REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Diana Șoșoacă a explicat de ce nu slăbește: „Nu aș mai intimida jandarmii la proteste“

Diana Șoșoacă a explicat de ce nu slăbește: „Nu aș mai intimida jandarmii la proteste“

A.F. 18 martie 2023 | 00:00 888

Senatoarea Diana Șoșoacă e cunoscută pentru discursurile extrem de dure pe care le abordează la protestele din România, unde nu de puține ori s-a certat inclusiv cu jandarmii. În pandemie, Diana Șoșoacă s-a îngrășat destul de mult, povestind că nu a mai avut acces la bazinul de înot unde obișnuia să facă sport. Deși și-a propus să revină la silueta de dinainte de pandemie, senatoarea a povestit că un coleg avocat i-a recomandat să nu țină dietă.

Diana sosoaca a explicat de ce nu slabeste: „Nu as mai intimida jandarmii la proteste“Diana Șoșoacă

Motivul e unul cât se poate de serios:

„Nu mă mai interesează (n.red., ce se spune despre aspectul ei fizic), asta sunt. Închipuiți-vă cum eram eu înainte, o tipă slabă, în fața unor jandarmi, spunându-le: - Pleacă de aici. Mihai Racea, un foarte bun prieten de-al meu, avocat, i-am spus că mă apuc de slăbit și el mi-a spus: - Cum arată Șoșoacă slabă în fața jandarmilor? Nu slăbi acum.

Și-am înțeles ideea, dai impresia de forță. Nu am nimic nici cu femeile slabe, nici cu alea grase, am cu bărbații grobieni și misogini. Dacă stai să te uiți la un om după felul în care arată, nimeni nu este perfect, nici măcar manechinele, care au tot felul de operații. Până una alta, omul este cel din interior.

Toți avem câte o problemă, un ochi mai mic, un picior mai scurt etc. toți avem ceva care arată imperfecțiunea, pentru că perfect e doar Dumnezeu. Dacă stai să judeci omul după felul în care arată, înseamnă cu n-ai înțeles nimic în viața asta și ești gol de conținut.

Am întâlnit oameni minunați trecând dincolo de aparente, oameni care au fost nevoiți să se retragă într-o singurătate apăsătoare din cauza opiniilor altora despre felul în care arată, oameni care n-au avut nici răbdarea, nici interesul de a se apleca asupra adevăratei valori umane”, a declarat avocata în emisiunea de pe canalul de Youtube thexclusive, potrivit Wowbiz, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rusofona sa plece la prietenii rusnaci.Acolo o sa slabeasca de fome.Salutari comentatorului anterior rusnac care incearca sa influenteze negativ poporul Roman.
2
0
Jandarmii nu sunt timizi. Ei asculta de ordine. Pot sa te apere daca primesc ordin si imediat sa te nenoroceasca daca li se ordona. Sosoaca nu intimideaza,ci irita. Irita mai ales indivizii care fac rau romanilor,inclusiv celor mai nedestepti care o critica. Probabil ca este mai vocala decat se asteapta unii,dar asta este caracterul ei.Plus de asta,uneori mai spune si lucruri fara rost,insa per total,e bine ca nu e pupincurista celor din conducere.
1
0
Cașalotul Șoșoacă trăiește ca să mănânce, nu mănâncă ca să trăiască (!)
1
1
Fat or thin she remains an idiot
1
0
Eu zic ca ii g***a si nu slabeste pt a rămîne jandarmi unsurosi la Bot la proteste.Si si uni din colegi din parlament Asta cînd o pupa in c*r. Exp Rafila
1
0
Eu zic ca ii g***a si nu slabeste pt a rămîne jandarmi unsurosi la cot la proteste.Si si uni din colegi din parlament Asta cînd o pupa in c*r. Exp Rafila
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218