REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Diana Șoșoacă a FORȚAT intrarea în sediul Ministerului Sănătății! VIDEO

Diana Șoșoacă a FORȚAT intrarea în sediul Ministerului Sănătății! VIDEO

Replica API 1 februarie 2021 | 00:09 3695

Zeci de persoane s-au adunat din nou, duminică, în faţa Ministerului Sănătăţii, în a doua zi de proteste, în urma incendiului de la Institutul "Matei Balş".

La faţa locului este şi senatoarea AUR Diana Şoşoacă, aceasta exprimându-şi intenţia de a intra în clădirea Ministerului Sănătăţii, pentru a lua legătura cu ministrul Vlad Voiculescu, scrie stiripesurse.ro.

Persoanele prezente la protest au steaguri şi vuvuzele şi solicită o reformă a sistemului de sănătate, precum şi asumarea responsabilităţii în urma incendiului de la Institutul "Matei Balş".

Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor a organizat, sâmbătă, un protest la sediul Ministerului Sănătăţii. La eveniment au participat zeci de persoane, având steaguri şi vuvuzele, fiind scandate lozinci precum "Demisia!", "Jos Guvernul!", "Ruşine să vă fie!" sau "Ieşiţi din casă, dacă vă pasă!".

Principala revendicare a protestatarilor a fost demisia actualului ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo dna SOSOAIKA! Ma dar are o gura KAT o SURA!!! Zici k e sirena din port!
0
0
De fapt usa era deschisa, dar doamna nu incapea deloc, desi colegii o impingeau cat puteau!
7
0
Asomati aceasta suina oribila!
6
0
muie la toti usr-istii si pnl-isti
0
4
a fortat intrarea, nu incapea pe usa?
9
0
LLegati ba boaita si puneti-o la pripon.Dati in cap la oameni,doar sinteti sparlamentari,nu dati socoteala la nimeni,nu-i asa?
7
0
elena udrea,si sar numii angelica ionescu romanescu, romanii ar votao 82% la conducerea tari!
0
3
de ce nu are masca ??? Amenda !!!
15
0
circ cu tampiti pentru idioti
15
1
Sincer pare intro ureche dar culmea ca are dreptate......
10
16
Femeia este nebuna
27
4
KGBista MU ISTA SCROFOACA sosoaca e AGENT FSB, finantata lunar cu 100.000 de euro, pentru DESTABILIZAREA puterii actuale si REVENIREA la putere a STRUCTURILOR SOVIETICE PESEDISTE !!!
18
6
Barbacsu merita statuie! de aur! io o aruncam pe geam din prima intalnire
18
0
Are un comportament pe placul vulgului. sunt sigur ca stie sa fie si civilizata.
7
3
Ce specii au ajuns in parlament. Parca imi lipsesc nicolicea iordache si nicolae.cand o vezi pe asta ti se face dor si de vacaroiu iliescu .....realizati ca i.becila asta este parlamentar al acestei tari?ireal.ireal. este clar, tara asta nu se va face bine in consecinta cred ca cel mai bun lucru este sa ne caram cat mai repede
21
1
sosoaica e o mare smechera care face jocul psd-ului...dar are sustinatori printre prostii care au votat-o..
15
2
Bre tu esti cu Sosoaca.... Stiam ca iti plac bruntele cu ochii albastri.
2
1
cum adica a fortat,la gabaritul ei poate a daramat.
12
1
Bai 22.17 tu ai idee despre ce e vorba in textul articolului sau pur si simplu iti place sa te auzi vorbind ? Toti habarnistii care in toata viata lor nu au citit decat etichete de conserve au ajuns somitati in absolut orice domeniu si isi dau cu parerea vis-a-vis de orice.
5
9
intalatiile unei camere de spital nu sunt facute pentru aeroterme, sa fim seriosi, idiotii au incendiat spitalul cu prostia lor, sa mearga si la biserica sa protesteze pt ca aia ne mint ca al de sus ajuta la necaz... vrajeala
12
5
circ si circari in democratie.
12
1
sigur osai inchida gura baieti ca vad ca cam deranjeaza mult si asi baga nasul aiurea
4
3
De unde au scos-o pe Sosoaca asta?Acum trei luni nici nu stiau romanii de existenta ei ! Tanti,margi si la nationala de fotbal,in locul lui Radoi,poate batem si noi pe cineva!Ca secunzi poti sa-i iei pe Cumpanasu si Dana Budeanu!
26
1
Muie psd... Muie sosoaca... Face jocurile pizdeilor..
22
7
de ce trebuia sa forteze? putea sa incerce sa intre pe usa de la garaj sigur incapea fara probleme
21
2
Ati vrut avocati in senat, saturati-va de ei. Acum le vedeti adevaratul caracter si cum stiu ei sa actioneze ca sa-si atinga scopul. O fi invatat la barou ca trebuie sa forteze intrarea la ministere, ca tb sa instige, ca trebuie sa vina ministrul sa stea drepti in fata ei? Fa, s-au inventat mobilele si calculatorul ca sa poti comunica cu cineva. Incalci art din codul penal, sau voi avocatii aveti acest drept,ca nu va reclama nimeni? Asa v-ati obisnuit, fdmv? Lumea nu stie ca avocatii se pot reclama la parchetul de pe langa curtea de apel, sau la DNA daca infract sunt cele de care se ocupa DNA
29
4
Nu te plictisesti in Romania! Sunt mai bagati in seama aia cu un comportament patologic psihiatric decat oamenii onesti normali si cinstiti
33
2
Le am zis la bulangii de Arafat,Voiculescu sa se blatuiasca...cum m am blatuit si eu la munte la Paltinis unde inchid si partiile sa schieze pula mea de smecher.muie romania
6
18
Iesiti bai fatalailor, tatuatilor din case ! O sa va jupoaie de tot! Nu mai dormiti
8
22
deaia ai votat PNL-USR, ca nu pricepi ce spune sosoaca!!! sau si mai grav nu vrei sa pricepi deaia o ducem asa de 30 de ani!!
13
18
Sosoaca o sarlatana circara care doar vb prostii
32
10
brava fofoloanca,si dai si lupta cu mafia lui iohanis fura case,pesedeaua s-a retras ca purcica in cotet
13
16
Daca Sosoaca este cam tatica si nu prea are creier, pana acum a fost o persoana sincera si spune ce vor sa auda romanii. Sunt curios ce va face daca o sa fie vreodata in Guvern?
15
10

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272