REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Diana Șoșoacă a anunțat cauza morții lui Bogdan Stanoevici

Diana Șoșoacă a anunțat cauza morții lui Bogdan Stanoevici

Replica API 14 ianuarie 2021 | 20:23 4854

Diana Șoșoacă, senatoare AUR, a anunțat, joi seara, la România TV, că fostul ministru Bogdan Stanoevici a murit în urma unui infarct, potrivit raportului făcut de Medicina Legală.

Diana Șoșoacă

”El a murit de infarct. O să vedeți mâine certificatul de deces, îl va da publicității familia”, a spus Diana Șoșoacă, scrie stiripesurse.ro.

Actorul Bogdan Stanoevici a murit marţi dimineaţă, la vârsta de 62 de ani. El fusese internat în decembrie la Spitalul "Sf. Pantelimon", ulterior fiind transferat la Institutul "C. C. Iliescu".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fa sosoaca, corciturile tale stiu ce nesi ,ymbecila si vaca e masa?dar colegiilor?nesimtirea se mai si plateste fa!
0
0
In Marea Neagra exista balene? Asta cum a iesit din mare si a ajuns la TV? Ca a iesit mai e cum mai e - dar sa termine si Facultatea de Medicina, asta chiar nu s-a mai vazut nicaieri!!!
4
0
sosoanca zisa si fofoloanca, e sarita rau de pefix, o aduc aia de la RTV la emisiune de doi bani , asa ca sa faca circ , poate le creste audienta cand aduc asemenea mamifer pe ecran. O idioata ,fara educatie, amesteca legile ca mamaliga in ceaun. cum o primesc la tribunal fara certificat de sanatate ? ,doar se vede ca e ticnita rau de tot.
5
0
Ia bagat destele in cur si a dat verdictul!
2
0
sosoaco ai vazut ce brand am? Vrei sa pui mana pe el si sa vezi ce reactii adverse am?
4
2
I se da prea multa importanta acestei mahalagioaice.Ii place sa se bage in seama, sa se asculte cum vorbeste. Acum se erijeaza in purtator de cuvant al celor de la medicina legala. O nulitate, care are impresia ca le stie pe toate
12
2
daca sosoaca slabeste se face bunaciune de-aia MILF.
4
4
o retardata umflata
14
6
Ce pregatire madam cumpanasu in fusta? Mai bine o iau la intrebari organele abilitate.
11
4
A murit pentru ca si ala a fost tot atat de prost ca si tine,striga in piata ca descreeratu ca COVIDUL nu exista si doar niste prosti cred in minciuna asta,tu Sososaca si alti ca tine inloc sa invatati ceva din greselile altora sunteti mai rau si decat Th.Spagoveanu care pana la urma s-a dat si el pe brzda"dupa ce a studiat"parca asa a declarat securistul Mache.
15
9
pe doamna Sosoaca nu o mustra constiinta? Nu tipa din toti bojocii " fara masca"? Cati oameni aflati la protestul Sosoaca s-or fi infectat?
10
6
Bravo DODO! Foarte bun comentariul tau! Te felicit. Vai de noi, cu asa lideri de opinie! Cu sosoaca.... platita in parlament din banii nostri....!? Ce timpuri traim, pana unde s-a ajuns, "CINE SI CE SE PROMOVEAZA"... in secolul 21 ?! Cu budeanu si cumpanasu..... platiti de psd.... MARI FORMATORI DE OPINIE ?!?.... Despre ce vorbim, ce timpuri traim, ce se promoveaza ?! Nonvalori, impostori !
18
7
Du-te dracu' de vaca proasta!
21
6
sugeobowle
2
5
Uite doctorul unde era...
14
2
sper sosoaca sa crapi si tu cit mai repede de covid,catot nu exista.vezi fa ,nu.ti facevaccinul ca te.ai putea destepta,ceea ce chiar e groaznic.maimutzo!
24
11
Ba sunteti ordinari de prosti baaaa! Ba pula de unde pizda ma-tii stii tu cu ce inflamatii ramai dupa ce ai covrig? Luati-as natia de behait in pula tie si tuturor care sunteti platiti sa mintiti peste tot. Ramai cu mortii ma-tii inflamata cu aia ramai si cu cacat in creier. In rest covrigu nu lasa nici o urma. Mars javrelor postace platite sa va dau muie
3
16
Si de ce a facut STOP? Degeaba? Bai, femeia asta nu vrea sa gandeasca deloc
19
2
Cucoana asta nu stie ca sunt atatea maladii care duc in final la stop cardio-respirator si este constatat decesul.?Cand iti sta inima-n loc, clar plaminii nu-si mai fac treaba, iar creierul revine la pozitia:la loc comanda.
22
1
Sosoaca stie ....extraterestrii sunt de vina
20
0
Sosoaca e medic legist?Toata lumea moare de stop cardio-respirator,dar ce declanseaza asa ceva?Madam,mortul de la groapa nu se mai intoarce,indiferent de cauza mortii! Dumnezeu sa-l odihneasca! Rau am mai ajuns cu lideri de opinie gen Sosoaca,Dana Budeanu,Cumpanasu !
35
2
Infarct provenit de la boala Covid..da. Plamanii erau terminati, dar asta nu e o problema, nu? ..Sossoanco...bleah
32
5
Covidul da inflamatii ce afecteaza toate organele. Chiar si dupa ce zici ca esti vindecat orice alta boala e mult mai greu de dus .
33
4
retardati au votat pt asta...
43
7
medicamente, medicamente...
20
5
Mai, femeie, nu mai innebuni lumea cu prostii! De sechele, ai auzit! Stii ca tratamentul covid prevede anticoagulante??? Oare de ce???Propagati numai prostii si sunt suficienti idioti care cred!
45
4
Individa asta nu o face pe proasta. Chiar e.
45
8
Hai ma sa fim seriosi.femeia asta este de a binelea prajita.ce fumeaza nu stiu dar tripul in care e este unul tare nasol.a facut infarct asta dar plamanii erau cenusa...oare Vadim ce o zice de acolo de sus??diferenta dintre el si vaca asta sunt mii de ani ee cultura.asta spune ca daca faci plangere penala automat paratul are dosar penal.si atentie,e avocat.pe urma acum ceva timp spunea ca moastele sunt niste oase putrezite toamna asta a grohait altceva, pentru da, ea grohaie nu vorbeste.bleah,vomit numa cand ii pronunt numele
50
7
Asa scrie la toti dar covidu ia grabit moartea ca poate crapa peste 10 ani. Sper sa te ia si pe tine imbecilo ! AMIN !
46
15
Mars la cotet suino!
53
15

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614