REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

DGASPC, scrisoare de mulțumire pentru o firmă constănțeană

DGASPC, scrisoare de mulțumire pentru o firmă constănțeană

Replica API 12 mai 2020 | 00:00 2202

Se spune că faptele bune se întorc înzecit atunci când le faci însă nu toți cei care fac asemenea gesturi așteaptă ceva la schimb. Foare mulți se bucură și de un simplu și sincer „mulțumesc”. Acesta este și cazul directorului Arimex Comexin, Petre Preda, care a primit din partea Direcției Generale de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului Constanţa o deosebită scrisoare de mulțumire, după gestul făcut față de Direcție.

Vă atașăm aici scrisoarea:

„Stimate Domnule Petre Preda,

Direcţia Generală de Asistenţă Socială Şi Protecţia Copilului Constanţa, reprezentată de Directorul General, Petre Dinică, vă mulţumeşte pentru ajutorul oferit prin Asociaţia „Suflete Deschise", în cadrul proiectului „Mai aproape de aproape", sponsor principal fiind SC Arimex Comexim 2000 SRL. Prin produsele distribuite în mod gratuit în centrele noastre rezidenţiale v-aţi adus aportul în asigurarea bună-stării beneficiarilor noştri, mai ales în această perioadă de grele încercări pentru noi toţi — pandemia COVID-19. Direcţia Generală de Asistenţă Socială Protecţia Copilului Constanţa este o instituţie publică aflată în subordinea Consiliului Judeţean Constanţa, care oferă asistenţă şi sprijin pentru copii, familii, persoane singure, persoane vârstnice, persoane aflate în nevoie, abuzate, marginalizate sau cu dizabilități și oricărei persoane aflate în nevoie. Instituţia, în forma sa organizatorică actuală, s-a infiinţat în 2004, prin comasarea Direcţiei Generale Judeţene pentru Protecţia Copilului și Direcţia Judeţeană de Protecţie Socială Constanţa, extinzându-se astfel sfera de activitate și către alte categorii sociale asistate de stat. În centrele rezidenţiale ale DGASPC Constanţa se află peste 1.100 de beneficiari, copii și adulţi, cu sau fără probleme de sănătate. Pe această cale, DGASPC Constanţa salută iniţiativa dumneavostră civică de a veni în sprijinul beneficiarilor noştri mai ales acum, în contextul pandemiei de Coronavirus, când posibilităţile tuturor, mai ales ale noastre sunt limitate. Dumneavoastră faceti diferența. Apreciem foarte mult această frumoasă colaborare şi vă asigurăm de tot respectul şi prietenia noastră, dorind să vă întoarcem binele făcut prin această scrisoare de mulţumire.

În speranţa unei bune colaborări şi pe viitor, Cu toată consideraţia, Director General, Petre Dinică” este notat în scrisoarea de mulțumire înaintată de DGASPC Constanța.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272