 iulie 2019 a fost singura firmă participantă, Nide Com Serv SRL, din localitatea Ostroveni, județul Dolj, care va încasa pentru realizarea celor două studii 84.000 lei, fără TVA.

Contract și la Nicolae Bălcescu

Aceeași firmă a câștigat un contract similar oferit tot de DGASPC pe 1 noiembrie 2019, pentru realizarea a două studii referitoare la investiții sociale în comuna Nicolae Bălcescu.

Este vorba despre ”Construirea/dotarea a trei locuințe protejate (3LP) pentru persoanele cu dizabilități din sistemul de asistență socială, pe str. Gării, nr. 2A, 2B și 2C în loc. Nicolae Bălcescu, județul Constanța”, respectiv ”Reabilitarea/modernizarea/extinderea/dotarea unei clădiri, în vederea realizării unui centru de zi (CZ) pentru persoanele cu dizabilități din sistemul de asistență socială pe str. Liliacului nr. 6, în loc. Dorobanțu, com. Nicolae Bălcescu, județul Constanța”.

Valoarea contractului câștigat de firma doljeană, tot în calitate de unică participant la procedura de achiziție organizată de DGASCPC, este de 67.000 lei, fără TVA.

Studii la Băneasa și Constanța

Pe 4 octombrie 2019, aceeași Nide Com Serv SRL a primit și contractul pentru realizarea unui studiu în vederea construirii a patru locuințe protejate pentru persoanele cu dizabilități în localitatea Băneasa, în valoare de 84.000 lei, fără TVA.

În fine, în septembrie 2019, firma doljeană a primit de la DGASPC și contractul pentru un studiu de fezabilitate privind închiderea Centrului de Plasament Antonio, în valoare de 102.000 lei, fără TVA.

Firma are un singur angajat

Nide Com Serv SRL, firma din Dolj care a primit patru contracte de peste 330.000 lei în mai puțin de trei luni de la DGASPC Constanța pentru studii de fezabilitate a unor proiecte sociale, are ca domeniu de activitate comerțul cu amănuntul. Firma este deținută în proporții egale de Carmina Demetriad și Nicușor Laurențiu Demetriad și a raportat pentru anul 2018 o cifră de afaceri de 912.753 lei și un profit net de 242.903 lei, cu un singur angajat.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
abuzul nu se mai pedepseste
0
0
ginerisu e neam cu Dragnea cartile sunt facute mai demult deaia erau toti de la consiliul judetean suparati pe Dinica ca unbla pe la alte usi exc ce vreti si la Techirghiol a facut ca Dragnea 5 salariati avea si le lua el bani cred ca a fost inainte de revisal verificati mai luminatilor ca acum sunteti la putere
2
2
tov.Dinica,i-ti vine randul...ha ha ha...ce jalnic esti...
1
3
se vor lasa cu NUP !!!!!!!!!!!!!!!!
3
1
contracte obtinute in urma unei licitatii publice.
4
0
Pai din Dolj nu este fosta ministra de la Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, Olguta Vasilescu? Dinica si Olguta au o luuunga si fructuoaaasa prietenie. Ce este atat de complicat?
5
2
stati putin, ca dupa alegeri vor porni anchete si dosare, faptele raman
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212